Rezultate alegeri prezidentiale.

25 Noiembrie 2019, 06:07 | 3050 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Rezultate alegeri.

Rezultate la Turnu Magurele:

Iohannis 47.68%, - 4604
Dancila 52.31% - 5052

5 sectii de votare castigate de PNL

PSD IN SCADERE

Rezultate in Teleorman

Dancila - 58%

Iohannis - 42%

Rezultate in tara

Județele în care a câștigat Viorica Dăncilă:

  • Giurgiu
  • Gorj
  • Mehedinți
  • Olt
  • Teleorman
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Adevărul pe 26 Noiembrie 2019, 11:55
#12
PROSTIMEA: BABE, MOȘI & CIORI / ASISTAȚI SOCIAL AU VOTAT CIUMA ROȘIE
iată comentariul unui tânăr plecat să lucreze în Anglia în care îi acuză pe cei bătrâni că votează PSD, din cauza lor plecând din țară la muncă în străinătate:



https://m.youtube.com/watch?v=FDlteziLN_Y



Trebuie să moară toată această categorie de analfabeți, votanți ai Ciumei Roșii: babe, moși & ciori / asistați social pentru a putea face o schimbare în România !
Vp pe 25 Noiembrie 2019, 21:08
#11
Fm
Dragnea. A distrus PSD -ul împreuna cu. Carmen Dan,dancila,gidea
Mitică de la măcelărie pe 25 Noiembrie 2019, 16:35
#10
Lui # 8
Hai să-ți explic eu cum stă treaba, că văd că ești și prost informat, dar și leit cu Veorica la inteligență. Dacă ai observat dinamica votului pe secțiile de votare în primul tur ai fi observat că USR și PNL împreună au bătut PSD în toate secțiile din Turnu. Nu s-a întâmplat asta și-n turul doi pentru că USR n-a mai votat în corpore, în pofida apelului lui Barna. Pe de altă parte, nici un lider al dreptei n-a călcat prin Teleorman. Oamenii la ce să se raporteze? Investiții iok, infrastructură iok. Asta nu-ți dă de gândit?

Andrei Bobonete. pe 25 Noiembrie 2019, 16:01
#9
Draga #7-"Adevarul"(?)
Uite asa te repezi ca soarecele la branza. -Mosi, babe si asistati social vor fi mereu. Daca cei actuali mor-si este normal ca sa se intample asa dupa cum le este ursit- vin altii din urma, care acum sunt tineri ca tine. Numai ca multi vor fi mai prosti ca cei de azi, babuini cum le zici tu(de unde stii tu ca babuinii sunt prosti, esti descendent din ei?)-Daca multi ca tine isi inchipuie ca Iohannis va aduce bunastarea si pacea in aceasta tara te inseli! DACA AR REUSI SA ADUCA CHEFUL DE MUNCA PENTRU "ROMANII LUI" AR FI MINUNE!
Somn usor,adormitilor pe 25 Noiembrie 2019, 14:20
#8
Nici cu forta nu vreti sa va treziti
Fara votul celorlalte judete,ramaneati un judet in negura timpului,si rupti in fund de saraci si prosti ce sunteti.Voi nu meritati o reala schimbare,trebuia sa ramaneti la mana puscariasului Dragnea.Sa va calareasca si sa va jupoaie de ultimii banuti,pana ajungeati ca in Corea de Nord.
Adevărul pe 25 Noiembrie 2019, 11:30
#7
JUDEȚUL TELEORMAN PLIN DE BABUINI RETARDAȚI & PROȘTI
Se pare că tot nu s-a învățat minte lumea din acest județ "uitat în timp" parcă din secolul XX, din păcate până nu vor muri toți sclavii votați ai Ciumei Roșii: babe, moși & ciori / asistați social, nu se va schimba absolut nimic, aceeași sărăcie cruntă și prostie cu nemiluita !



Vă meritați Soarta:

SĂ MURIȚI ȘI SĂRACI ȘI PROȘTI ....
foxy pe 25 Noiembrie 2019, 10:16
#6
Complicitate
Atata timp cat s-a complacut la actiunile lui Dragnea, fara sa ia nicio atitudine, este la fel de vinovata.
Mitică de la măcelărie pe 25 Noiembrie 2019, 10:09
#5
Lui .
Punctuleț, dacă PNL, USR și PMP local se hotărăsc să meargă împreună la locale voi o să vă căutați de lucru. Individual PSD a câștigat majoritatea secțiilor, dar cumulat a pierdut peste tot. Și spun asta că am consultat rezultatele din turul 1. Așa că punculeț, se conturează o mare belire de organ la PSD. Morcovul a căpătat proporțiile unei sfecle furajere ăn c*rul majorității PSD-iștilor din oraș.
Cornel Uncheasu. pe 25 Noiembrie 2019, 09:19
#4
Acu'-i-acu'!
Sa vedem acum ce la va da Iohannis celor care l-au votat? "Romanii mei" s-au invatat la "trai pe plai" si cu cat mai putina munca. Ii doare-n c*r de statul de drept, spiritul european sau euroatlantic,stat democratic, lupta anticorupie si alte baliverne postcomuniste. DOAMNE AJUTA!(Ai dreptate Cp #1, Dragnea a distrus PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT,cel numit azi PSD este partidul lui Basescu, la fel ca PNL)
Eu pe 25 Noiembrie 2019, 08:21
#3
Se deșteaptă și Teleormanul!
Ținând cont de faptul ca Teleorman este fieful lor, Viorica a luat un scor mic. Spre comparație, în fieful lui, Sibiu, Iohannis a luat 87%. Deci e clar cât este de iubită Viorica în Teleorman.
. pe 25 Noiembrie 2019, 07:40
#2
.
Pai,bine, ma, Claudica, asa ne fuse vorba? Iar ai luat, ma, bataie? Ma, tu nu te mai potolesti? Masochistule !
Cp pe 25 Noiembrie 2019, 07:20
#1
Xa
Dragnea a distrus PSD-ul .viorica este nevinovata..Dragnea a sacrificat partidul ca sa-și apere tâmpeniile fiului sau.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.