Un investitor mare nu este vazut bine pe mosia infractorului de onoare.

11 Decembrie 2019 | 4352 vizualizări | 8 comentarii
Azomures.
Azomures.

Elvetienii de la Azomures nu sunt pe placul autoritatilor locale si judetene. Ameropa este un investitor urias si, la fel ca Pirelli, nu poate fi controlat de mafia locala. Primaria Turnu Magurele, Consiliul Judetean, parlamentarii de TR si tot ce inseamna autoritati ar trebui sa faca demersuri pentru rezolvarea situatiei la Donau Chem.

Comentarii (8) Adaugă comentariu
Stire de rahat cu perje. pe 15 Decembrie 2019, 19:37
#8
Numai Cracea putea scrie .
Asa mincouna gogonata care sa induca oamenii in eroare.Mitomanule care esti .Asa nu vei cistiga nici macar un Os.
Obs. pe 14 Decembrie 2019, 19:41
#7
Sindirahat!
Viva cuclea...R nu D. Stripteuzul de la Sinaia!
. pe 13 Decembrie 2019, 10:55
#6
.
Doamne, cat de prosti sunteti,Ce minciuni gogonate spuneti.Nici voi nu le credeti si ni le dati noua pe gat. Prosti, prosti, de trei ori prosti.Stirea a scris-o Musat sau Ragabeja ?
Turris pe 12 Decembrie 2019, 13:45
#5
Faliment
Cum rămîne cu Romgaz? Parcă și aia cereau in contul datoriei, combinatul? Totul depinde de deznodamintul procesului din februarie sau in cazul aminarii, la o dată ulterioară
Pt pe 12 Decembrie 2019, 07:24
#4
VL
Dacă vin investitori,Valentin Dragnea nu va mai putea sa distrugă nimic,decit propriile afacerii,cum aldistrus ferma salcia. Și lăsat pe drumuri oamenii,iar Liviu Dragnea spunea la partid ca este social democrat și oferă loc*ri de munca.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 11 Decembrie 2019, 11:25
#3
Cioroiul de fost Primar Mohanu & Dragnea au alungat investitorii
Sclavul de fost primar, Cioroiul de Mohanu, ales primărel 4 mandate de către Prostimea din Turnu pentru că le dătea ajutoare sociale la toate ciorile spurkate din oraș, și-au dat votul pentru o găleată din plasic cu PSD, umbrele, pixuri sau pelerine de ploaie !

Dragnea a furat de a rupt, a dus județul Teleorman în Colaps Financiar de ne-au plecat toți copii în Străinătate din cauza unui Pușcăriaș Nenorocit !

Sper să putrezească în Pușcărie !

Cu puțin noroc poate crapă și iliescu până de Anul Nou !
Un om liber pe 11 Decembrie 2019, 11:09
#2
Vine si vremea deconturilor
Baaaa,tocmai ce i s-a transmis puscariasului Dragnea ca mai trebuie sa stea o vreme la Academia Infractorilor Romani.Voi,conducatorii Acestui catun depop**at si sarac,tot mai asteptati ordine de la un hot din colivie?Vreti sa-i fiti colegi ori nu va duce minte si nu stiti ce trebuie facut?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.