Claudiu Daniel Catana, de loc din Turnu Magurele, a fost numit secretar de stat in Ministerul Tineretului si sportului.

19 Decembrie 2019 | 4809 vizualizări | 6 comentarii
Claudiu Daniel Catana.
Claudiu Daniel Catana.

Noi numiri se secretari și subsecretari de stat în Guvernul Orban. Printre cei recent intrați în echipa de la Palatul Victoria se numără și Claudiu Daniel Catană, care a devenit secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului.

Preşedinte al Organizaţiei de Tineret a ALDE, Claudiu Catană a obținut, în ultimii ani, bani din nu mai puțin de patru surse politice.

Astfel, acesta era, simultan, șef serviciu la Administrația Fondului pentru Mediu, consilier general în cadrul Consiliului General al Municipiului București, consilier la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice și membru în Consiliul de Administrație al UT Midia SA.

Conform celei mai recente declarații de avere, publictă în iunie 2019, Catană a obținut de la Administrația Fondului pentru Mediu un venit anual de peste 63.000 de lei, iar de la Ministerul Dezvoltării, peste 23.000 de lei, peste 45.000 de lei de la Consiliul General al Municipiului București și peste 59.000 de lei de la UT Midia SA.
Cu toate acestea însă, Claudiu Catană, în vârstă de 31 de ani, a fost suprins în urmă cu câteva luni conducând o mașină care nu figurează în declarația sa de avere.

Liderul tinerilor din ALDE a apărut în presa tabloidă la volanul unui Fiat 500 pe care l-a condus până la biroul de consilier general. Asta în condițiile în care, potrivit declarației sale de avere, acesta deține doar un autoturism Daewoo Nubira I, fabricat în 1999.

Comentarii (6) Adaugă comentariu
ioana pe 19 Decembrie 2019, 21:26
#6
urare
Felicitari si mult succes!
Uimit deatata competenta pe 19 Decembrie 2019, 20:39
#5
Oameni buni,ce declaratie de avere?!
Nicio declaratie de avere nu este adevarata.Totul este o mare minciuna.Oportunismul si naravurile politicienilor de ieri,se transmit si se dezvolta la tinerii politicieni parliti de azi.Care sunt oare competentele unui tanar de 31 de ani,care este platit cu 40.000 de euro.Este venit prin transfer de la NATO sau Pentagon?Vom fi condusi de niste personaje cu copetente ca ale fostilor secretari de partid comunist.Si ne miram ca tara si lucrurile marg asa cum merg.
Gica pe 19 Decembrie 2019, 17:01
#4
Nimic nou
O noua marlanie!!
Pache Franaru. pe 19 Decembrie 2019, 16:14
#3
Inc*rcate-s caile Domnului!
Nu pricep cum unul d-alde lui Dragnea si Tariceanu a ajuns la d-ALDE Orban?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.