Politia Turnu Magurele nu vrea sa il amendeze pe Stefan Dragnea.

01 Noiembrie 2019 | 4434 vizualizări | 16 comentarii
Masina lui Stefan Dragnea.
Masina lui Stefan Dragnea.

Masina era parcata la terenul de antrenament de la fosta unitate militara. MCV-ul de la Rutiera a trecut fara sa observe aroganta lui Stefan Dragnea. Alaturi de Primarie, Politia vrea sa ajute echipa de fotbal. 

Comentarii (16) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 05 Noiembrie 2019, 10:40
#16
Pt SPARTACUS
Măi prostovane,cât de deștept poate să fie umflatul de prințisor care a acumulat o grămadă de avere la nici 30 de ani. S-a îmbogățit numai prin furt cu ajutorul pușcăriașului de taso.
Spartacus. pe 04 Noiembrie 2019, 17:13
#15
Cracea este mai de dofta?
Candidatul etern,Cracea Claudiu un alt prieten al militienilor de multe ori iertat de acestia,umbla sub influenta alcoolului insotit de pitipoance in miez de noapte.Asa ca nu va mai obositi sa scrieti de Dragnea junior.Cracea nu i va calca pe urme niciodata.Nici nu are grad de comparatie.Cit se va straduii schiopul de Cracea nu va ajunge primar.Toti angajatii lui se vaita de apucaturile taranusului de la Salcia.
Crin pe 03 Noiembrie 2019, 06:31
#14
Pieton
Sunt pensionar,am iesit la plimbare in zona autogarii,la un moment dat m am asezat pe o banca in fata terenului dea armata,a trecut o masina cu nr SOL care facea poze cu telefonul,am crezut ca ma fotografiaza pe mine,dar am vazut acum poza asta cu masina neagra pe care si eu am fotografiato ca tare frumoasa este . Daca va uitati cu atentie,pe parte stanga mai este una alba stationata, sigur nu este interes de presa !
Ovidiu pe 02 Noiembrie 2019, 21:18
#13
?
Azi,trecând prin zonă, nu am observat existența semnelor de circulație "Oprirea interzisă" sau "Staționarea interzisă". Și atunci, de ce atâtea discuții? Doar ca să aibă j**urile astea, de la turnucuștiri trafic ?
Fast and Furios pe 02 Noiembrie 2019, 14:03
#12
Inalt e,prost e,te facusi mama militian
Meserie O,scoala O,comunicare O,caracter lipsa,ce mai ramane,MILITIAN.La cat creier are,ce ati vrea sa faca,sa scrie romane?Niste excremente imbracate in haine de militian.Mai bine se facea frizer de oi,are de la cine invata.Bine,asta e valabil si pentru toti ceilalti militieni tineri din Pol.Rutiera Tr,Magurele.
Ilie de la scularie pe 02 Noiembrie 2019, 10:38
#11
"POLIȚISTUL" RĂDOI
POLIȚISTUL PAZNIC RĂDOI păzește 24 din 24 limitatoarele de viteză de la autogara, Merită pensie specială pentru această muncă grea nemernicul?Milițianul PĂDURARU nu trebuia să aibă și el urmaș?
Petrica DONCEA pe 02 Noiembrie 2019, 04:40
#10
Sa va trag m**erile in scoolla
Sa va trag mooierile in scoola de prosti! Jos labele de pe Stefanut Dragnea, un om deosebit...
Bogdan pe 01 Noiembrie 2019, 22:36
#9
Lucrurile NU vor ramane asa !!
Astia inca nu s-au trezit,stiu sa sanctioneze toate maruntisurile romanilor,pe ciori si pe potentatii vremelnic,ale acestor vremuri si zone,nu au c*rajul sa-i opreasca si sa-i sanctioneze.Dreptatea este pentru ei,total facultativa.Sunt atatea masini si conducatori auto fara acte in regula,iar ei fac pe vitejii cu cei pasnici si care nu prezinta niciun fel de pericol in trafic.Sa speram ca dupa alegeri sa lucreze pe la posturi prin comune.Iar sefii lor,compromisi si corupti,sa poata iesi fortat la pensie sau sa fie mutati in alte localitati.Puscariasul Dragnea va bantuie inca?!Ati ramas slugile unor infractori si ale unor analfabeti.Nu mai stati la panda,si sanctionati adevaratele incalcari ale legii.
Un pieton. pe 01 Noiembrie 2019, 17:32
#8
O INTREBARE.
Dupa cate stiu, autoturismul cu numarul de inmatriculare TR 01 SOL apartine dlui consilier local Cracea Claudiu. Acest autoturism nu figureaza in baza de date ASF ca avand polita RCA. DE CE, PENTRU domnia sa EXISTA VREO LEGE SPECIALA?
Nici CRACEA nu a fost amendat pe 01 Noiembrie 2019, 15:41
#7
Cracea te a iertat politia de multe ori
Mai bine vezi gunoiul din ochiul tau si apoi zici de altii
. pe 01 Noiembrie 2019, 14:29
#6
.
Pintoiuleeeeee...multa.....
Maria pe 01 Noiembrie 2019, 13:36
#5
Placuta suedeza la Psd
Cum sa amendeze militia beizadeaua primului secretar? Doar nu E prosti ? Amendeaza golanii din piata victoriei
ECK pe 01 Noiembrie 2019, 10:55
#4
Muie radoi
Muie la inganfat gras obez muist ce face abuz. Crezi ca nu exista Dumnezeu?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.