Politia Rutiera Turnu Magurele

8 Decembrie 2019 | 5.521 vizualizări | 36 comentarii
amenda
amenda

Am primit de la un cititor o dovadă eliberată de un agent de poliție din Turnu Măgurele. Când am văzut ce scria în aceasta, ne-a pufnit râsul. Dacă agentul Rădoi Radu este analfabet funcțional rămâne să decidă cititorii noștri, însă noi credem că este. Așteptăm și de la noul ministru de interne un control la Poliția Turnu Măgurele.

Acești semianalfabeți care sunt agenți la Rutieră au ajuns de râsul curcilor. Băi, Rădoi,  tu amendezi pe cineva că a intrat pe sens opus! Ha, ha. Atenție șoferi care circulați prin Turnu Măgurele! Dacă va întâlniți cu Rădoi, ăsta e în stare să va rețină permisul pentru că ați depășit, adică ați intrat pe sens opus. Cât de prost să fii pentru a scrie sens opus în această dovadă? Cât e Rădoi! Încă ceva, individul nu le are nici cu aritmetica. Da, aritmetică, pentru că la matematica e bou. A dat o dovadă de circulație de 15 zile, însă între 24.10.2019 și 06.11.2019 sunt exact 14 zile. Rădoi, fii atent aici: 24,25,26,27,28,29,30,31,1,2,3,4,5,6 - total 14 zile.

Dacă cei de la conducerea Poliției Rutiere Turnu Măgurele nu vor lua o decizie in privința lui Rădoi, credem că au aceeași calitate ca acest individ. Nu știm cine este acest Rădoi, însă așteptăm comentarii despre el. Vom reveni cu alte articole și așteptăm să ne oferiți alte dovezi ale acestui individ. Dacă ar avea un minim bun simț, Rădoi ar demisiona imediat. Dar de unde onoare la un analfabet funcțional!

36 comentarii Comentează

 • #36
  gigi pe 23 Ianuarie 2020, 00:58
  asa este
  un analfabet
 • #35
  pe 5 Ianuarie 2020, 16:51
  "Theo"
  Poate nu vă pricepeți şi nu a fost"neacordare de prioritate", iar"animalul"a stabilit în pv altă contravenție, care prevede doar 3 pp !
 • #34
  Theo pe 4 Ianuarie 2020, 18:20
  Un dobitoc!!!!
  Acest animal de om si la accident pentru neacordare de prioritate da un avertisment si 3 puncte penalizare . De ce? A luat ploconul gras ..... Rusinos pe cand altora le suspenda permisul...
 • #33
  Alt cetățean pe 18 Decembrie 2019, 14:28
  Pentru cetățean
  Dar de ce nu ne spui cine ești dacă știi atât de multe despre el... Vad ca ii iai puțin ouăle în gura... Ce a făcut pentru oraș... Ca vad toți tabonarii cu permis care nu au nici măcar o clasa... Tot pe noi ne arde cu amenzi nu pe ei ca ii e frica ce crezi
 • #32
  Cetatean pe 17 Decembrie 2019, 11:42
  Pentru voi care stiti gramatica !
  Radoi din Turnu, asta grasu care spuneti voi, a dat un examen la gramatica, deci nu a facut scoala pe “nepotisme “ hai totusi sa ii respectam, ca au facut ceva pentru oras, si nu va mai legati de familia lor, dati in iei, nu in mame, tati, sau frati !
 • #31
  Cetatean pe 14 Decembrie 2019, 08:58
  Nu mai mancati rahat !
  Alta treaba nu aveti ? De ce aruncați cu noroi in alti, voi sunteti c*rați ??? Stiti voi ca Radoi miroase a transpirație ? Stiti voi ce face mama lui ? Eu cred ca Radoi va ars, si la maică-sa nu ati ajuns, si nici nu veți ajunge,vorbiti din exces de zel !
 • #30
  Dedicație specială pe 14 Decembrie 2019, 01:48
  Pwp
  Sa ii sugeti pl lui Radoi grasu
 • #29
  Gigi pe 11 Decembrie 2019, 23:28
  RRA
  Cine poate sa raspunda? Cum a luat grasul ala probele sportive cand el abia coboara din masina si ii tremura sunca pe burta?
 • #28
  Un smecher si Anonim pe 11 Decembrie 2019, 22:58
  RIK
  #22 - #26
 • #27
  Un smecher pe 11 Decembrie 2019, 21:01
  Bmw 520 RRA
  Să-mi b*g p**a în m**a de căcat infect și în m***i i mătii de gras(nu îți e rușine cu mata aia pe drum)
 • #26
  Catatean pe 11 Decembrie 2019, 20:55
  Geamurile fumurii
  Acest copil cu impresii de comisar șef are și el folii pe geamurile din fata ale mașinii,intrebarea este de ce? Pentru ca este la rutiera lui ii este permis. Când o sa scăpăm de nepotismele astea lui de ce nu i se ridica talonul sau măcar în semn de respect sa le dea jos și el ca nu are ceva în plus fata de noi restul când este civil!!!ma dezgusta acest copil sa fiu sincer
 • #25
  Mitică de la măcelărie pe 11 Decembrie 2019, 15:41
  Lui ...
  Ai și tu un fix - Crăcea. Tu nu ai noțiunea penibilului? Ce treabă are Crăcea cu subiectul postării doar în mintea ta înceată ar avea. A fost condus orașul de Crăcea cumva și nu știm noi?
 • #24
  Coleg pe 11 Decembrie 2019, 13:14
  Un prost
  Radio este cel mai prost coleg al nostru, nu are școală suficienta și se cunoște... Crede ca dacă este de la rutiera este Dumnezeu... Se cunoște școala de 2 luni făcută de el... Acești infecți merita aruncați afara din sistem... Niște mizerii și rusnile Politiei Romane
 • #23
  Anonim pe 11 Decembrie 2019, 13:11
  Masa e muista care i-o sugea lu samer
  Cel mai prost polițist din Tr Măgurele,gras infect miroase a transpirație și el umbla fără faruri prin oraș el de ce nu este sancționat... Pt ca are mami relatii intime cu arabbii și smecherii orașului
 • #22
  pe 11 Decembrie 2019, 11:45
  .....
  Vasy este sclavul lu'Crăcea ! Când berbecii se bagă în față la intersecție, intrând pe sens opus, înjurăm Poliția, nu berbecii, că nu este de față să dea amendă şi să rețină permise.
 • #21
  Dan pe 11 Decembrie 2019, 08:52
  Exces de zel
  De ce trebuie sa fie mereu un politist care sa faca exces de zel? Radoi ăsta nu prea intelege ce inseamna meseria de politist! L-am vazut odata cand ameninta un conducator auto ca daca nu tace cand spune el ii ia permisul. Are atitudine de comunist cu toate ca nu stiu cat a apucat el din perioada aia dar probabil i-a fost transmis prin gena sau poate a fost abuzat in copilarie!Mai sunt politisti la circulatie care isi fac datoria dar la 2-3 ani trebuie sa scoata capusorul cate un arogant de genul lui Radoi. Probabil vrea sa dea bine,sa arate ce mare politist e el. Cum prinde un om normal,linistit...acolo este o paine de mancat pentru el! Pentru superiorii lui- invatati-l ce inseamna sa fie politist si nu ar strica si putina gramatica,caligrafie si mod de exprimare!
 • #20
  Nebunul din coceni pe 11 Decembrie 2019, 07:12
  Lui ....
  Ha, ha, ha, băi nene, tu ești idiot congenital! Ai ce ai cu Crăcea, chit că amărâtul ăla n-are nici o legătură cu evenimentul. Probabil că în mintea ta Crăcea este vinovat pentru asasinarea lui Caesar, Burebista, Decebalus per Scorillo, Mihai Viteazu, șamd. Ești penibil amice, ceea ce nu este surprinzător la un votac PSD, probă că PSD + prostia = iubire eternă. Rămâi mai bine la fosilozaurii tăi cu care discuți despre pensii, grupe de muncă, indexări și așa mai departe.
 • #19
  pe 10 Decembrie 2019, 11:09
  .....
  "Ha, ha, ha !" Articolul este făcut de cineva, care habar nu are de circulația pe drumurile publice, mai mult de ciudă că polițistul i-a dat amendă lu'Crăcea(ştie tot oraşul). Vasy, circulația pe sens opus este atunci cand ajungi aproape de intersecție şi, ca să nu mai aştepți în coloană si să fi primul, in față, intri ca boul pe sensul opus !
 • #18
  Alex pe 10 Decembrie 2019, 10:42
  Pentru Geta care este de fapt chiar Milițianul Analfabet Rădoi
  Peste jumătate din comentariile de pe acest articol sunt scrise chiar de către Milițianul Analfabet funcțional Radu Rădoi
 • #17
  Geta pe 9 Decembrie 2019, 23:02
  Lui Mihai
  La cât de corect scrii tu...se vede câte clase ai...Hai să nu ne mai legăm de alții când
  nu ești în stare să legi doua fraze scrise corect gramatical. Așa se spune mai nou..." este un abuz " că au dat amendă cui nu trebuie și că își fac treaba. Și înainte să faci pe cineva " sclav ", asigură-te că muncești cot la cot cu el și pierzi nopți având grijă de oameni. Să vă fie rușine!
 • #16
  K I pe 9 Decembrie 2019, 18:39
  Ptr sofer.
  Este vrb de Radoi de la pol .rutiera Tr - Magurele, nu de la Alexandia.
 • #15
  Mihai pe 9 Decembrie 2019, 17:05
  Pt Retardatul de Florin care este de fapt chiar Milițianul Rădoi
  Mâncami-ai banana de Sclav, ție frică că vin mascații și te i-au pe sus ca în cazul de la Arad când nu au vrut să se prezinte la sediul DNA să dea cu subsemnatul și au fost aduși cu mandat .....
  Dăcă vedeți că un milițian prost cu 2 clase ca trenul comite un abuz, faceți-i plângere la DNA pentru abuz, să vedeți cum se potolesc Sclavii din făcut abuzuri ......
 • #14
  Florin. pe 9 Decembrie 2019, 12:56
  Lui Mihai.
  Nu vreu sa comentez despre acest caz, ci doar sa pun o intrebare cu caracter mul mai larg: VOI CREDETI CA ACEST D.N.A. SE OCUPA CU TOT FELUL DE NIMICURI? (cati anchetatori crezi ca are?; nu stii ca se poate face contestatie la judecatorie care, de regula,anuleaza amenzile?)
 • #13
  Mihai pe 9 Decembrie 2019, 10:35
  FĂ-I PLÂNGERE LA DNA LUI RĂDOI PENTRU ABUZ
  Să vezi cum dă cu subsemnatul la DNA, fă-i plângere, acum că nu mai e Ciuma Roșie PSD la putere intră în ei, dau cu ei fe pământ rău de tot.....
 • #12
  Mitică de la măcelărie pe 9 Decembrie 2019, 08:28
  Contestatoriilor de tot rahatul
  Auziți băi deontologii lui pește fiert (mulți dintre voi colegi cu analfabetul ăla în cauză) când o să văd niște cioroi rămași pietoni, când o să văd niște cioroi cu dosare penale pentru conducerea unor autoturisme cu acte false, sau și mai rău, fără așa ceva, când n-o să mai văd liniuțe noaptea sau drifturi făcute de cretini beți sau drogați, atunci să vorbiți! Apropo băi milițienilor, nu cumva Păzăran jr. este la Rutieră? Dacă da, cum se face că taică-său este înstructor auto? Nu vi se pare că vorbim de oarece conflicte de interese? Și de incompatibilitate? Cât despre hieroglifele lui Rădoi, el și școala, baba și supersonicul.
 • #11
  Un coleg pe 9 Decembrie 2019, 08:16
  Fara pile
  Acest politist fara scoala sfideaza pe toata lumea,inclusiv colegii.Facut politist de mamica lui care a fost prim proc*ror ca sa nu se apuce odrasla de alte tampenii, nu ca nu ar face.Sustinut de insp. sef Dumitrascu pentru merite deosebite a primit si salariu de excelenta si el nu stie sa scrie.Vai de Politia voastra !
 • #10
  Un coleg pe 9 Decembrie 2019, 05:58
  Radoi Un prost
  Radoi, ai scris cel puțin 4 comentarii aici .
  Te miri cum și ce sa mai scrii ca sa îți mai speli rușinea, da nu poți ca esti prea prost
 • #9
  Bgm pe 8 Decembrie 2019, 22:30
  Hmmmm
  Esti ofticat tare ca te-a ars! Orice om greșește, important este ca au mai rămas câțiva in firea lor care se chinuie sa mai împuțineze din grauri si din ăștia cu impresii de nfs, iar voi in loc sa ii susțineti.....ii faceti cu ou și cu oțet! Ai gresit, plătește, nu te lega de o greșeală de scriere sau mai stiu eu ! Esti frustrat
 • #8
  Hejsksn pe 8 Decembrie 2019, 22:10
  Bdjsjkss
  Pai și care este problema? Dacă așa a prevăzut legiuitorul..!!! Sunteți vai de capul vostru cu site.ul vostru de căcat..!!!
 • #7
  . pe 8 Decembrie 2019, 21:26
  .
  Se aude că acest Rădoi de la Alexandria este angajat de c*rând și că nu ar fi luat nota de trecere dar a făcut ceva nelegal și a luat locul altuia
  Cunoaște cineva acest aspect?
 • #6
  Iosif pe 8 Decembrie 2019, 21:17
  ....
  Articol de rahat, scris de oameni de rahat.
 • #5
  ilie de la scularie pe 8 Decembrie 2019, 21:16
  hop
  Hop si "aparatorii"...Or fi "colegii"?
 • #4
  Anonim pe 8 Decembrie 2019, 21:15
  Încă un articol fără sens
  În primul rând, pentru a acuza pe cineva că este analfabet/analfabetă, asigurați-vă că ați scris articolul corect! Este normal ca fiecare om să greșească. Nimeni nu este perfect. Doar pentru că își face treaba, Poliția Română trebuie să suporte nazurile fiecărui cetățean care primește "răplata" pentru fapta sa. Dacă nu se iau măsuri în cazul cetățenilor care nu respectă regulile de circulație, Poliția Română este acuzată că nu își face treaba. Este ușor să stai în spetele unui monitor și să scrii ce dorești, despre cine dorești, doar pentru simplul fapt că s-au dat amenzi cui nu trebuie.
 • #3
  Sofer pe 8 Decembrie 2019, 21:00
  !!!
  Nu va e rusine sa va legati de politistii tineri care incearca sa schimbe ceva ? Dupa ce ca avem catvia care chiar sunt corecti ne batem joc de ei
 • #2
  Sofer pe 8 Decembrie 2019, 20:30
  Sofer
  Este vorba de Radoi de la Alexandria care este la ordinea publica mancati degeaba cacat despre politia rutiera
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.