Manole Florea, primarul de la Segarcea, a retras echipa de fotbal pentru ca a primit prea multa miere PSD.

14 Noiembrie 2019, 09:46 | 3357 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Manole.

Manole a retras echipa pentru ca un jucator sau mai multi sunt simpatizanti PNL. Cica ar fi vorba si de mai multa M.ie PSD. Primarul Manole pare hotarat sa-i zideasca pe cei care ii stau in drumul spre consolidarea puterii locale. 

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
dracu pe 29 August 2020, 14:50
#16
ale chioaca primaru
A ajuns ale Chioaca sa vrea primaria facand jocu la pesedei.Sa laudat ca a batut palma cu mamaliga sa rupa voturi cu Raju de la Bobe si Olesciuc si in chimb va primi posturi grase-Petre sa fie sef la apa in locu la adventist Marian ia postu de sofer la primarie si Raju administrator de scoala si echipa de fotbal.pai nu ziceai ba ca vrei sa scapi comuna de pesedeu acum faci blat cu ale Mamaliga (pesedeu vopsit si Gheldiu?
Lica Samadau. pe 17 Noiembrie 2019, 16:44
#15
Lui Slavici.
Maestre, n-o nimerisi nici cu poza nici cu presupusul. Asa ca moara ta de macinat cuvinte este fara noroc(si fara rost). Eu am fost clar: CE NE PASA NOUA CA UN PRIMAR SI-A RETRAS ECHIPA (dracul stie din ce?!), cu atat mai mult ca nu se spune de care Segarcea este vorba. Eu unul desi sunt dintr-o localitate vecina cu Segarcea din Dolj nici nu stiu daca echipa! Asa ca, lasa mistoul la o parte si daca dati stiri de umplutura, care nu prea intereseaza pe multi, macar dati-le complet.
Tusa pe 17 Noiembrie 2019, 14:52
#14
Panglica
Paulica, nu te enerva ! Adevarul e ca Segarcea Vale are toate sporturile enunțate si joaca in toate competițiile... Mascariciule,va veni clipa in care vei ajunge șomer si mai grav, după dragnea,împreună cu mentorul tău...mămăliga.
slavici pe 16 Noiembrie 2019, 23:05
#13
pentru lica samadau
Ce te aprindesi asa ? Ori esti cumva in poza ? He-he-he ! Te pune pe ginduri ?
Lica Samadau. pe 16 Noiembrie 2019, 17:58
#12
Fiti mai clari!
De unde a retras echipa(ce fel de echipa, de fotbal, de judo, de popice, de dans modern etc?) din Champions league, din Europa league? Si ce ne pasa noua si ce va fute grija pe voi?
Mitică pe 15 Noiembrie 2019, 19:05
#11
Niște hoți la butoanele comunei,ajungee,hoțule!
Și nu uita,Mămăligăăă,Liviu Dragnea este la pușcărie,cine te va mai ajuta(va mai aranja voturile)?O retragere este și normală și de bun simț,altfel ai toate șansele să-l ai coleg chiar pe Dragnea.
Ionut pe 15 Noiembrie 2019, 18:47
#10
Ptr gaoz.
Cumva mama ta este profa la Agricol?
D pe 14 Noiembrie 2019, 21:30
#9
Rusine
Acest primar mămăliga, este un hot si un sec*rist imputit . Dacă nu era informator la sec*ritate făcea pușcărie pt motorul furat di combinat . Este bai mămăliga? Oricum ca primar nu a facut nimic pt comuna . Dimpotrivă, sa înconjurat de rufe si de prosti care au furat banii primăriei. Rusinea!
Ionel pe 14 Noiembrie 2019, 19:21
#8
Primaria Segarcea Vale are rezultate O.
De ce nu comentati la articol???Primarul Manole Florea face parte dintre primarii PSD care atat timp cat a avut cele cateva mandate,NU A FACUT NIMIC PENTRU COMUNITATE SI CETATENI.De ce mai vrea inca un mandat,si pina unde poate sa mearga tupeul si nesimtirea acestui informator al vechii sec*ritati.Speram ca la anul va ramane istorie.
Alexandru Gheorghe pe 14 Noiembrie 2019, 18:20
#7
Trupa de majorete
M-am reorientat, fiind dobitoc in fotbal, am ales sa devin majoreta, cu domnul avovat Tarnascop….
gaoz pe 14 Noiembrie 2019, 17:52
#6
.
cel mana pe acest bou Ionut despre Ion BMW, nu vede ca liceele noastre sint pline de c*rve si eleve si profe la Agricol da cu gradatii merituoase la Industrial nu vezi picior de elev e liceu fantoma
Alexandru Gheorge zis Gaoaza pe 14 Noiembrie 2019, 12:55
#5
Nu va mai luati de puradelul Savu-Piper
Sun Sandu GAOAZA, antrenorul Sporting Rosiori, nu va mai luati de Sclavul-Piper, mai o lua draqu de nevasta pe Cristiana Savu, veceul pesedist, numai Marineci cat s-a desertat in ea...
Ionut pe 14 Noiembrie 2019, 12:14
#4
Senzational
Domnule redactor! Vrem lămuriri cu teapa data lui Yon BMW. Reveniti cu amănunte sau iar a fost un fâs ca multe altele?
Ionut pe 14 Noiembrie 2019, 11:11
#3
Senzational
Zi mai domnule redactor cum este cu Yon BMW cu teapa primită? Ai spus ca revii cu amănunte. Așteptăm cu mare nerăbdare. Hai ca sigur poți.
Unul din Segarcea pe 14 Noiembrie 2019, 10:52
#2
Asa sunt lingaii
Asta e stilul primarilor PSD.Cine nu e cu noi e impotriva noastra!Niste analfabeti functionali plini de ură și resentimente!
Alexandru Gheorge zis Gaoaza pe 14 Noiembrie 2019, 10:40
#1
Mooie PSD
Sunt Sandu Gaoaza, fost mare pesedist, antrenor la Saelele, atat le spun, PSD, MOOIE PSD
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.