Industria ingrasamintelor chimice trebuie distrusa.

28 Noiembrie 2019, 06:08 | 3644 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Ioan Niculae a lucrat ca la carte pentru a face jocurile celor care doresc ca industria ingrasamintelor chimice sa fie redusa la zero. Revenim cu amanunte.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Bozgoru pe 01 Decembrie 2019, 06:11
#12
niciOLAIE
Atâta timp cât vrei sa dezvolți afacerile fără sa plătești personalul, nu mai este nimic de spus........ MUiE niciolaie.......
Ghebaur pe 01 Decembrie 2019, 00:27
#11
Nu a fost atat de destept
Nu asta era interesul lui dar a nimerit intre gioconda si consilieri bine intentionati
Marin Culcica. pe 29 Noiembrie 2019, 14:36
#10
Lui ilie de la scularie.
Din comentariile tale se vede ca ai ceva idee despre Combinat, dar cunostintele tale sunt de suprafata, superficiale. Stimabile, ai avea dreptate daca COMBINATUL AR FI PRODUS PE STOC, FARA SA AIBA BENEFICIARI PENTRU INGRASAMINTELE PRODUSE. DAR STIM CU TOTII CA LA POARTA SA ASTEPTAU ZILE INTREGI O MULTIME DE MASINI DE MARE CAPACITATE PENTRU A FI INCARCATE. DESPRE CONSUMURILE SPECIFICE NU SE POATE VORBI INTR-UN MOD CATEGORIC CA ERAU MARI( te intreb eu, la care consumuri specifice te referi, la cele impuse de Ceausecu dupa "pohta ce pohtea" si care nu aveau nici o legatura cu ce din proiect?)Erau destule avarii si intreruperi accidentale, dar o buna parte din ele se datorau nepriceperii oamenilor si proastei exploatari, nu datorita utilajelor de proasta calitate.Daca tu ti-ai ales acest pseudonim inseamna ca ai avut legatura cu sectorul mecano-energetic si ar trebui sa stii destule. Eu iti dau o povata: daca vrei sa fii cu ceva concret si util, lasa-te de politicianismele rasuflate!AVE!
Ca faraonii pe 29 Noiembrie 2019, 11:59
#9
Isi ia averea cu el in cavou
Pentru acelasi motiv pentru care s a ales praful de toate investitiile inaugurate cu mare pompa si popi de Cel Mai Bogat Ruman - prostie si infatuare
ILIE SCULERU. pe 28 Noiembrie 2019, 16:53
#8
Domnule Presedinte al P.N.L.
Stiu ca nu vei citi acest sc*rt comentariu, dar sper ca va fi citit de cei care se socotesc a fi liberali.Oare cat va mai permite cel care finanteaza acest site ca tot felul de imbecili. retardati mintal si analfabeti sa scrie tot felul de porcarii la acest organ de presa? Spune-le, stimate domn, ca la conducerea tarii nu se mai afla P.S.D. si ca nu va opreste nimeni sa dati legi care sa repare toate neregulile fostului regim. ANIHILAREA INDUSTRIEI INGRASAMINTELOR CHIMICE S-A FACUT CONFORM DICTATULUI UNIUNII EUROPENE. CEI CARE ATI MAI AVUT DE A FACE CU POLITICA INALTA STITI CE "ORHESTRA" CANTA HORA DESBINARII PRIN AUTODISTRUGERE PE CARE NOI O DANSAM CU VOIOSIE. UNII MEMBRI AL CONSILIULUI LOCAL AU FOST PRIN PARLAMENTUL ROMANIEI SI STIU MULATE.DE CE TAC?
; pe 28 Noiembrie 2019, 15:56
#7
Pt :
Inclin sa ti dau dreptate smile
ban pe 28 Noiembrie 2019, 14:43
#6
ion
ba sa dat banii in compinat !
ilie de la scularie pe 28 Noiembrie 2019, 14:08
#5
aiureli
Nu e nevoie sa doreasca nimeni. Cu instalatii vechi, de capacitati mici si consumuri specifice ridicate, cea mai noua din din anii '70 si altele inca mai vechi e normal...
Două puncte pe 28 Noiembrie 2019, 13:08
#4
Lui Virgulă
Lasă-l în plata Domnului de retardatat! Este mai idiot decât prevede legea. Probabil o fi rudă cu Veorica.
Virgula pe 28 Noiembrie 2019, 11:31
#3
Pt punct
Punctule,tu ori esti lingau psd ori faci pe naivu.Ce treaba are Cracea cu loc*rile de muncă la combinat?Mai bine il întrebi pe cel care a distrus orașul,parca Cuclea il cheamă,nu?
. pe 28 Noiembrie 2019, 10:24
#2
.
Claudel, acum nu deschizi,ma, tu combinatul?Ca tipai ca vaca flamanda ca nu sunt loc*ri de munca,acum ce dracu faci?Rezolva treaba, primaru p--lii ce esti !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.