Foto Turnu Magurele - Pericole la tot pasul.

9 Ianuarie 2020 | 4.298 vizualizări | 5 comentarii
Turnu Magurele - pericole la tot pasul.
Turnu Magurele - pericole la tot pasul.

O plimbare pe strazile din Turnu este o adevarata aventura. Imaginea spune totul, ce se mai poate adauga. Numai un nebun poate realiza asa ceva. 

5 comentarii Comentează

 • #5
  Turnean pe 21 Ianuarie 2020, 12:52
  ...
  Vin ai nostri,pleaca ai vostri, noi ramanem tot ca prosti.
  Sa plece PSD(ciuma rosie) sa vina PNDL (buba galbena).
 • #4
  Gpty pe 10 Ianuarie 2020, 20:46
  Bmio
  Ce pacat de PSD,a,ajuns pe mina lui Dragnea,carmen Dan,cuclea,Olguța,și l-au distrus și l/au dus in opoziție,Scoțându-l din viața romanilor pentru a-și proteja interesele.
 • #3
  Dănuț cuclea zis koyu pe 10 Ianuarie 2020, 10:30
  Sclavii lui dragnea
  Bravo, băi,pesedeilor! Din '96 încoace, adică în 24 de ani, ați reușit și voi ceva. Ați asfaltat străzile pietruite și încă vreo 7,8 străzi. Da,in rest? Am umblat ceva prin țară și pot spune că este cel mai pârlit "muncipiu" ! Parcul ăla industrial ? Dănuțe? Parcă, ești inginer,nu? Hidrocentrala aia promisă de Zdragnea? Sclavilor, spuneți o investiție în oraș! Trebuie să urmați sfatul unui pesedist de frunte,Manda: nu vă mai lăsați conduși de proști!
 • #2
  anti psd pe 9 Ianuarie 2020, 23:48
  ciuma rosie
  Asa se intimpla cind un oras este condus de Cuclea! Cind viceprimarul nu e bun de nimic. Cind in functii de conducere sunt numai unul si unul.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.