Dinca - Dragnea si Alexandra - Turnu Magurele.

12 Ianuarie 2020 | 5017 vizualizări | 12 comentarii
Liviu Dinca.
Liviu Dinca.

Dragnea a urmarit orasul, a pus mana pe el, l-a luat de ocazie. Turnului i s-a inchis gura si a fost dus in adapostul monstrului Dragnea( viata lui urata). Alexandra a fost arsa de nici expertii nu pot sa-si dea seama. Municipiul e mort, iar expertii( locuitorii peste 50 de ani) nu il recunosc. Dinca a omorat o fata, Dragnea o intrega comunitate. Fiecare la nivelul lui. In curand pe turnucustiri. 

Comentarii (12) Adaugă comentariu
GER la RAHOVA-City. pe 20 Martie 2020, 05:58
#12
Free LIVIU.!!!
Iată că, după câteva,,plimbări" la Marea Curte de Justiție pentru a obține "exmatricularea" de la Rahova... ACUM, fără amnistie, grațiere sau EVADARE, ci datorită lui , Jupânu' va veni "afară".! ; după modelul din IRAN ( acolo au eliberat 87.000 de pușcăriași ca să se evite contaminarea în masă) . S-a luat și la noi aceeași măsură, însă cu deosebirea că România eliberează numai un singur pușcăriaș.!! Prin tragere la sorți (corectă-foc a la PSD) a ieșit un nume...! .. Șiii, acela esteee... Liviuuuuu.!!!
ProZimnicu pe 17 Ianuarie 2020, 08:29
#11
Pt #8 CTP
Oare CTP = Călin Tăriceanu Popescu? ; se poate să fie acronimul numelui său prea... lunguleț? ; . Călin Anton Constantin Popescu-Tăriceanu?. Eu << Noaptea libelungilor >> o visez încă, domnule...S.F. . CTP.
ProZimnicu pe 17 Ianuarie 2020, 08:04
#10
La#8. . CTP= Cristian Tudor Popescu?
Comentariul este demn de CTP, dar am depistat câteva greșeli și omisiuni. Adevăratul autor, dacă dorește le prezint, poate reveni? Aștept.
Gigel pe 13 Ianuarie 2020, 18:41
#9
Fratii Codrea
Oare nicio institutie nu este interesata de cum au facut avere fratii Codrea ? Cat au furat, inselat, evaziune etc ? Isi arata opulenta la tot pasul, iar fraierii le aduc "ode" ! La ei la ferma beau si fac dezmat toata politia ! Ps. Oare puscaria facuta nu le este deajuns smile
Dreptatea lui C.T.P. pe 13 Ianuarie 2020, 00:03
#8
Arogant,ranchiunos și răzbunător
Doamnelor,domnilor,văd atâtea comentarii despre un om care nu merită nicio apreciere,niciun compliment sau vreun regret pentru faptul că acum este acolo unde merită.Defapt,acest personaj neânsemnat,lacom,fals,ingrat și ticălos,nu a iubit decât banii și modul șmecheresc și ascuns de ai obține.Dacă era un simplu ingineraș auto,meserie pentru care părea că e calificat,căra roșiile împreună cu Petrache,pe care le creștea Bombonica în solar.Tot ce a făcut,a făcut doar pentru interesul propriu,și înconjurat numai de lingăi,incapabili și oportunisti.Banii și politica au fost singurele lui scopuri și unelte pentru a se desc*rca și a exista în societate.
Cupidon din interes pe 12 Ianuarie 2020, 19:31
#7
La o asa dragoste,un asa titlu
Popescule,gasirea unei formule de titlu care sa convina unor anumiti cititori,poate si lipsa inspiratiei de a cauta un titlu sugestiv,de a veni cu ceva care sa nu starneasca c*riozitatea voastra,nu inseamna ca in articol nu exista adevar sau o legatura cu realitatea din care faci si tu parte.Insa modul in care dumneata ai reclamat acest fapt,si felul in care te-ai exprimat si ai scris si ai inteles mesajul articolului,ne arata cat de putin interes ai despre ceea ce se intampla azi prin loc*rile in care traiesti.Iar despre cat de mult ai indragit cartea,nu pot decat sa-ti adresez cateva cuvinte.Mars la scoala,ignorantule!
Gigi Popescu pe 12 Ianuarie 2020, 17:18
#6
Stăpânii inelelor la Turnu Măgurele
Turnu Măgurele nu este stăpânit de Dragnea sau acoliții lui. Adevărații stăpâni sunt " Frații Codrea". Ei comandă poliția, nu mișcă nimic fără aprobarea lor. Ceea ce se întâmplă la Caracal este și la Turnu Măgurele.

După ora 22.00 orașul este pustiu. Nimeni nu mai are c*rajul să iasă pe stradă. Poliția este aservită, la fel și proc*ratura, la fel și serviciul secret al M.A.I.

Mulți cetățeni au făcut sesizări însă starea de teroare a rămas. Șeful serviciului secret ați văzut că era șeful mafiei din Buc*rești - droguri, femei....., Numai de protectia polițiștilor nu se ocupa. Ba dimpotrivă, cred că cei corupți îi asigura dezmățul in care s-a lăfăit până a c arestat. La Turnu Măgurele se anchetează găinarii, proc*rorii i-au șpaga și dau NUP.
Aberații din UE pe 12 Ianuarie 2020, 14:09
#5
Minți care nu vor să gândească,încă sunt prezente
Popesculeee,hai să mai și amestecăm glumele și ironiile,cu realitatea,că altfel o luăm cu toții pe câmpii.Faptul că este un oraș murdar,sărac,majoritar cu oameni în vârstă și lipsit de perspectiva dezvoltării,sunt aberații???????????Cu faptul că am fost conduși de niște infractori dovediți,și cu multe alte dosare penale pe rol,tot aberații sunt??????????Și faptul că viața pentru toate categoriile de cetățeni este mult mai grea și mai scumpă,tot aberații sunt?????????Vai de generațiile care vor urma!!!!!!!!
Popescu pe 12 Ianuarie 2020, 09:21
#4
Fara titluri
In lipsa de titluri Aberatii
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.