Danut Cuclea si focul de artificii - Chelul si tichia de margaritar.

03 Ianuarie 2020, 23:02 | 3161 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Ilie de la scularie - Aluia care se lauda cu artificiile de la Tr. Magurele: chelului tichie de margaritar este vorba potrivita....

Ce-i lipsește chelului? Tichie de mărgăritar, = se spune, ironic, despre cel care, lipsit de lucruri de primă necesitate, dorește să aibă altele, mai puțin utile sau inutile.

Expresia „chelului tichie de mărgăritare îi lipsea” se referă la cazurile, nu puţine, în care elemente de sărăcie – sau defecte fizice/morale – evidente sunt alăturate unor însemne/atribute ale prosperităţii sau frumosului.
De fapt, mai avem o expresie din aceeaşi familie: Cu ţilindru (joben) pe cap şi nădragii rupţi în fund.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
anti psd pe 04 Ianuarie 2020, 23:05
#16
Asa este Gabi
A ajuns un prost sa conduca orasul care nu era bun nici de carat apa la UVCP.El are multe,,realizari" si anume:distrugerea economica a orasului,angajarea pe cumetrii si relatii,scumpirea tuturor utilitatilor sa iso tina camarila politica,promovarea lingailor si turnatorilor,furtul conductei de caldura,distrugerea culturii locale si marginalizarea intelectualilor autentici,crearea unui sistem mafiot in asa zisa piata,crearea de sali de sport si a unui stadion pe care le folosesc doar lingaii Psd,crearea unui aparat bugetar supraincarcat platit din banii nostri, s-a inconjurat numai de slugi obediente si duplicitare si enumerarile ar putea continua! Intr-un cuvint NE-AM SATURAT!
345 pe 04 Ianuarie 2020, 22:14
#15
T09863
Mai timpitilor Dragnea și-a făcut datoria a distrus PSD-ul si a trădat PSD-ul iar fiul sau a distrus tot pe ce îs-adat pe mina.
Gabi pe 04 Ianuarie 2020, 15:31
#14
Observ si comentariile uni neted pe creier #3
IA SA NE SPUNA UN PSD-IST DE FRUNTE ORI UN MEMBRU COTIZANT SAU ”SIMPATIZANT”,CARE SUNT REALIZARILE VREUNUI PRIMAR SAU ALE TUTUROR PRIMARILOR LA UN LOC,DE LA 89 PANA AZI?STITI,DRAGI VOTANTI,SAU VA SPUN EU?

1.NICIO CONSTRUCTIE.

2.NICIO INVESTITIE

3.NICIO RENOVARE

4.NICIO IMBUNATATIRE A VREUNEI UTILITATI

5.NICIUN EXEMPLU DE RESPECTARE SI CORECTARE A FAPTELOR DIFERITILOR CETATENI CERTATI CU LEGEA

IN SCHIMB,CE CONSTATAM?

1.CLADIRI,SPATII COMERCIALE SI TERENURI IN PARAGINA ORI IN STARE DE RUINA

2.LUCRARI FACUTE PROST,NETERMINATE,DE MULTE ORI INUTILE SI DOAR PENTRU TOCAREA BANULUI PUBLIC

3.LAFEL SI CU TOT FELUL DE ACTIUNI GEN,SERBARILE ORASULUI,ARTIFICIILE SI SPACTACOLELE DE PROST GUST SI F.SCUMPE,DESFASURATE LA LOCUL DE PROSTIT ELECTORATUL,STATUIE

4.TAXELE SI IMPOZITELE MARITE ANA DE AN

5.SCUMPIREA NEJUSTIFICATA A APEI MENAJERE

6.SCUMPIREA LAFEL DE NEJUSTIFICATA A GUNOIULUI MENAJER

7.MIZERIA FIZICA SI MORALA CARE SE DISTINGE F USOR PRIN ORAS,IN FIECARE ZI.NU RECUNOASTETI,DESCHIDETI OCHII?!
Ilie de la scularie pe 04 Ianuarie 2020, 15:21
#13
Bani publici irositi
Focul de artificii a costat 295 milioane lei și a fost făcut de firma Hobby srl din Turnu Măgurele cu sediul în blocul G 2 cu un singur angajat. Pe timpul lui Mohanu un joc de artificii costa 100 milioane lei. De când este primar CUCLEA prețurile s-au majorat de 3 ori.
Elena pe 04 Ianuarie 2020, 13:13
#12
Rahova este ceea ce merita
Uitati-va la liliputan ce privire acra si dusmanoasa arunca celor din fata lui.Si zambetul fals si gretos al puscariasului.Astia,impreuna cu Mohanu,Simionescu si alte capuse social democrate,au adus orasul si intreaga zona,acolo unde il vedem astazi.
Dănuț cuclea zis koyu pe 04 Ianuarie 2020, 13:06
#11
Sclavii lui dragnea
Dacă ați ajuns să vă buc*rați la o bubuială de artificii sunteți jalnici . Știam că sunt o mulțime de sclavi la Turnu Măgurele dar nu în halul acesta. Cu asfalt pe 3-4 străzi și cu petarde rezolvăm problemele orașului? Mai deschideți un televizor,o pagină de internet și veți vedea, milogilor, cam cum e in țară! Sunt comune mai dezvoltate decât orașul nostru, cu zone industriale . La Turnu Măgurele, capre,social, țigănie și lingători de cwruri. Până și țesătoriile au plecat în alte părți iar voi vă uitați la artificii. Mulți dar și foarte proști .
Vai de România asta, încă frumoasă și bogată pe 04 Ianuarie 2020, 12:31
#10
Figuri de tristă amintire
Un mare hoț,și o mică slugă.Amândoi niște lichele care și-au bătut joc de electoratul sărăcit la maxim de politica PSD.Niște personaje,vremelnic în fruntea unor îngrămădiți și lingăi.Lingăi și incapabili care au mers după fenta lor,și încă mai merg cu toții,împotriva dezvoltării și libertății comunităților din care făc parte,și ai căror cetățeni i-au ales fără să gândească ce pericol prezintă pentru viitorul generațiilor care vor urma.Cum v-ați așternut,așa veți dormi.Numai că,împreună cu acești conducători diabolici,ați stricat și planurile cetățenilor onești și muncitori,dornici de o viață mai bună.Dumnezeu să le dea după sufletul și faptele lor!
Sandu pe 04 Ianuarie 2020, 11:01
#9
Ciuma rosie
Cucleo,ce ai facut tu bun in orașul ăsta? Tu nu iti iei seama si sa ne lasi?
Ilie de la scularie pe 04 Ianuarie 2020, 10:58
#8
Bani publici irositi
Jocul de artificii a costat 295 milioane lei și a fost făcut de firma Hobby srl din Turnu Măgurele cu sediul în blocul G 2 cu un singur angajat. Pe timpul lui Mohanu un joc de artificii costa 100milioane lei. De când este primar CUCLEA,prețurile s-au majorat de 3 ori .
. pe 04 Ianuarie 2020, 09:20
#7
.
Pentru nr.6,PROSTUL,DACA NU E SI FUDUL,PARCA NU E PROST DESTUL. sau DUPA CE CA ESTI PROST, MAI FACI SI IN POTECA sau DACA TACEAI, FILOSOF RAMANEAI. Mai vrei ? Prostul satului este numele rau.Stii ca esti prost si IESI CA PADUCHELE IN FRUNTE>Mars inapoi in cusca, j*****e !
Mitică de la măcelărie pe 04 Ianuarie 2020, 08:09
#6
Rectificare
Lui # 1 îi era destinat comentariul! Mea culpa #2! Sunt întru totul de acord cu tine! Din grabă am tastat 2 în loc de 1.
Nebunul din coceni pe 04 Ianuarie 2020, 08:05
#5
Lui # 2
Băi boul belții, nu crezi că era mai nimerit ca banii ăia dați pe artificii să fie cheltuiți mai cu folos? De pildă pentru o toaletă publică, să nu mai facem prin tufișuri ca acum 100 ani? Acolo poți să deversezi și tu căcatul de-l ții în gușă la dospit, și pe care-l deversezi aici pe post de comentariu ironic.
Florin pe 04 Ianuarie 2020, 07:49
#4
mizeria a cucerit orasil
Cind o sa vedeti ce suma a dat Cuclea pe artificii veti ramine impietriti. Orasul e o ruina iar reteaua de turnatori ai partidului si a lui Cuclea este imensa! Nu poti sa zici nimic ca esti imediat turnat la partid, la fel ca inainte! Felicitari celor citiva lideri de opinie din oras carora nu le este frica de acest primar care a invrajbit oamenii.Uitati-va de cine este inconjutat si va dati seama de caracterul lui!Chiar nimeni din Psd nu are alta opinie?Sunt toti corupti si legati de interese meschine?
Kakari pe 04 Ianuarie 2020, 07:42
#3
Intreb si eu...:
Dacă nu erau artificii, cât urlați? Dacă erau 3 4 minute, cât urlați? Dacă făceau fâs ca cele de la islaz erați mulțumiți? Artificii au fost în toate orasele din tara, mai puțin în alexandria datorita a vizelor, ce am citit...Nu comparați pretențiile de turnu cu cele de alexandria.Aici lumea este mult mai pretențioasă asa ca schimbați subiectul cu unul la care sa adere toata lumea
Dan,nume,și Carmen"pronume" pe 04 Ianuarie 2020, 00:49
#2
Cât a costat mascarada cu artificiile ?!
Așa e Anghele,dar nici nici sărăcie și prostie că azi,nu s-au mai văzut niciodată.Si nu mai continua,că ne facem și mai rău de rahat.Mai ales tu.
anghel ursaru pe 03 Ianuarie 2020, 23:21
#1
a
ba turnenilor gaureni ! asa foc de artificii nu sa vazut de cand e orasu! asa ca mucles ca va scos cuclea pe primu loc in Teleorman nerecunoscatorilor. strazi asfaltate de adormi la volan .cinema Flacara club lux...sa mai continui ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.