Foto Masa de Craciun a primarului din Turnu Magurele.

24 Decembrie 2019 | 2.892 vizualizări | 7 comentarii
Masa de Craciun a primarului din Turnu Magurele.
Masa de Craciun a primarului din Turnu Magurele.

Sarbatori fericite! Pofta buna, Celentano! Se vad cozonaci, sarmale, salate, mate, etc. Ce masa frumoasa are primarul! Tie iti place, cocalarule?

7 comentarii Comentează

 • #7
  Dorința de a vedea pedeapsa cu moartea pe 30 Decembrie 2019, 20:47
  Hotia in Teleorman cu AJOFM și primăriile conduse de p.s.d.
  Mizeria este punctul forte al Municipiului Turnu Măgurele,oglinda primăriei condusă de boșorogi analfabeți foști comuniști care primesc și pensii și salarii.,țin loc*rile ocupate și tinerii cu studii superioare nu au loc de muncă.Acelasi focar de infecție este și la firma de confecții Triconf fosta Panoreea, clădirea unui pesedist,are primește chirie o sumă fabuloasă,in stare de degradare,plina de jeg bacterii.,patronii nu pun la dispoziția femeilor de serviciu soluții pt. Curățat și dezinfectat salariatele s-au infectat cu viruși și bacterii.Rugam sanipidul să-și facă datoria.
 • #6
  Dumitru pe 25 Decembrie 2019, 13:22
  Oglinda orasului Tr.Magurele
  Este imaginea pregatirii,a competentelor si a rezultatelor celor ce ne conduc de aproape 30 de ani.
 • #5
  Xx pe 25 Decembrie 2019, 08:14
  Pentru "unul"
  Si cu containerele goale si tot langa aruncă, deoarece le este prea lene sa se mai deplaseze pana langa containere . Am vazut cu ochii mei, sa fim seriosi . Unele persoane lasa de dorit
 • #4
  unul pe 25 Decembrie 2019, 07:33
  pt xx
  Pai unde sa arunce cind sunt containerele pline? Firma de salubritate este depasita de situatie .
 • #3
  X pe 24 Decembrie 2019, 21:23
  Xx
  Oamenii, nu stiu sa arunce gunoiul in cubele . La ANL vin cei de la polaris strang gunoiul tot, c*rat, frumos, si dupa 2 sile, locatarii bine educati arunca gunoiul unde apuca, rusine . Se plang că nu îsi fac oameni treaba dar ei ce fac ?
 • #2
  aaa pe 24 Decembrie 2019, 19:43
  hal de primar
  Sa iti dea Dumnezeu,Cucleo, ce le-ai oferit tu oamenilor din acest oras!
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.