USR Turnu Magurele - Strada 1 Mai - Romania lucrului "bine facut".

21 Octombrie 2019, 10:02 | 3842 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Strada 1 Mai.

De pe Facebook - Romania lucrului "bine facut". Renovezi o strada intr-un an de zile, asfaltezi, iar cand termini, spargi si legi gurile de scurgere la canalizarea orasului. Nu va faceti griji, costurile suplimentare le vom plati noi, cetatenii orasului!

sursa: pagina Facebook Turnu Magurele. 

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Virgil pe 30 Octombrie 2019, 11:48
#18
Lucru bine facut
Nu este nici o problema stai sa vezi ca vine iarna o sa ne rupem picioarele prin gropile ramase este simplu asa este in Romania !
UNU pe 25 Octombrie 2019, 17:55
#17
Pt astia de cunosc toate meseriile
Nuste lab-gii. Acum 100 de ani cand erati voi tineri si munceati pe santiere, da asa se face. In acel loc se pune nisip care NU SE COMPACTEAZA si care NU SE LASA. Da voi astia de ati terminat 10 facultati (la Spiru) le stiti pe toate. Si stati linistiti ca va crapa venele. Nu iese USR istul si nici PSD ista.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 23 Octombrie 2019, 21:10
#16
Răspuns pt ALTUL: să-ți i-au tot stolu' de graori în banană
Uite ce votează analfabeții ca tine:

https://www.aktual24.ro/pensionara-catre-dancila-sa-dea-dumnezeu-sa-fiti-stapanul-nostru-asta-vrem-reactia-sefei-psd-video/
Morosanu pe 23 Octombrie 2019, 21:05
#15
Răspuns pentru ALTUL
Să-ți i-au tot stolu în banană de cioară asistată social ce ești..... Din cauza unor handicapați ca tine care votează pentru un ciurel de mălai e Turnu de zici că e sat....
ALTUL (in nici un caz UNU!) pe 23 Octombrie 2019, 17:09
#14
Morosene, morosene...
...ma facusi sa rad de era sa ma pis pe tine! UNU nu are dreptate cu "tehnologia lui". Auzi bre, sa spargi asfaltul dupa ce l-ai turnat, sa bagi teava si sa refaci lucrarea!? Pai daca faceai asta cand era drumul decopertat ce se intampla? Auzi, iubitule u-NUL, noul strat pus peste teava nu se va tasa asa repede si dupa ce se va turna ultimul strat, de uzura, se vor produce denivelari in acea zona! Te pomenesti ca daca, Doamne fereste,ajung la putere USR+PLUS totul va merge struna (la parnaie, mai degraba!) Aici este vorba de o abatere grava si vinovatii trebuie sa plateasca! PENTRU LA- MURIREA NOASTRA, A PROSTILOR CARE VOTAM, N-AR FI MAI NORMAL CA UN INGINER DE LA PRIMARIE SAU DE LA CONSILIUL LOCAL SA POSTEZE UN COMENTARIU EXPLICATIV?
Morosanu pe 23 Octombrie 2019, 12:20
#13
Votați masiv USR-PLUS la urmatoarele alegeri pentru a distruge Cancerul PSD


Răsouns pentru Postacul Ciumat "UNU"

EXACT ASTA VREA CIUMA ROȘIE: SĂ NU IASĂ LUMEA LA VOT CA SĂ INTRE PRIM-ANALFABETA DĂNCILĂ ÎN TURUL 2



Futu-vă-n inimă cu pesedeu' de orci,

beli-mi-ați banana de sclavi, tremură chiloții pe voi că pierdeți alegerile .....
UNU pe 22 Octombrie 2019, 22:27
#12
revin
asta cu anti pu-a si altora

nu va mai tavaliti pe jos ca nu o sa fie mai bine in tara asta NICIODATA. Nici cu Barna nici cu Klaus nici cu Cracea nici cu Cuclea.Deci- asa se monteaza acele canale. ala nu este ultimul strat de asfalt. se sparge ala se sapa se baga teava se reasfalteaza si apoi se toarna ultimul strat.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 22 Octombrie 2019, 19:28
#11
IESIȚI LA VOT OAMENI BUNI PT A DISTRUGE CANCERUL PSD CARE NE-A NENOROCIT ȚARA !
https://www.aktual24.ro/raportul-mcv-in-limba-romana-iata-cum-a-reusit-psd-sa-dea-romania-inapoi-cu-zece-ani/
Antidragnea+antiiohani si probarna. pe 22 Octombrie 2019, 13:58
#10
lui #8 utecistul raspopit.
In sfarsit, acum avem si explicatia tampeniei tale: esti nascut dupa 1990! Dar mostenirea genetica se dovedeste a fi o lege fundamentala a lui Darwin:ce naste din pisica tot soareci mananca!Mamitica ta n-a avut inspiratia sa se iubesca cu unul dintre cei 100 de revolutionari locali, ci cu un comunist loial "ciumei rosii" Vad ca esti adept USR, dar n-ai noroc, "apostolul neamului" Dan Barna constatam ca a devenit subiect de cercetare pentru DNA.Maine -poimaine vor lucra cot la cot la spalarea masinilor.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 22 Octombrie 2019, 11:00
#9
Răspuns pt #5 antiDragnea + antiiohanis
Măi Fosilă Comunistă eu sunt născut după 1990, cred că plângi cu Lacrimi de Crocodil că a intrat Dragnea la Pușcăria Rahova, dacă îți e așa dor, poți să te duci după el la Beciul Domnesc Rahova....
Nebunul din coceni pe 22 Octombrie 2019, 08:04
#8
Lui Mișu
St. Popescule, dacă tăceai filozof rămâneai. Dar tu nu te poți abține să nu fii idiot, și mai și claxonezi ca să atragi atenția pe subiect!
Gogu pe 22 Octombrie 2019, 07:49
#7
Nesimtire si incompenteta
Domnule USR ist daca avem câteva sute de libidinosi ca Mișu in acest oras nu ne trebuie 30 nici 100 Nu ne ajunge ca sa lămurim niște libidinosi ca acesta ca el nu vede ca acestia nu își fac datoria Sa treci domnule Mișu pe strada Taberei si sa observi si dumneata ca fiecare proprietate are la poarta cate un morman de moloz de 2saptamani asta se numeste Respect față de Cetățeni Va multumim stimați PSD isti
Antidragnea+antiiohanis. pe 22 Octombrie 2019, 07:43
#6
Lui #1=#4
Bai cretinule,asfaltarea se amesteca cu politica numai in teasta ta goala si-n p***da ma-ti!Postarile tale seamana leit cu sloganurile de pe vremea ceausismului, al carui fidel erai.IESITI CU TOTII LA VOT, STIMATI SI DRAGI TOVAROSI,SA-L ALEGEM PRESEDINTE PE VIATA PE CEL MAI IUBIT DINTRE PAMANTENI-LAUS iohahanis!SI TE ANUNT CU EMOTIE SI CU MANDRIE PATRIOTICA CA tara lui iohanis si a "romanilor mei"-romanica, ESTE CAMPIOANA ABSOLUTA LA DELAPIDAREA FONDURILOR EUROPENE, IN ACEST CAMIONAT, P.S.D. ul NU ESTE NICI MACAR PE LOCURILE 1-3! Asta e, daca nu l-a lasat incoruptibila noastra justitie si statul de drept!
Până una alta,să ieșim cu toții la vot! pe 21 Octombrie 2019, 20:35
#5
Ne mai trebuie încă 30 de ani să ne trezim???
Un singur lucru e cert,și se poate vedea cu ochiul liber.Întreg orașul este praf,arată ca un loc părasit,murdar și fără perspective.Fără conducători responsabili,fără viziune și fără cadre pregătite,capabile să vină cu proiecte și idei bune pentru întreaga comunitate și pentru o viață mai bună a cetățenilor.Orașul se depopulează în fiecare zi,iar noi trăim în continuare într-o minciună și o mediocritate din partea celor din PSD.Și nu în ultimul rând,opriți-vă din furat,”aleșilor” PSD!
Mișu st popescu pe 21 Octombrie 2019, 18:59
#4
Răspuns la usr
Mă tu de la usr mate fraier ești .
Gigel pe 21 Octombrie 2019, 11:20
#3
Asfaltarea străzilor
În 7 ani de când este primar dacă a asfaltat 3 km de străzi acest incompetent. Toate aceste străzi au fost făcute cu bani primiți de la guvern (DRAGNEA) prin programul PNDL. Strada 1 Mai are 1 an de când este în lucru și nu este terminată. Pe toate străzile nou asfaltate mai trebuie turnat un strat de asfalt. Nicio lucrare nu este finalizată. Ca să asfaltezi 2-3 sute de metri de stradă într-un an,asta da performanță. Toacă toți banii cetățenilor pe studii de fezabilitate și servicii de consultanță .Acest primar este foarte "eficient ".
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 21 Octombrie 2019, 11:11
#2
CIUMA ROȘIE PSD CU DRAGNEA & DĂNCILĂ AU DISTRUS ROMÂNIA
Votați masiv USR-PLUS la urmatoarele alegeri pentru a distruge Cancerul PSD



DACĂ VREȚI O SCHIMBARE, IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT ȘI NU MAI VOTAȚI CIUMA ROȘIE CARE NE-A DISTRUS: PSD+ALDE, Pro-România sau PMP !



Votați USR-PLUS !



https://www.g4media.ro/raport-starea-societatii-civile-din-romania-in-declin-scorul-din-2018-similar-cu-cel-din-2004-la-finalul-guvernarii-nastase-atac*rile-lui-dragnea-la-presa-si-violentele-jandarmilor-printre-bil.html
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.