Video Categoria - Prostii care ne conduc sau prostia intruchipata - vice-prostul Cristea Florentin.

22 Decembrie 2019 | 2951 vizualizări | 9 comentarii
Primaria Turnu Magurele.
Primaria Turnu Magurele.

Daca nu are buletinul in mana, Cristea nu stie cum il cheama. Cum sa citesti asa ceva. Nu poti sa spui, liber, doua cuvinte. De la minutul 4:00. Click aici pentru a urmari prostul din fruntea Primariei.

Comentarii (9) Adaugă comentariu
Iulia pe 23 Decembrie 2019, 21:33
#9
Platim taxe si asigursri de sanatate pentru parazitii societati
De ce sunt toti acesti romi asistati social? Raspunde primarule..de ce nu impozitezi etnia asta..de ce ne fortezi pe noi sa tinem in spate aceste persoane?
unul pe 23 Decembrie 2019, 21:01
#8
ciumatii
Sa se verifice plata impozitelor la case si cine le-a eliberat autorizatii de constructie! Lingaii PSD nu platesc serviciile de gunoi,apa si impozit pe propietate!
Cringu pe 23 Decembrie 2019, 12:19
#7
Frumos miroase
Cct pnl
Maria pe 23 Decembrie 2019, 10:14
#6
Da,Albert,asa stau lucrurile
Numai ca,acum ceva timp,va spuneam de complicitatea si ticalosia celor din Primaria Turnu Magurele.Fie ca sunt de la Serviciul Urbanism,Taxe si Impozite sau cei din conducerea Primariei.In mod intentionat nu isi termina constructiile hidoase si fara pic de aspect de casa,sa nu li se deschida rol la taxe si impozite.Le-a verificat cineva corect toate autorizatiile si proiectele de constructie?Arhitectii aia de pe la Alexandria ce spun?Sa fie primit,nuu?!Si cu certitudine fac asta,invatati tot de autoritatile locale,numai pentru nenorocitele de voturi care-i tin pe multi in functii.Pana cand,vom vedea.Si tot atunci spuneam,fara vreo intentie de de a instiga pe cineva,ca singura solutie viabila este greva fiscala.Nu platesti atunci cand ar vrea ei,ca nu au ce sa-ti faca.Penalitatile sunt la nivelul unui pachet de tigari,si nu cred ca e mult.
”Mândru”că sunt român ! pe 23 Decembrie 2019, 09:31
#5
S-au împlinit dorițele proștilor și hoților
Bun,de acord cu aricolul.Azi,peste tot în majoritatea instituțiilor statului sunt așezate în fruntea conducerii persoane slab sau prost pregătite,corupte ori așa cum spuneți și dumneavoastră,proști.Dar de ce există și teama de a spune răspicat și despre vinovăția celor ce i-au votat atâția ani la rând?În nicio cauză din lumea asta nu exsistă doar un singur vinovat.În cazul nostru,vina este comună.Încăpățânarea de a crede în PSD,a transformat țara într-o ruină și o sărăcie de neinmaginat,acum după 30 de ani.
Albert pe 22 Decembrie 2019, 19:12
#4
Impozite pwntru toata lumea..haideti sa vedeti cum sta treaba in turnu
1..cetatenii romani au impozite in turnu marite an de an...cetatebii de etnie roma aia cu casele de 10 orii mai mari decat ale voastre nu platesc nimic..sa va spun si xe ce..pe surse..voturiile conteaza asa ca romani prosti platiti
unu altu pe 22 Decembrie 2019, 17:26
#3
.,,,
A stiut Danut de ce nu i-a vrut pe Razvan si pe Teo vice, se pisau aia pe el, acum se pisa el pe Cristea.
ilie de la scularie pe 22 Decembrie 2019, 14:23
#2
buruiana
O fi avand si in primarie "realizari marete" ca si la combinat, unde zic gurile rele ca n-a murit buruiana de mana lui...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.