Theodor Cosma si Anisoara, o familie cu vila, vacante scumpe si tot ce e nevoie pentru o viata din belsug.

29 Octombrie 2019, 10:03 | 4015 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Familia Cosma.

Apa se scumpeste si pentru ca astfel de familii au cheltuieli foarte mari. Theodor Cosma castiga fara numar de pe spatele teleormanenilor.  Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 02 Noiembrie 2019, 19:15
#16
Pentru #15
În opinia proștilor cei care nu sunt de acord cu ei sunt frustrați. Veți constata ca acest cuvânt frustrat face parte din vocabularul "elevat" al psd-iștilor. Frustrați sunt cei care văd cine este în fruntea instituțiilor?
Ilie de la sculărie pe 02 Noiembrie 2019, 12:42
#15
Sunt ofticat!
Preocuparea mea zilnică este sa administrez acest site unde pot sa îmi arat frustrarea! Nu știu cine sunt de sunt acești anonimi comentatori! Dar ca cetățean corect al acestui oraș, propun ca Apele Romane sa ia măsuri împotriva celor restanțierilor la plata utilităților. S-a scumpit apa! OK! Și energia! Dar ca și La energie, NU plătești, DEBRANȘARE! Vrei apa, plătești debransarea și branșarea! La fel și pentru refuzul citirii apometrelor!
Ilie de la scularie pe 02 Noiembrie 2019, 08:56
#14
Pentru THEO
Măi oltene, tu crezi că te-ai cizelat dacă te-a pus PSD într-o funcție pe care nu o meriți la căt ești de incompetent.Tot prost ai ramas. Șantierul ți se potrivește. Ești un marlan și nu ești bun de nimic. PSD, este posibil să te pună și secretar de stat.
THEO pe 01 Noiembrie 2019, 13:21
#13
Pentru BOUL de la scularie
Scrii ca prostul.Oricum va maresc pretul la apa bai nespalatilor.Traiasca PSD-ul. Hai mars la vot.
Ilie de la scularie pe 01 Noiembrie 2019, 00:30
#12
Pt. Theo
Dl . Theo eu zic că este mai bine să papi tu castrveciorii tuturor celor cărora le bagi mâna în buzunar din cauza incompetenței tale. Se pare că ai mintea în poolă ca măgarul.
Mugur pe 31 Octombrie 2019, 11:00
#11
Ăștia,niște unii care nu știu să meargă pe stradă
Cât mai are de gând umflatul ăsta să căpușeze banul public?Iar voi,cetățeni,de ce tăceți și nu luați atitudine?Vă mulțumiți doar cu citirea articolului,și cu zâmbetele de după citirea postărilor?Nici după 30 de ani de la LOVILUȚTIE,nu sunteți în stare să vă treziți?Eheei,e valabil și pentru voi,cei de prin primărie și Consiliul Județean Teleorman.Privind mai bine fotografia,mi-am adus aminte de fabula Boul și Vițelul,acum și cu Vițica.
Theo pe 31 Octombrie 2019, 09:15
#10
Pentru Ilie de la scularie
Sa-mi papi castraveciorul.
Ilie de la scularie pe 30 Octombrie 2019, 17:43
#9
Apa mai scumpă de la 1 noiembrie
Jigodia din poză împreună cu javrele psd-iste măresc prețul apei cu 20% începând cu 1 noiembrie. Este cea mai retrogradă instituție din județ. Nu are nicio eficiență economică. Se bazează pe furtul banilor din buzunarul cetățenilor. Are parc auto mai mare decât firmele de transport. COSMA face naveta (ilegală)de 15 ani pe spinarea cetatenilor.
Oana pe 30 Octombrie 2019, 09:16
#8
Directorul
Asta e unul din ei care au avut de profitat .un lingau si un turnător,care atacă prin intermediul altora.
La pușcărie Cozma pe 29 Octombrie 2019, 23:26
#7
La pușcărie CucleA
Ue PSD!!!!

Cucu pe 29 Octombrie 2019, 15:46
#6
INCOMPETENTUL
Acest incompetent să plătească instalația plutitoare de captare a apei, din a cărui inițiativa a fost cumpărată pe bani grei și zace nefolosita pe malul Dunării. Este director de peste 10 ani la apaserv și în realitate el a condus instituția.A fost mai hoț decât toți neispraviti psd-iști care s-au perindat la conducerea apaserv. Și acum el conduce nu analfabetul de GURBAN. Iar acest COSMA se laudă că este de profesie director. Când lucra pe șantier laTCMRIC directorul de la acea vreme a vrut să-l dea afară pentru incompetența. Dar este cel mai competent psd-ist pentru apaserv.
Nuți pe 29 Octombrie 2019, 15:23
#5
DE ce alti pot si alți nu
Am uitat să precizez garajul se face in spatele banci BRD
Nuți pe 29 Octombrie 2019, 15:17
#4
De ce la alți da si alți nu
O intrebare otr dnul Cone Cornel.Cu ani in urmă fiul meu a vrut să-și facă un garaj ptr mașină. Dnul Cone a venit la fața locului si ia zis ca nu se poate deoarece acolo e o conductă si nu se poate face.Intreb pe Cone akm cum ia aprobat dne(dlui) Oprea să-și facă garaj.Iare pe cunostinte,ichi frumosi etc de ce.Akm numai am nevoie și-au făcut dar nu in comuna
Cosmin' pe 29 Octombrie 2019, 14:58
#3
Ai dreptate Constantine!
Speram din tot sufletul ca acesti hoti si prosti sa dea socoteala si sa plece si sa-i mai lase si pe hotii si prostii nostri sa-si faca plinul(posibil ca si tu sa ai parte de vreun ciolan mai mare si cu ceva carne pe el) care sa fie votati de alti spalati pe creier (spalati cu detergenti de alta calitate) ca tine si ca alti neghiobi. Dar, ca sa stim si noi cat de destept este tu, spune titlul unui proiect economic la care te-ai gandit si la care sa poti colabora si ce avantaje ar avea.
Constantin pe 29 Octombrie 2019, 12:01
#2
Să ne trezim și să avem c*rajul să vorbim
O familie de atârnători din gașca PSD,fără rezultae și fără pregătire,care fără ”sprijinul” spălaților pe creieri,votanți ai PSD,nu aveau bani nici să meargă pe la Herculane sau Amara.Bursucul ăsta,un incapabil,și-a bătut joc de toți cetățenii din jud.Teleorman și,cu precădere ai Orașului Turnu Măgurele,sfidează în continuare orice norme de profesionalism și de bun simț.Sfârșitul e aproape și tot cu nesimțire și tupeu își fac loc prin societate.Sperăm din tot sufletul și puterile celor ce vor urma,ca acești hoți și proști,să dea socoteală pentru toate hoțiile și fără de legile pe care le-au făcut și le-au inventat.Iar lafel de vinovați sunt și cei ce i-au pus și susținut în acele funcții.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.