Senzational!! Turnu Magurele - terenul, mai scump ca in Bucuresti. Taxa de parcare - dreptul de smecher al primarului.

19 Ianuarie 2020, 23:28 | 2829 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Parcare.

Taxa pentru un loc parcare de resedinta in Turnu Magurele - 24 lei luna. Aceeasi taxa in Bucuresti - 36 - 77 de lei an, in functie de zona. Traiasca PSD! Turnu Magurele, locul unde p(rostia)arcarea se plateste, scump. Se poate si mai bine. E loc de mai rau in Turnu Magurele. Pesedistii fac tot posibilul sa ne goneasca. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
. pe 26 Ianuarie 2020, 09:11
#8
.
Pentru a salva ce se mai poate din PSD, un partid care a facut si multe lucruri bune, care a asigurat pensii si salarii decente si care nu se lasa pus in genunchi de multinationale si ONG-uri straine care vor exterminarea resurselor-petrol, gaze naturale, paduri, teren arabil- Ciolacu trebuie sa plece. La fel si Cuclea, nu ca s-ar compara unul cu celalalt, dar lumea s-a saturat de el. reprezinta trecutul si nu se poate desparti de imaginea care i-a fost creata. Mulșta lume in oras vrea PSD fara Cuclea si el trebuie sa stie asta. Daca ar avea c*raj sa se retragaar avea numai de castigat. Daca nu, va pierde desi nu rusions, la mustata, ca oamenii nu il vor.
Dan pe 21 Ianuarie 2020, 08:20
#7
Taxa loc parcare
De multe ori nu unt de acord cu limbajul folosit aici și cu atac*rile la persoană dar acum trebuie sa va dau dreptate: loc parcare sector 4 Buc*rești, 58 lei/AN.

De vina sunteți voi că acceptați și le plătiți.
non PSD pe 21 Ianuarie 2020, 07:50
#6
Pt #4 Nu este șmecher
Pentru acei cetățeni care trăiesc în trecut și nu înțeleg să construiască o societate nouă... un amendament la Legea electorală!. Votul este :secret, direct, liber exprimat, individual și egal. Hâm,!... e echitabil și nu prea. Dar e fr. fr. rău e că e UNIVERSAL.!!!.. și votează tot NE-deșteptul. Pentru o mică pomană electorală sau... creierul său colmatat cu ideologie bolșevică roșie să spună de ce.. Soluția : cartea de alegător, deci dreptul la vot, să fie obținut printr-o examinare, cu chestionare...ca la permisul de conducere auto, sau naval,sau de port-armă, sau de pescuit & vânătoare. Democrația mai are și alte fisuri și găuri pentru viermișori " șmecherași".
non PSD pe 21 Ianuarie 2020, 07:24
#5
Pt Gras #
#3, Grasule enormă greșeală s-a făcut atunci cu fuziunea. ( Blaga, Videanu, dar pe Raluca Turcan n-o pui? ; că-i cea mai vizibilă). La 'Starea Nației' Pătraru o " slăvește" des pe Naluca. Când Orban a candidat la Primăria Capitalei, cineva de acolo lângă semnatura pentru el, a scris < fără fuziune > la îndemnul meu telefonic. Ludovic, atunci s-a opus fuziunii. . Ciuma GALBENĂ.?... nu PORTOCALIE era lozinca _Să trăiți bine! _ a lu' Băse & P D.?.. Pentru mine ceva nou( această ciumă) deci rog : și în atenția Domnului # 2 _ANTI- PSD ciuma roșie .//Dar spunând că îi urăști mult pe Blaga, Videanu să înțelegem că vei vota ciuma ROȘIE. ?
Nu sunt,și nu am fost șmecher pe 20 Ianuarie 2020, 21:41
#4
”Șmecheria” a înîngenunchiat România
Off,off,păi dacă și liliputanul ăsta a ajuns să fie catalogat drept un șmecher,suntem pierduți.Într-un oraș făcut praf de către PSD,murdar,depop**at,și fără perspectiva zilei de mâine,găsim că primarul e șmecher?Ei nu supraviețuiesc decât din prostia celor ce nu vor înțelege niciodată ce înseamnă democrația,libera inițiativă și libera exprimare.Mult prea mulți cetățeni trăiesc în trecut,fără o viziune asupra anilor în care trăim,neadaptați la nou,și rupți de realitatea a ceea ce se întâmplă într-o țară cu adevărat liberă și prosperă.Nu ați realizați nici azi,ce au făcut ”șmecherii”ăstia,din acest oraș și din această țară?Și,în final,nu oamenii trebuie să părăsească orașul,ci ei,șmecherii.
Grasu. pe 20 Ianuarie 2020, 11:19
#3
Ciuma galbena?
Videanu,Blaga,sunt cei care ne au facut sa i urim asa de mult.Sa traiti bine!
Anti-PSD Ciuma Roșie pe 20 Ianuarie 2020, 01:38
#2
Asta e scopul Ciumei Roșii: să plece toți tinerii din Turnu !
Asta se întâmplă când Prostimea

a votat cu Ciuma Roșie PSD !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.