Video Nu avem unde sa facem caca, dar tragem cu artificii.

05 Ianuarie 2020, 01:33 | 2556 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Zona centrala a orasului nu are o toaleta publica. Foarte multa lume merge in tufisuri, tomberoane sau dupa colturile cladirilor. Pe Danut il doare in fundulet de nevoile turnenilor, el are pampers si trage cu artificii. Cei care vor sa isi faca nevoile pot merge in jurul blocului primarului, acolo este cel mai ferit loc. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
. turn TR. pe 09 Ianuarie 2020, 00:04
#8
Cetățene, TU de ce taci.?!
Punct # 4 și # 7 (din FÂN) Aflați că Dumnezeu există ; vă vede și vă pedepsește! Oamenii ca IONUȚ se implică, arată REALITATEA, vor o ȚARĂ ca AFARĂ, vor o viață normală pentru copiii ȚĂRII; și voi vânduții (cui?) ce faceți? ;rămâneți captivi PîsSD. Vorbiți de HÂRTIE igienică pe VIAȚĂ la RAHOVA & Târgșor. Apropo! Cine a spus că va ieși din POLITICĂ doar cu picioarele înainte,

și cine nu ca PROSTUL în viață? V-ați vândut votul pt o pungă cu alimente de bază + o minciunică uriașă. Pe jefuitorii de ȚARĂ? Din păcate, dreptul de vot... fără examen APEL către votanți : Ștergeți din memorie cântecul cu: " să nu uităm nicicând să iubim TRANDAFIRII ; e toxic, veninos și înțeapă ca soacră-mea







Nebunul din fan. pe 07 Ianuarie 2020, 16:50
#7
Nebunului din coceni.
Despre cine si cu cine vorbesti?! Se vede treaba ca ti-a ramas un cocean in c*r, dupa ce te-ai sters.
Nebunul din coceni pe 06 Ianuarie 2020, 18:18
#6
Lui .
Singurul care mănâncă căcat pe aici ești tu boul belții! Lasă omul în pace, măcar ăla și-a asumat public opinia, nu cum se practică pe aici mâncatul de căcat sub pseudonim.
Ionuț și-atât pe 05 Ianuarie 2020, 13:30
#5
O administrație de KKO
La cât e apa de scumpă

O să faceți caca-n pungă

Eu spun că nu mai e nevoie să ne plâgem și să reclamăm ceea ce nu avem și ce ne lipsește demult timp.E mult mai simplu să aratăm,sau să ne arate ei,ceea ce au făcut bun pentru oraș.Și mult spus oraș,o comună cu bloc*ri.E defapt o așezare tristă,săracă și depop**ată,cu o conducere și o administrație de nivelul anilor 50.Și nu trebuie să ne ferim atunci când se spune că marea parte a vinei este atribuită și cetățenilor ei.Păi,nouă ne lipsesc doar WC-urile?Ne lipsesc loc*rile de muncă,unitățile de învățământ,sănătate,cultură și educația de altădată,respectarea și aplicarea legilor,și multe altele.Toate astea au rezultat în urma ignoranței multora,și a votului masiv dat unor hoți lacomi,incapabili de o viziune și proiecție pro europeană.Civilizația a plecat odată cu educația,pregătirea,bunul simț și respectarea legilor.
. pe 05 Ianuarie 2020, 09:50
#4
.
Dupa apetitul pentru scatologic-alooo, turnucustiri are cititori idioti, deci inseamna stiinta cacatului-sigur articolul este scris de Gigi Teican caruia toata lumea ii spune Gigi cacat.
unul plictisit pe 05 Ianuarie 2020, 06:49
#3
nimic
Nimic este realizarea acestui asa zis primar si a gastii din jurul lui. Toti din Psd Turnu sunt la fel de incapabili ca acest Cuclea? Primarul Nimic nu stie Nimic!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.