Jupanul e tot jupan. Liviu Dragnea a primit un cadou - Revelion in Maldive.

2 Ianuarie 2020, 00:32 | 1.648 | 4
Jupanul e tot jupan.

Jupanul isi facea Revelioanele in Maldive. Pentru ca Liviuta sa se simta cat mai bine, seful penitenciarelor a schimbat numele inchisorii Rahova in Maldive Prison. Jupanul e tot jupan, la bulau e cel mai bun. In luna februarie, puscaria Rahova isi va schimba numele in Rio. 

4 comentarii Comentează

 • #4
  Li pe 2 Ianuarie 2020, 12:58
  Co098
  Ștefan Dragnea și dragne Ilie l-audia la Rahova pe Liviu Dragnea care a distrus PSD-ul. (LUngu)
 • #3
  Mița din Antalya pe 2 Ianuarie 2020, 10:24
  Dumnezeu să le dea după fapte!
  Dacă așa este,și pușcăria Rahova a fost redenumită,atunci să stea în ”Maldive” până se va schimba și numele de Maldive,în Rahova.
 • #2
  Sandro pe 2 Ianuarie 2020, 09:47
  Cocoșatu pizzdy
  Ionescule, toată noapte nu dormi, stai și mănânci cacat pe toate site-urile, linge-a-mai pe coayye de cocoșat
 • #1
  Mooie P.S.D. pe 2 Ianuarie 2020, 04:57
  Marineci, Mrele Nemernic
  Acest puscarias, Ionel Marineci, a umplut judetul, Florin Sclavu-Piper si Primaria Rosiori de Vede, Valerica Carciumaru si Cristiana Sclavu-Piper, de toate gunoaile, puradeii si koorwele Casei de Copii, sta ascuns intr-o vla, pe un teren de furaciune, veniti, sa-l huiduim, el, alaturi de Dragnea-Parnaie, a distrus, judetul

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.