Video Cel mai mare gagicar din Turnu Magurele.

05 Ianuarie 2020 | 5086 vizualizări | 14 comentarii
Cel mai mare gagicar.
Cel mai mare gagicar.

Functia de primar este o rampa de lansare pentru o cariera de mare gagicar. Danut Cuclea a bagat in boala multe dame. 

Comentarii (14) Adaugă comentariu
Mimisor pe 06 Februarie 2020, 11:59
#14
rugaminte
Prin prezenta va sugerez sa schimbati titlurile viitoare cu privire la potenta domnului primar, sincer m-am culcat cu el si nu este pe departe cum il promovati. Chiar nu merita sa fie trecut la rubrica masculin. Are limba mai lunga decat scula.
Draq pe 07 Ianuarie 2020, 09:36
#13
Gagicar a?
Pai dupa doamnele de varsta a treia cine sa mai fluiere? Vantul si primarul.
Funcționar primărie pe 05 Ianuarie 2020, 19:00
#12
Pentru h
Ce sa mai facă și Ionela ca îmbătrânit de tot

Madalina e mai in putere
Bogdănel pe 05 Ianuarie 2020, 15:57
#11
Încă sunteți conduși de mentalitățile pușcăriașului ?!
Despre care inteligență vorbești,cucoanăăă?Cine jignește și pe cine?Aoleeeo,mama mea,ăștia sunt oamenii care au mai rămas prin TR?Către ce ne îndreptăm,și unde vreți să ajungeți,dragi primitori și dătători de flori?Poate Dănuț nu are o prea mare vină,își urmărește interesul propriu,și ai altor câțiva apropiați.La o simplă verificare,se pot vedea ușor,care sunt aceia.Dar să girezi și să votezi niște fantome cu mentalități ale trecutului,este extrem de grav și de neânțeles.Mare parte din generația asta a-III-a,din cauza neputinței de adaptare la adevărata democrație,a îndepărtat cu bună știință,visele și speranțele generațiilor care vor urma,pentru mult timp.
h pe 05 Ianuarie 2020, 15:28
#10
c
si ionela jianu nu e geloasa ?
Dorina pe 05 Ianuarie 2020, 14:55
#9
Mare Om, Mare Carcter
Este un OM deosebit, foote bine! grin
Miki pe 05 Ianuarie 2020, 14:09
#8
Flori pentru trecut,pentru viitor,nada
Gagicaaar ?!Mai precis,un prost întors cu cheita de catre un infractor.Cand ajungi intr-o asemenea functie,si un gandac de bucatarie are ”succes” la femei.Si mai depinde si ce fel de femei.Vinovat pentru o accedere intr-o asemenea functie,o are si domnul Baciu,care la propulsat direct consilier din partea PRM(mare si bun partid).Mai departe l-au preluat Dragnea si Mohanu,care i-au arătat directia in care trebuie sa joace si sa pupe...ce au vrut ei.
Colin-dătorul pe 05 Ianuarie 2020, 10:50
#7
Cu o floare nu câștigi mandatul
La noi în Alexandria voturile se cumpără cu trei trandafiri. . La voi în Turnu ați rămas la un fir de trandafir

cu Băsescu-- PD.? Săraci ați ajuns.! . Televiziunile de Sfânta Parascheva arată pe Gabi Firea și soțul ei de VOLUNTARI cu mii de pelerini la Iași. . Cuclea trimite și el o mie.? . Gabi Firea primărița generală a României (așa s-a prezentat) a dăruit sute de milioane de euro pentru Catedrala lui Teoctist. Cuclea va da " RON" pentru a se înălța TURLA

Catedralei din BUCUREȘTI cu vreo 100 de METRI, Să se vadă și de la TURNU.? .Mai vrea un mandat.?.. la metrou pe sub TURNU se gândește? cu ieșire pe sub Dunăre la Nicopole ca plătim la BAC. . Să-și cumpere niște consilieri de campanie electorală israelieni.. Și apropo de artificii, ; mai strălucesc, stralucesc nu.?. în Alexandria cerul noaptea e întunecos rău.
RELELE ORASULUI pe 05 Ianuarie 2020, 10:31
#6
adevarat
O insultă pentru doamnele de varsta a 3-a, nu este bine ce faceți, în acest mod atrageți ură față de cei de altă culoare politică, nu suntem proști nu ne insultați inteligența!

. pe 05 Ianuarie 2020, 10:28
#5
.
Craceo,Surda ajunse șefa la poșta?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.