Strada pe care locuiește Carmen Dan ar trebui să poarte numele lui Ilie Gâzea!

21 Decembrie 2019, 05:51 | 3022 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Ilie Gazea.

Deşi, o vreme, 5-10 ani măcar, strada pe care locuiește Carmen Dan ar putea să se cheme şi Șoseaua Alexandria - cu condiția ca adresa să fie la numărul 154, acolo unde stă în prezent dl Liviu Dragnea.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
#5 pe 24 Decembrie 2019, 10:05
#8
Ba da va aberati
Era bolnav si gatta. A mierlit o ca a cautat o. Ce sa zicem domne a devenit si Gazea erou. Hai maaa. Plimbati ursu. Nu este bine ca a murit asa dar nici sa ne aberam p aici ca erou ca a luptat cu fiara cea rea.
ORA DE PATRIOTISM pe 23 Decembrie 2019, 03:16
#7
EDUCATORUL "DIN COCENI" Ieși la lumină te rog
Și Gazea și "Sănătosul din COCENI" pot fi EDUCATORI ai contemporanilor bipezi la "vedere-extetic" dar "patrupezi" la VOT. ( cu PCR =PSD =FSN=FDSN+ILICI-escu la 30 de ani.??) . Re-SPĂLAȚI-LE Creerele ROZE-Ciumate și... Divinitatea vă va BINE-CUVÂNTA.!!!

SATANA nu e neagră... e ROZE-CIUMATÂ și are foame de PSD-iști.!!!
Vl pe 22 Decembrie 2019, 19:21
#6
Gp
Liviu Dragnea a trădat PSD-ul și grupul in care a stat (vesti fotografiile pe internet) pentru a-și salva fiul și afacerile murdare ale fiului sau .
Gazea pe 22 Decembrie 2019, 17:35
#5
Era bolnav
Va aberati p aici cu Gazea al vostru. Era BOLNAV, avea probleme grave la inima. NU trebuia sa fie acolo. A stiut la ce se duce si ca daca se vor folosi gazele lacrimogene va avea sanse mari sa moara. Astia de ca tot aberati ca este erou va zic sa urmariti i terviul nevesti si catr initial zice ca era sanatos tum si apoi spune adevarul.
56st pe 22 Decembrie 2019, 14:34
#4
123gp
Carmen Dan o V-a da in Gîț pe Viorica dancila deorece a refuzat sa plătească prin guvern banii. Aferenți pentru porci cumpărați de ferma salcia la partenerul extern iar bani au fost folosiți pentru cumpărarea de mașini de lux pentru Valentin Dragnea.
Nebunul din coceni pe 22 Decembrie 2019, 08:59
#3
Lui Avram Dorneanu
Auzi băi idiotule, Nea Ilie era adult, major, și în deplina cunoștință. Chiar crezi băi idiotule că l-a trimis acolo Crăcea? Apropo, tu undeerai pe 10 augusr 2018? Acasă la tv, unde îți frecai mâinile desatisfacție pentru că pitecantropii ăia gazau oamenii. P..da mă-tii de idiot!
Avram Dorneanu. pe 21 Decembrie 2019, 16:14
#2
Lui claudiu cracea.
Daca mai exista un DUMNEZEU, nu vei scapa de pedeapsa divina! Tu l-ai trimis la moarte, nenorocitule! Sarmanul Ilie isi traia ultimile zile pe acest pamant, fiind macinat de multe boli pe care nu are rost sa le mai pomenim si nici despre cauzele lor este orice discutie inutila. Tu de ce n-ai mers la acel miting, escrocule? Ti-era teama ca va ramane satra ti**neasca in care a ajuns aceste targ, fara un posibil primar? Doar ti s-a atras atentia asupra starii lui de sanatate si sa nu-l trimiti, dar tie putin ti-a pasat. Doreai neaparat un kamikaze. Tu l-ai ucis, nu gazele!
Co pe 21 Decembrie 2019, 08:58
#1
4tp
Lui carmendan ii trebuie scobitori și periuța de Dinți sa nu mai fie vampirina.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.