Senzational!! Turnu Magurele - terenul, mai scump ca in Bucuresti. Taxa de parcare - dreptul de smecher al primarului.

19 Ianuarie 2020, 23:28 | 2.280 | 8
Parcare.

Taxa pentru un loc parcare de resedinta in Turnu Magurele - 24 lei luna. Aceeasi taxa in Bucuresti - 36 - 77 de lei an, in functie de zona. Traiasca PSD! Turnu Magurele, locul unde p(rostia)arcarea se plateste, scump. Se poate si mai bine. E loc de mai rau in Turnu Magurele. Pesedistii fac tot posibilul sa ne goneasca. 

8 comentarii Comentează

 • #8
  . pe 26 Ianuarie 2020, 09:11
  .
  Pentru a salva ce se mai poate din PSD, un partid care a facut si multe lucruri bune, care a asigurat pensii si salarii decente si care nu se lasa pus in genunchi de multinationale si ONG-uri straine care vor exterminarea resurselor-petrol, gaze naturale, paduri, teren arabil- Ciolacu trebuie sa plece. La fel si Cuclea, nu ca s-ar compara unul cu celalalt, dar lumea s-a saturat de el. reprezinta trecutul si nu se poate desparti de imaginea care i-a fost creata. Mulșta lume in oras vrea PSD fara Cuclea si el trebuie sa stie asta. Daca ar avea c*raj sa se retragaar avea numai de castigat. Daca nu, va pierde desi nu rusions, la mustata, ca oamenii nu il vor.
 • #7
  Dan pe 21 Ianuarie 2020, 08:20
  Taxa loc parcare
  De multe ori nu unt de acord cu limbajul folosit aici și cu atac*rile la persoană dar acum trebuie sa va dau dreptate: loc parcare sector 4 Buc*rești, 58 lei/AN.
  De vina sunteți voi că acceptați și le plătiți.
 • #6
  non PSD pe 21 Ianuarie 2020, 07:50
  Pt #4 Nu este șmecher
  Pentru acei cetățeni care trăiesc în trecut și nu înțeleg să construiască o societate nouă... un amendament la Legea electorală!. Votul este :secret, direct, liber exprimat, individual și egal. Hâm,!... e echitabil și nu prea. Dar e fr. fr. rău e că e UNIVERSAL.!!!.. și votează tot NE-deșteptul. Pentru o mică pomană electorală sau... creierul său colmatat cu ideologie bolșevică roșie să spună de ce.. Soluția : cartea de alegător, deci dreptul la vot, să fie obținut printr-o examinare, cu chestionare...ca la permisul de conducere auto, sau naval,sau de port-armă, sau de pescuit & vânătoare. Democrația mai are și alte fisuri și găuri pentru viermișori " șmecherași".
 • #5
  non PSD pe 21 Ianuarie 2020, 07:24
  Pt Gras #
  #3, Grasule enormă greșeală s-a făcut atunci cu fuziunea. ( Blaga, Videanu, dar pe Raluca Turcan n-o pui? ; că-i cea mai vizibilă). La 'Starea Nației' Pătraru o " slăvește" des pe Naluca. Când Orban a candidat la Primăria Capitalei, cineva de acolo lângă semnatura pentru el, a scris < fără fuziune > la îndemnul meu telefonic. Ludovic, atunci s-a opus fuziunii. . Ciuma GALBENĂ.?... nu PORTOCALIE era lozinca _Să trăiți bine! _ a lu' Băse & P D.?.. Pentru mine ceva nou( această ciumă) deci rog : și în atenția Domnului # 2 _ANTI- PSD ciuma roșie .//Dar spunând că îi urăști mult pe Blaga, Videanu să înțelegem că vei vota ciuma ROȘIE. ?
 • #4
  Nu sunt,și nu am fost șmecher pe 20 Ianuarie 2020, 21:41
  ”Șmecheria” a înîngenunchiat România
  Off,off,păi dacă și liliputanul ăsta a ajuns să fie catalogat drept un șmecher,suntem pierduți.Într-un oraș făcut praf de către PSD,murdar,depop**at,și fără perspectiva zilei de mâine,găsim că primarul e șmecher?Ei nu supraviețuiesc decât din prostia celor ce nu vor înțelege niciodată ce înseamnă democrația,libera inițiativă și libera exprimare.Mult prea mulți cetățeni trăiesc în trecut,fără o viziune asupra anilor în care trăim,neadaptați la nou,și rupți de realitatea a ceea ce se întâmplă într-o țară cu adevărat liberă și prosperă.Nu ați realizați nici azi,ce au făcut ”șmecherii”ăstia,din acest oraș și din această țară?Și,în final,nu oamenii trebuie să părăsească orașul,ci ei,șmecherii.
 • #3
  Grasu. pe 20 Ianuarie 2020, 11:19
  Ciuma galbena?
  Videanu,Blaga,sunt cei care ne au facut sa i urim asa de mult.Sa traiti bine!
 • #2
  Anti-PSD Ciuma Roșie pe 20 Ianuarie 2020, 01:38
  Asta e scopul Ciumei Roșii: să plece toți tinerii din Turnu !
  Asta se întâmplă când Prostimea
  a votat cu Ciuma Roșie PSD !
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.