Adevarul iese la lumina: Politistii sunt prieteni cu interlopii.

03 Noiembrie 2019, 07:52 | 4992 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Politia.

O polițistă din Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman, este judecată într-un dosar de proxenetism, pentru că le dădea informații din interior infractorilor.

Procurorii DIICOT Dâmbovița au destructurat o grupare de proxeneți care acționa pe teritoriul Spaniei, iar dosarul a ajuns pe rolul instanțelor din acest județ. Dosarul vizează și o polițistă din localitatea teleormăneană Drăgănești Vlașca, transferată la IGPR sub presiunea traficanților, pentru a oferi rețelei informații din interiorul instituției. Aceștia ar fi fost astfel la curent în mod constant cu activitățile altor rețele de trafic de persoane, dar și cu privire la mersul eventualelor anchete care i-ar fi vizat. DIICOT a anunţat ieri că a dispus trimiterea în judecată a zece inculpaţi, bănuiţi de pentru trafic de persoane, proxenetism, spălare a banilor şi trafic de influenţă. Infractorii dădeau informații poliției despre clanurile rivale Gruparea acţiona în Spania, iar unul dintre inculpați ar fi negociat funcții și transferuri în poliție, intervenind pe lângă oficiali ai IGPR. În același timp, și gruparea oferea poliției informații despre clanurile rivale, eliminându-și astfel concurența pe piața traficului de persoane. În rechizitoriu se arată cum a fost negociat un transfer în poliție de către interlopi, o polițistă din Drăgănești Vlașca, sora uneia dintre inculpatele din dosar, agent șef de poliție în cadrul Postului de Poliție Drăgănești Vlașca, fiind transferată la IGPR, devenind astfel informatoarea rețelei de trafic de persoane.

„Ulterior, la această grupare a aderat inculpatul C.C.M. care a contribuit cu informaţii obţinute în mod ilegal de la angajaţi ai Poliţiei Române cu privire la date si informaţii cu caracter personal nedestinate publicităţii, pe care le-a pus la dispoziţia inculpatului T.M. pentru ca acesta să poată interveni să influenţeze declaraţiile unor persoane de sex feminin care au depus plângeri în faţa autorităţilor judiciare din Spania, fiind victime ale grupului infracţional.

Din probele administrate în cauză a mai reieşit faptul că, începând cu data de 01 mai 2016, inculpatul C.C.M. a primit de la inculpatul T.M. mai multe sume de bani pentru a-şi exercita influenţa asupra unor funcţionari cu funcţii de conducere din cadrul IGPR, în scopul determinării acestora să îndeplinească anumite acte ce intrau în atribuţiunile lor de serviciu şi anume să realizeze transferul numitei B.M. ( sora inculpatei M.A.E.) agent şef de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Drăgăneşti Vlaşca din cadrul IPJ Teleorman, într-o altă funcţie din cadrul IGPR, astfel încât să creeze inculpatului T.M. o mai bună sursă de informare în ceea ce priveşte activităţile de cercetare penală efectuate în dosare de urmărire penală şi să-i asigure acestuia o anumită protecţie”, scrie în rechizitoriu.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Gigi pe 06 Martie 2020, 10:32
#9
adevar grait
Este o regula impamantenita de peste 1000 e ani. Cei ce sunt pusi sa vegheze la linistea noastra sunt defapt sefi in gastile de raufacatori sau chiar interlopi.
Viorel S. pe 07 Noiembrie 2019, 11:59
#8
Mai Gigi,e simplu
Pentru ca astfel de activitati,obiceiuri,naravuri sau cum vrei sa le spui,eu le zic infractiuni,sunt prezente si se desfasoara cu mare forta si in TURNU MAGURELE.Toate astea,la umbra si protectia autoritatilor.E clar acum?E nevoie mare de voturi pentru PSD,si daca nu de la ei sa le obtina,atunci de la cine?Putintica rabdare,si ai sa vezi ce legatura are ”Fleasca”cu Turnu Magurele.Daca tu faci legatura mai greu,e doar problema ta,sunt destui ca tine,dar nu sunteti majoritari.
Gigi pe 05 Noiembrie 2019, 17:34
#7
Alo, siteule
Daca te numesti Stiri de turnu, de ce ne dai stiri despre Draganesti Fleasca?
Gica pe 05 Noiembrie 2019, 13:58
#6
Noutăți
S o fi schimbat guvernul?
PNL, ROSIORI pe 05 Noiembrie 2019, 09:14
#5
Doru Ciofalca, PRIMAR
Toti rosioreni, stransi uniti in jurul conducerii PNL-Rosiori de Vede, in frunte cu domnul presedinte Alexandru Iliescu, cel mai iubit fiu al municipiului, il sustinem de domnul inginer Doru Ciofalca, pentru postul de primar din Rosiori de Vede. Votati calea prosperitati europene, DORU CIOFALCA PRIMAR!UNICA SOLUTIE!
LIVIU OLTEANU. pe 05 Noiembrie 2019, 08:15
#4
O PROPUNERE .
ACUM, AVAND UN GUVERN AL PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL, CRED CA AR FI BINE CA DL. CLAUDIU CRACEA SA FIE NUMIT PREFECT AL JUDETULUI TELEORMAN. AR FI UN SEMN DE APRECIERE A EFORTURILOR SALE PENTRU INSTAURAREA DEMOCRATIEI IN ACEST ORAS.

Anti-PSD Ciuma Rosie pe 03 Noiembrie 2019, 18:41
#3
Votați masiv USR-PLUS la urmatoarele alegeri pentru a distruge Cancerul PSD




DACĂ VREȚI O SCHIMBARE, IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT ȘI NU MAI VOTAȚI CIUMA ROȘIE CARE NE-A DISTRUS: PSD+ALDE, Pro-România sau PMP !



Votați USR-PLUS !
Corupție generalizată pe 03 Noiembrie 2019, 18:26
#2
De la ăștia așteptăm dreptatea?!
Este un fenomen arhicunoscut la nivelul întregii țări.Corupția la nivelul Ministerului Afacerilor Interne a atins cote greu de imaginat și de acceptat.În fiecare zi vedem în presa scrisă și la posturile TV,o mulțime de fapte de complicitate ale organelor statului cu infractorii.În schimb,beneficiarii pensiilor speciale sunt tot ei.Iar avantajele pușcăriașilor și ale infractorilor depșesc cu mult pe cele ale bolnavilor,copiilor cu dizabilități,familiilor cu probleme legate de minima subsitență,și nu în ultimul rand ale cetățenilor onești,profesioniști și educați.În ce societate ați mai întâlnit astfel de măsuri?Așadar,fără uniforme,fără vechime în sistem,procese corecte și sentințe pe măsură.Lafel ca în America.Altfel,ne vom zbate în mizerie,sărăcie și umilință.
Gogu! pe 03 Noiembrie 2019, 11:31
#1
Nu e nici o surpriza!
Nu este nici o surpriza, faptul ca, coruptia este la nivelul care este!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.