Uluitor! Turnenii isi fac, singuri, dreptate. Oamenii legii musamalizeaza dosare pentru mafia locala.

14 Ianuarie 2020, 06:06 | 2.886 | 3
Politia.

Doi frati au distrus un autoturism si au patruns in curtea unuia dintre cei care l-au batut pe unul dinte ei. Oamenii legii din Turnu Magurele tin la sertar un dosar de violenta( un tanar a fost batut de un grup de baietasi). Satui sa astepte, cei doi frati au trecut la fapte. 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Tom i pe 15 Ianuarie 2020, 14:54
  Cand statul doarme,ies dracii din case
  Nu,nu e uluitor,si astfel de fapte se vor înmulti,si mi-e tare teama ca vor deveni o obisnuinta.De ce,e foarte simplu?!Toate institutiile statului care sunt indreptatite sa faca ordine si sa rezolva astfel de cazuri,ba dorm,ba sunt de cele mai multe ori in complicitate cu infractorii.Iar atunci cand vom ajunge sa ne facem singuri dreptate,cu siguranta vor fi ”atinse”si autoritatile.Nu credeti,dar aici s-a ajuns,din pacate.
 • #2
  . pe 15 Ianuarie 2020, 07:55
  .
  Adică....
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.