Blestemul anului pentru familia Dragnea.

29 Decembrie 2019, 22:29 | 2164 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Familia Dragnea.

Jupanul sa ajunga la traiul pe salariul minim mariiiiiiiit cat vrea el, dar tot minim. Printisorul sa mearga la cules de capsuni in Spania asa cum intermediaza el forta de munca din zonele sarace.

Cel mai tare blestem: Sa-ti cada Guvernul cand nu te astepti. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
sa-l blesteme Dumnezeu pe 03 Ianuarie 2020, 16:51
#3
sa-i ajunga glicemia
la 500 sa se aleaga prafu de el la cat si-a batut joc de judet si de orasu asta... ca porcaru de fisu la cat e d prost se duce drk si ala... un cacat care nu a invitat-o nici p ma.sa la nunta. cat d je**s sa fii cu ma.ta care ti-a dat tzatza si te-a crescut cat un porc sa n-o inviti la nunta ta!?
Dănuț cuclea zis koyu pe 30 Decembrie 2019, 16:20
#2
Sclavii lui dragnea
Toate afacerile lui livache se vor lichida cât de c*rând. Deja, cel care îi seamănă la hărnicie,suinul ăla de fi-so, s-a apucat serios de treabă. Deabia aștept să închidă hotelul ăla!
Mo pe 29 Decembrie 2019, 23:16
#1
Cp
Prințișorului Valentin Dragnea l-aajutatat pe Liviu sa meargă la Rahova împreuna cu dragne Ilie interpusul de la gratia Fiul și-a băgat tatăl in pușcărie
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.