Ce face jupanul de sarbatori?! Liviu Dragnea mediteaza la manastirea Rahova. Legea Karmei: pentru tot ce ai în viața ta, trebuie să plătești.

25 Decembrie 2019, 06:19 | 3440 vizualizări | 33 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Orice lucru pe care l-ai primit și pentru care nu ai plătit se transformă în Datorie. Această Datorie nu este nimic altceva decât energia pe care tu o datorezi Lumii.

Pentru că avem legătură cu legile naturii, nu putem nicidecum să evităm sau să trecem peste această datorie. Prin ce mod oferim această energie, nu se știe. Să plătești lucrurile pe care le-ai primit cu bani este cea mai rațională decizie.

Dacă oferi prea mult, energia pierdută se va reîntoarce la tine. Din acest motiv, cel care oferă îl domină pe cel care primește, care la rândul său va trebui până la urmă să ofere, neștiind în ce mod, când sau unde.

Cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecți:

1. Nu fura energia altora;
2. Pentru tot ceea ce obții trebuie să plătești;
3. Nu fă și nu primi cadouri fără motiv;
4. Nu da și nu împrumuta pur și simplu;
5. Toate acțiunile tale trebuie să fie echilibrate.

Respectarea acestor principii nu este obligatorie. Cineva ar putea să încalce frecvent aceste reguli, însă el trebuie să fie gata și să răspundă pentru acțiunile sale.

Dacă suferi pierderi, cauza nu este nimic altceva decât un lucru pe care l-ai obținut Gratuit. Dacă din senin ai obținut ceva, înseamnă că la rândul tău ai oferit la fel de mult.

Motivul unei boli poate fi o acțiune din trecutul tău. De exemplu, ai făcut rău unei alte persoane. Iar motivul unor pierderi finaciare pot fi cauzate de un jaf săvârșit. 

Citeşte şi
Comentarii (33) Adaugă comentariu
HORA UNIRII 24 ian. pe 25 Ianuarie 2020, 16:01
#33
LIVIU,OLAF, drumTEL si DEPENDENȚA de Rahova
Alo, 211? E dat dispărut Liviu de Teleorman?! Nu a apărut la Hora Unirii la Iași. Fără el lăutarii nu vor.
ProZimnicu pe 13 Ianuarie 2020, 10:43
#32
Pentru Moș CRACIUN # 13
Moș Crăciun, nu ai revenit cu un răspuns pentru Nebunul din Coceni # 25. ( chiar faci abuz de alcool?). Ai scris că imbecili spurcă cultura acestui târg, de Sfintele Sărbători. Iata ca sfintele sărbători au trecut ; vin alegerile locale, anticipate, poate și un referendum.Pe cine să votăm? La slujba de duminică... ce recomandări...mai merg? Ai spus de "răul ne-făcut infractorului"! Despre încarceratul-fără-mustăcioară era vorba?... tot cu el... tot cu el
ProZimni pe 12 Ianuarie 2020, 21:28
#31
Lui #13 MOS CRACIUN din Zimnicea văzut
Moșule, nu ai mai revenit să răspunzi criticilor. (. IULIANA #24, și # 25 Nebunul din...). Alcoolul te-a pus să jignesti de... Sfintele sărbători.? ;care

iată au trecut? vin alegerile locale, anticipate și poate vreun referendum.. Nu-i înveti pe" imbecili" ( cum le-ai zis)... cum/pe cine să VOTEZE? . Pentru a nu numai spurca cultura acestui târg ( TURNU?) cum i-ai acuzat.!. PS. Infractorul la care ai făcut referire este încarceratul cel fără de mustăcioară.? Tot cu el, Tot cu el?!!!!!
ProZimni pe 12 Ianuarie 2020, 21:27
#30
Lui #13 MOS CRACIUN din Zimnicea văzut
Moșule, nu ai mai revenit să răspunzi criticilor. (. IULIANA #24, și # 25 Nebunul din...). Alcoolul te-a pus să jignesti de... Sfintele sărbători.? ;care

iată au trecut? vin alegerile locale, anticipate și poate vreun referendum.. Nu-i înveti pe" imbecili" ( cum le-ai zis)... cum/pe cine să VOTEZE? . Pentru a nu numai spurca cultura acestui târg ( TURNU?) cum i-ai acuzat.!. PS. Infractorul la care ai făcut referire este încarceratul cel fără de mustăcioară.? Tot cu el, Tot cu el?!!!!!
Agora teleormăneană pe 31 Decembrie 2019, 09:59
#29
#13 #16 # 23, doar civilizat
#13. #16. Chiar ești JUSTIȚIAR .? Eu te susțin la listele CORECTE . (dar cu dovezi) ; văd documentare BBC& alte producții cu manipulări dezinformări și agenți dubli. Ești OM corect? Nu ești ROȘU CIUMAT.? Dovedește-ne. Fă o LISTĂ cu DE - FORMATORII de opinie, manip**atori spălători de creiere, mercenari - politico- electorali pe la televiziuni și în biserici . Cele mai nemernice FORME-DE-VIAȚĂ care nu merită umbra unui copac apa rece a unui izvor de MUNTE, nici măcar la final de viață, o lumânare. Și aceștia au averi ILICITE și standard de viață nemeritat. Dacă începi cu... x y z + "maestrul" ești pe POTECA bună, ești credibil și de urmat. Ai grijă că există divinitatea. "Bărbosul" vede aude și pedepsește.Și te rog răspunde-i lui #23!
MOȘ CRĂCIUN ( pt. IULIANA) pe 29 Decembrie 2019, 20:22
#28
IULIANA, nu sînt un JEG de om și sunt BINE.
Dacă mai recunoscut după opiniile CORECTE pe care le am...(.Majoritatea TURNENILOR și Teleormăneniloror vor să fie scoasă POZA.. cu Dragnea președintele nostru, în celulă, că a făcut pentru județ multe) . Tu trebuia să îmi spui când mă vedeai, în față... Nu aici. Sînt eu MĂSCĂRICI și JIEG și.. adausurile alea??? . Bine că ai pus alt nume... pentru asta MERSI! . Dar aș fi preferat Popescu icsulescu.



Cetățeni batjocoriți de PSD pe 29 Decembrie 2019, 18:43
#27
Alooo,autorități locale !!!
Parcă trăim în junglă.Tot felul de scelerați,persoane fără educație și discernământ,aruncă seară de seară cu petarde

care sperie și panichează toți cetățenii din zona Victoria.Ce fel de atitudine e asta,ce se vrea arătat???Băi,milițieni incapabili și puturoși,într-un orășel pe care-l parc*rgi în câteva minute,nu sunteți în stare să puneți ordine și să faceți pe cetățeni să respecte legea?????? GATA,NU AȚI AFLAT NICI AZI?!?DRAGNEA E LA PUȘCĂRIE PENTRU O BUNĂ PERIOADĂ DE TIMP ȘI SPERĂM SĂ NU-L MAI VEDEM PRIN SPAȚIUL PUBLIC,NICIODATĂĂĂ!E VREMEA SĂ TRECEȚI LA TREABĂ ȘI SĂ VĂ FACEȚI DATORIA PENTRU CARE SUNTEȚI PLĂTIȚI.ȘI VOI,ȘI CEI DIN CONDUCEREA ORAȘULUI NU ȘTIȚI DECÂT SĂ AȘTEPTAȚI ȘI SĂ VĂ BUCURAȚI DE PRIVILEGII ȘI TOT FELUL DE AVANTANJE,NEFĂCÂND ÎN SCHIMB NIMIC PENTRU CEEA CE SUNTEȚI PUȘI SĂ FACEȚI.AȘTEPTĂM CU MARE NERĂBDARE SCHIMBAREA TUTUROR ȘEFILOR DE INSTITUȚII DIN ORAȘ,JUDEȚ ȘI ȚARĂ.Până atunci,vom începe să apelăm la tel.112.
Mitică de la măcelărie pe 29 Decembrie 2019, 17:32
#26
Justițiarului
Auzi măi fiul ploii, a condus județul ăsta altcineva decât PSD? Hai că la anul o rupeți în fericire!
Nebunul din coceni pe 29 Decembrie 2019, 17:30
#25
Lui MOȘ CRĂCIUN
Vezi unde duce consumul exagerat de alcool?
Iuliana pe 29 Decembrie 2019, 10:54
#24
Un jeg de om - Ionescu
Bah Ionescule mânca mi ai toate alea, e clar ca nu te mai faci bine, mascariciule
MOȘ CRĂCIUN pe 29 Decembrie 2019, 08:27
#23
Să vă fie rușine
SFINTELE sărbători au trecut. Reluați IMBECILITATILE și SPURCAREA culturii acestui târg prin atac*rile care nu FOLOSESC nimănui. Nu fac RĂU infractorilor din celulă nici celor în LIBERTATE care vor veni la Rahova, la Jilava etc. . (Aberații) Fostul președinte cu peste 1.000 pete de sânge din 1989, . iar liderul încarcerat și mai multe prin depresii sinucideri și alte evenimente din cauza unui program de guvernare FOARTE BUN.! dar iată-l distrus (zis diabolic). Nu produc coșmaruri nocturne cu atac*ri ale peștilor PIRANIA inculți ca voi sau chinuri de iad infractorilor (, au somn ușor) .. nici săgețile voastre nici TV nici mass media căci au conștiința c*rată. . Doamna premier a ZIS : Am scos România din noroaie!, și Am pus România pe harta LUMII! . asta e o realitate
Urbis pe 29 Decembrie 2019, 04:42
#22
Primar de KKAT
Am lucrat la o societate locala, Primarul, in RdV, esteun mare gagicar, centrul, deja valurit este facut de boschetari, Draganesti Olt, noua nu nea dat de munca, dansul, se freaca cu gagici blonde, aia dea umblat cu imbecilul di Doage, Axe.
Petrica DONCEA pe 29 Decembrie 2019, 04:39
#21
Mooie PSD
PSD, MOOIE PSD!!!!!!
Candva Inspector pe 29 Decembrie 2019, 04:30
#20
Valeria Gherghe, afara!!!
Este momentul sa se faca c*ratenie la I.S.J., Teleorman, Balena, Valeria Gherghe si pocnitoarea Monica Comana (salutary de la Cula!!!!!), urgent afara, au nenorocit invatamantul judetean aceste doua mizerii umane, ce au promovat si ce rezultate au avut? Afara cu gunoiul...
JUSTITIARUL. pe 28 Decembrie 2019, 08:32
#19
Continuare(la sugestia cititorilor)
....Radu Berceanu, Sorin Frunzaverde(Dumnezeu sa-l ierte), care, la fel ca jupanul vostru teleormanean, a avut si o condamnare pentru falsificarea voturilor in favoarea lui Iohannis, si modul cum s-a imbogatit livache draganache? NICIUNA!
Blaky pe 27 Decembrie 2019, 20:33
#18
Cp
Dragnea și-a făcut datoria a trădat PSD -ul și l-a distrus așa a făcut și basesescu cu PD-L-ul,darfiuu lui Dragnea și Ilie dragne ,a lăsat oameni pe drumuri trmitiindu-i acasă fără niciun ajutor c,ca la social-democrații,pe care i-a condus Dragnea și a făcut bugetul României praf.
X pe 27 Decembrie 2019, 16:14
#17
Speranțe deșarte !
Pentru cei care încă se m-ai gândesc la L. N. Dragnea cu speranța că acest personaj va scăpa numai cu 3 ani și șase luni de PENITENȚĂ sunt toate premizele necesare ca domnie-i sale să îi fie prelungită șederea, prin simplul argument că persoana în cauză m-ai are dosare cu iz penal care îi pot prelungii PENITENȚĂ mult dar foarte mult șederea pentru că vorbim de conc*rs de infracțiuni, pluralitate, deci vorbim de un cumul de pedepse.
JUSTITIARUL. pe 27 Decembrie 2019, 12:18
#16
Intrebari de INS echidistant politic.
Ce deosebiri sunt intre modul cum s-au imbogatit urmatorii: Traian Basescu, Adriean Videanu, Emil Boc,familia regala, Gigi Becali, Cristi Borcea, Klaus Iohannis,etc, la nivel central, iar la nivel local Claudiu Cracea, toti de alde Codrea, Tanasa, Iancovici, Geanta si multi altii??
BERILĂ ANTE-1948, acum mai mulți MONȘTRI pe 27 Decembrie 2019, 11:52
#15
Moș CRĂCIUN nu-i MITRA (daco-geților,tracilor.?
TOVARĂȘE moș GERILĂ, se poate? Dvs. OM de Cultură al " Mun cipiului" (nu TÂRG bre! ), acum de Sfintele Sărbători, nu mergeți la biserică să citiți Biblia? (ca Becali la TV ieri). Îi citiți pe IMBECILI (cum ați scris, nu?) Le spune-ți să le fie rușine? Păi ofensați ENORIAȘII acestui SITE? Nu

numiți infractorul ne-atins de RĂU...? Păi la-ți votat, afișe cu el azi lipit, și acum faceți aluzie la...ÎNCĂTUȘATU.?PS. 1. . Nu vă arogați mantia de Moș CRĂCIUN. . PS. 2 . Multor ' scriitori'

de aici le pasă de cum au ajuns contemporanii lor" spălați pe creier" Ei le mai fac educație; dvs. tot așa?

.Epigramă.(?) pt. RAHOVA primitoare.

. Tel - DRUM în... MADAGASCAR, .

Iaca de BE-RI-LĂ ai habar ; .

. Brazilia - i prea departe, . . Nu Și ăia ți - o trag pe la spate. .. De fapt ca și pe aici, . . Că-i. minciunică să nu zici....
Cetatean platitor de taxe si impozite. pe 27 Decembrie 2019, 11:48
#14
Prostia nu dispare,se dezvoltă
Care cultură,măi,imbecilule?Și cine spurcă,și cu ce?De spurcat, tot nemernicul de Dragnea a făcut-o,mințindu-ne,furându-ne și ignorându-ne pe noi toți.În anumite cerc*ri de lingăi,incapabili și infractori,spunându-le cu aroganța specifică unui atotștiutor:”Ăștia sunt cu toții spălați pe creier”.Toate cu referire la marea masă de votanți ai PSD.Ce spui,măi,Moș Tăgârță?Dar ceea ce a făcut el întregii națiuni,cum se numește,grijă și culturalizare,ai?N-ați înțeles nimic,mama voastră de culturalizați prin c*rtea și pe la fundurile celor din PSD!Vorbele noastre nu sunt de niciun folos???E,atunci le spunem și le repetăm de fiecare dată când avem ocazia,poate mai pricep si parte dintre spălații pe creier.
Mos Craciun. pe 27 Decembrie 2019, 09:02
#13
Rusine sa va fie!
Macar de SFINTELE SARBATORI sa fi renuntat la imbecilitatile cu care spurcati cultura acestui targ si care NU SUNT DE NICI UN FOLOS TARII SI NU-I FAC NICI UN RAU INFRACTORULUI!
DINCĂ sau BERILĂ.? pe 27 Decembrie 2019, 01:59
#12
#5:BERILĂ _YouTube Andrei film epoca 11 min
BERILĂ Iancu din GALAȚI, criminal în serie,nu a fost condamnat pe viață ci de două ori la 100 (100+100 de ani)

Nebun psihopat a omorât 20 de brutari ; i-a jefuit de mici sume de bani,un ceas de aur,haine. A murit în pușcărie :condiții muncă silnică, tortura,mizeria din pușcărie. Nu a fost cu PCR = ciuma ROȘIE cea Veche. { fătată...în 21.08.1921 } În 1948 a fost prins de Celebrul comisar ALIMĂNESCU.. FĂRĂ de... OLAF-fonduri europene, ADN- bii COT fonduri naționale, județene, de la copiii cu handicap, de la BELIMA-Lake, etc.! etc??? Ce rea e LUMEAaa.!

Tel - DRUM spre ... Mama gascar,

Iacă, de BE-RI-LĂ ai... habar. BRAZIL... este prea di parte, Și hăia ți-o trăg pi-la-spate. De fapt... ca-șî-pî-aici, Că-i Minciunică sî nu zici. !!!
Ilie de la scularie pe 26 Decembrie 2019, 18:02
#11
Rt
Mare zarva Liviu Dragnea a fost ajutat sa ajungă la Rahova de fiulsau și de Ilie dragne Datorită prostiilor sui timpeniilor pe care le-au făcut iar Dragnea a trebuit sa trădeze.
Bobocel pe 26 Decembrie 2019, 16:48
#10
STĂ ACOLO UNDE STAU HOȚII
Ce să facă,trage-n piept tutun.Trage în piept așa cum a tras un oraș,un județ,o țară.E,când a vrut să-și bată joc de țară,și să o întoarcă cu susul în jos,lucru care s-a și întâmplat într-o oarecare măsură,s-a trezit la Rahova.Mult oral pentru toți admiratorii lui,și să vă reuniți în aceleași loc*ri pe unde își odihnește el azi hoitul.
Dănuț cuclea zis koyu pe 26 Decembrie 2019, 14:46
#9
Sclavii lui dragnea
Aștept cu interes finalizarea proceselor următorilor: Fișcuci, Simionescu,Marinaș, FĂNEL, Petrică Pitiș,de ce nu,chiar și eu?
Vladi pe 26 Decembrie 2019, 09:57
#8
Românii nu trebuie să uite!
Șobolanul ăsta să aibă soarta lui Berilă(pentru necunoscători,închisoare pe viață).Poate unul dintre cei mai siniștrii,lacomi și hoți dictatori cu reale năravuri comuniste, transformat în pseudo socialist.Și hai să nu uităm și de necesara măsură de confiscarea întregii averi.Nu ai cum să faci o imensă avere dintr-o simplă simbrie de la stat, jefuit tocmai de unul ca el.
Re234 pe 25 Decembrie 2019, 20:13
#7
Ml098
Va merge carmen Dan la el sa o spele pe Dinți și sa-i dea și scobitori.
Tu pe 25 Decembrie 2019, 14:04
#6
3460df
Liviu Dragnea cel mai bun social democrat .atit de bun a fost incit a distrus Și trădat PSD-ul
La multe dosare cu condamnare! pe 25 Decembrie 2019, 12:58
#5
Livachee,ai grijă la baie!
Livachee,ce miros au sărbătorile la bulău?De ciorapi sau de bășini?Să stai acolo,distrugătorule,hoțule,mincinosule,și să mai faci sărbătorile în felul ăsta încă 15-20 de ani,alături de prietenii și colaboratorii tăi?Asta dacă mai apuci.Păcat că nu-ți stau alături și membrii familiei,și mai ales alături de ăia cu care ai furat gros,constant și progresiv.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.