Danut Cuclea nu l-a mai jucat pe Celentano(mascarici).

19 Decembrie 2019, 08:47 | 2824 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Copiii l-au asteptat si pe celebrul Celentano. Anut trecut a fost distractie mare in scolile si gradinitele din Turnu Magurele, Cucleano-Celentano a facut spectacol de zile mari. Anul acesta nu a mai avut inspiratie sau a fost obosit, ceva s-a intamplat. Celentano are o aparitie discreta intr-o singura fotografie. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Nicu pe 21 Decembrie 2019, 01:49
#9
Trăiască bolșevismul
Așa cum am spus mai devreme, n-are rost să spun mai multe. Vă credeți liberali, vreți democrație, dar tocmai esența democrației o călcați în picioare. Cine nu e de acord cu voi este înjurat, batjocorit și, dacă ați putea, cred că i-ați omorî fără să stați pe gânduri.

Eu nu vă mai răspund cu aceleași cuvinte pentru că m-aș înjosi. Vă urez totuși să aveți zile să trăiți într-o Românie așa cum bănuiesc că și-o doresc toți românii, însă cred că ar trebui să din nemuritori.
Mihai pe 20 Decembrie 2019, 20:44
#8
Nicule,îți trebuie un duș pe creier
Doamnee,Dunnezeule,atâta prostie și nemernicie nu mi-a fost dat să văd.Oameni buni,dacă ar durea prostia,Nicu s-ar tăvăli în chinuri maxime,de durere,și ar urla de s-ar auzi de pe lună.Nicule,ce spui,să ne rugăm cu toții să se întoarcă Dragnea?Morțișorii voștri de canalii și j**uri umane.Voi meritați un regim ca cei ce au murit pe la canal,și să primiți ceva de mâncare doar de 23 august.
Nicu pe 20 Decembrie 2019, 17:45
#7
Aveți dreptate, domnule Ilie
Sunteți un scelerat mintal, asta o poate observa din modul de adresare.

N-are sens să-ți dau mai multe lămuriri, pentru că ești setat pe o anumită frecvență și ești în stare să te scuipi și să te înjuri pe tine însuți fără să-ți dai seama.
Ilie de la scularie pe 20 Decembrie 2019, 11:29
#6
Ai "dreptate" Nicule psd-istule
Măi nemernicule tu faci parte din categoria celor care se mulțumesc cu un kg de făină și unul de zahăr. Tu nu vezi că s-a ales praful de fostul oraș sub administrarea PSD. Uite cum s-au făcut lucrările de asfaltare. Niciuna nu este în regulă. S-au cheltuit bani publici mulți pe aceste lucrări.
UN COPIL de GRĂDINIȚĂ pe 19 Decembrie 2019, 22:30
#5
Liviu e la 'Răcorit'__Cauza furt de la Copii... nuuu?
Cuclean'o-Celentano (măscărici) nici obosit, nici lipsa de inspirațiune...ci o Grande-Dilema : La grădinițe, la școlari, sau la Rahova-City.? A ales bine : la Hamsterul-cel-trist-fost-Boss PSD. Un Moș Gerilă în mantie Roșu-Ciumat fericind pijamalele-vărgate!!! În anii trecuți "ușa în nas avea" la PSD_capitală... acum Sus PSD.! nu... Suedeza ! Începând cu 2019,la câte sărbători tip RAHOVA-City, va chefui "geniul din Teleorman ??? Știe cineva? D-ul ANTI CIUMĂ-ROȘIE ne spune???

Nicu pe 19 Decembrie 2019, 21:19
#4
Așa e
Nu e bine că se dau cadouri copiilor, pentru că sunt de la ciumați.

Eu am vrut dimineată să-mi fac duș înainte să plec la serviciu, dar n-am putut, pentru că în loc de apă caldă c*rgea lapte proaspăt. M-am gândit că ceva nu e-n regulă și am dat drumul la apă rece. Vă rog să mă credeți că am crezut că am vedenii, pentru că a început să c*rgă miere. Văzând asemenea minune, mi-am zis că trebuie să las cada să se umple și s-o țin așa, cu riscul de a rămâne nespălat. O să merg să-mi cumpăr câteva butoaie să-mi fac provizii, pentru că dacă se întoarce ciuma roșie (???) la guvernare, se va termina și bunăstarea oamenilor.
Nicu pe 19 Decembrie 2019, 21:04
#3
PNL
Votați, fraților, PNL în continuare, că o să fie atât de bine că n-o să mai fie nevoie de cadourile de Moș Crăciun pe care le oferă actuala administrație locală. Ei vor tăia tot, inclusiv cadourile copiilor de Moș Crăciun, spunând ca stimabilul domn prim ministru că nu sunt bani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.