Mafia PSD face legea la Zimnicea. Parvu, Constantinescu si Bodirlau - primar, director scoala si consilier-afacerist - mafiotii sunt in fruntea institutiilor.

19 Ianuarie 2020, 22:19 | 4362 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Zimnicea.

Informatie primita de la utilizatori.

Stramutati la marginea orasului intr-un complex numit --campus scolar-- , elevii sunt obligati sa isi cumpere produse alimentare de la magazinul campusului , administrat de Robert Bodirlau , consilier local.
Langa campus , mai functioneaza atat un mic --fastfood-- cat si o benzinarie. In trecut , elevii frecventau in pauza benzinaria dar de cand a aparut cealalta unitate , elevii isi cumpara produse de acolo.
Zilele trecute , in cursul saptamanii pe cand elevii in pauza au fost sa isi cumpere de mancare , dupa un timp a venit doamna director Constantinescu Floarea foarte nervoasa si recalcitranta pentru ca acestia cumparau dintr-un alt loc decat cel sugerat de ei. Am scris EI pentru ca incepand de la magazinul din campus pana la director , sunt pusi in functii de catre domnul primar Petre Parvu de la PSD. Inclusiv sotul doamnei director are functie in acest campus. Revenind la subiect , dupa scandalul pe care l-a facut doamna director in acel fastfood de langa campus , dupa ce a gonit elevii si a certat angajatii , foarte nervoasa aceasta l-a sunat pe primar si a comunicat tot , inclusiv ca administratorul magazinului din campus este nemultumit. La randul lui , edilul a sunat patronul/angajatii fastfoodului. Nu stim inca daca a sunat sa il certe sau sa ii sugereze sa renunte la mica afacere. Un lucru este sigur : ca exista nemultumiri asupra faptului ca si altcineva isi desfasoara activitatea iar planul nu a fost acesta. Incepand de la Robert Bodirlau - consilier , Constantinescu Floarea - director si Petre Parvu - primar , toti au acelasi scop , aceeasi structura , aceleasi intentii , aceeasi legatura si acelasi partid.
Stim toti cum de a ajuns Robert Bodirlau sa vanda acolo. Daca se faceau licitatii , sigur locul era al altcuiva , mult mai capabil si cu preturi normale.
De retinut ca produsele si preturile magazinului din interiorul campusului sunt exagerat de mari iar elevii nu isi permit sa cumpere de acolo si astfel apeleaza la variantele mai ieftine si mai bune.
Elevii sunt nemultumiti de restrictiile pe care le au.
Nu sunt de acord sa cumpere de la magazinul campusului si nici nu vor , motivul fiind preturile si calitatea. Nu vor sa fie obligati.

Inca primim mesaje cu aceasta intamplare care este iesita din comun si care ne arunca in anii trecuti. Nu face deloc cinste consilierului , directoarei sau primarului , dar subliniaza si arata situatia reala a administratiei orasului Zimnicea.

Mai jos atasam unele din mesajele primite.

--Pe langa ce ati postat deja, trebuia sa mentionati ca am fost pur si simplu OBLIGATI sa achitam si sa plecam de acolo, avand in vedere ca eleviii deja datusera comanda de mancare si am fost nevoiti sa plecam dar cu banii deja dati--

sursa: Zimnicea

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
zimnicar pe 28 Septembrie 2020, 18:40
#4
urrrraaaaaa iar facem foamea 4 ani
fratilor, uraaaa, a reusit sa manaresca iar alegerile PUTZULICA PARVU, iar facem foamea sau plecam in pribegie, oare politia din zimnicea si parchetul sint asa de prosti? ei au dus orasul la vale pe dunare. speram sa se imbolnaveasca de covit sau de cancer el si toata familia lui cel mai repede.
Mariana pe 06 Martie 2020, 10:36
#3
vorbim degeaba aici
Sunt lucruri grave stiute chiar in amanunt si de catre Parchetul din Zimnicea dar nu se ia nici o masura din cauza traficului de influenta sau chiar a fricii. Avem in functii la toate nivelele si in toate institutiile numai oameni de nimic sau oameni fara nici o valoare.
Cetățean din Zimnicea pe 20 Ianuarie 2020, 14:56
#2
Felicitări
...Turnucuștiri, pt acest articol! Să afle cât mai multă lume ce mânării face Prostea Pârvu și slugoii lui!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.