Galerie Foto Aici sunt banii turnenilor.

23 Noiembrie 2019 | 3349 vizualizări | 6 comentarii
Aici sunt banii dumneavoastra!
Aici sunt banii dumneavoastra!

Clinica San-Life se afla in Draganesti-Olt si este a fetei lui Mohanu. Aici s-au dus o parte din banii lui Mohanu. Desi sunt super-bogati, ginerele, actual primar, a tanjit la o reparatie a automobilului. Hoti au fost, hoti sunt, hoti vor ramane. Click aici pentru galeria foto.

Comentarii (6) Adaugă comentariu
unu pe 26 Noiembrie 2019, 16:01
#6
Hai ca asta este tare
Da Cracea cand vindea lui Nicolae si faceea ascunse pierderile din firma, cum era? Jigodiilor. Stati in banca voastra ca va balbaiti .
arde-te-ar focu pe 24 Noiembrie 2019, 22:53
#5
sa mori in chinuri
de bosorog nenorocit... cu partidu matii cu tot... Dezamagire totala teleormanu tot rosu e si moldovenii sunt mai destepti decat noi fu**ti mortii prostilor matii
Vm pe 24 Noiembrie 2019, 19:29
#4
La
PSD -ul trebuie sa respecte alegerile. -am înfrint

Lozinca lui Dragnea și a fiului sau
Unii care mai gandesc pe 24 Noiembrie 2019, 16:52
#3
Rahatii sunt facuti sa puta,nu sa conduca
Ranjetul acestor nemernici ne face mai rezistenti,mai puternici,dar si mai plini de ura si de scarba fata de ei,de familiile si apropiatii lor.Sunt linistit si la distanta de voi,impacat ca nu va mai vad mutrele gretoase si hidoase.Dumnezeu sa va judece dupa fapte,IMPOSTORILOR!!!
Tr pe 24 Noiembrie 2019, 12:42
#2
Cx
Liviu Dragnea a distrus PSD .pacat de acest partid.
Asistent la prostie și hoție pe 24 Noiembrie 2019, 11:39
#1
Asta ați creat prin votul vostru dat cui nu trebuie
Am văzut scris pe un tort,10 ani.Ce să însemne asta?Că doar nu e o intuție cu privire la vreo sentință?Loaza aia de *Lori*a trecut prin liceu cu ajutorul lui mami,iar facultatea i-a cumpărat-o tati.Nu-i așa,tov. șef de UTC?Și uite așa au ”reușit” în viață toți mediocrii și analfabeții.Și banii pentru infințarea acelei clinici,de unde au venit?Să nu-mi spuneți că că au făcut credit la vreo bancă,și au girat cu Dacia aia de acum 20 de ani.Sau se poate,după rețeta Dragnea(un apartament,un ARO,și bani de la Petrache).Să vă ferească Dumnezeu să intrați pe mâna unui medic ca țărăncuța aia care arată ca o sorcovă din fața de la Penny.Dacă rezultatele ei sunt ca cele ale lui tati,înseamnă ca Dragănești-Olt are căteva cimitire de...pacienți.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.