Pesedisti si neam de hoti - Ginerele lui Mohanu mai are putin si intra la mititica.

20 Noiembrie 2019 | 2642 vizualizări | 3 comentarii
Pantelie si Loredana.
Pantelie si Loredana.

Pantelie Rotaru cică și-ar fi reparat mașina proprie pe banii Primăriei. Mai exact, primarul a facut un accident cu mașina proprie, o Skoda Octavia neagră (a lui, a soției, a firmei soției, nici nu mai contează), pe care a reparat-o cu decont din Primarie, înlocuind… mașinile. Suma de 12.590 lei decontată din bugetul administrației locale pentru reparația Skodei negre a fost justificată ca reprezentând reparații la mașina Primăriei, o Skoda Octavia argintie. Potriveală de marcă, nu și de culoare. Numai că, în timp ce Skoda șifonată era la reparat, Skoda instituției circula. Așa au demonstrat, se pare, pe de-o parte devizele de reparații, pe de altă parte foile de parcurs. Și n-a mai bătut casa cu masa.

Revenim cu amanunte.

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Tic tac,tic tac.. pe 20 Noiembrie 2019, 19:31
#3
E doar o mică parte din tot ceea ce au furat
Deci,nu e faptă singulară și un obicei rar și neânsemnat.Hoții ăștia au învățat de la unii foarte avansați în ale furtului(Dragnea,Mohanu,Simionescu),hârșâiți în ale distrugerii și jafului din banul public.Tot ce le-a rămas acestor,nici nu știu cum să le mai spun,este negarea,minciuna dar,și angajarea unor avocați extraordinar de buni.Că despre cei care i-au apărat pe Voiculescu,Năstase,Hrebenciuc,Mitrea,Vântu și alți infractori,am văzut cum au sunat sentințele.La mulți,mulți ani,j**urilor umane!Toți v-ați ridicat numai pe minciună,slugărnicie,oportunism,aroganță și mediocritate.
Ljli pe 20 Noiembrie 2019, 18:49
#2
Surpriza
Dar Nutică de la crfpa,de cate ori si-a reparat masina personala pe banii centrului ? Doamna director Ceangaru si dna consilier Barsasteanu cunosc acest lucru. Se apropie ziua adevărului! O sa răspundeți de toate fărădelegile produse !
DANA pe 20 Noiembrie 2019, 12:51
#1
Bîta Adrian de LA BAC
Bîta Adrian de la bac si-a reparat mașina personală AUDI Q7 la GEVACOM pe banii instituției. In ultimul an a cheltuit peste 100 milioane de lei din banii de la Bac pentru diverse interventii la mașina personală. Ar trebui să fie legat fără nicio problemă. Psd-iștii au luat exemplu de la șeful DRAGNEA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.