Stefan Dragnea a fost amendat pentru nepurtarea centurii de siguranta.

18 Octombrie 2019, 11:12 | 2768 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Stefan Valentin Dragnea.

Fiul lui Dragnea a contestat amenda pe motiv ca ar fi purtat centura, dar si-a dat-o jos pentru a iesi din masina. Ieri, 17 octombrie, cele două părți au avut termen la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde Ștefan Dragnea a pierdut.

Solutia - ”Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul Dragnea Valentin-Ştefan, în contradictoriu cu intimata Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în ceea ce priveşte procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PBW, nr. 028367, din data de 27.02.2019, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 17.07.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.
Document: Hotarâre  4927/2019  17.07.2019”

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
UNU pe 20 Octombrie 2019, 16:31
#3
Caterinca
Da cand merge la baie nu va intereseaza? Si cat face si cum miroase? Deja in tara asta nu mai este de facut nimmic doar sa il urmarime pe Dragnea si familia lui. Hai ca am ajuns de cacaao.

Pandele pe 18 Octombrie 2019, 18:52
#2
Pont
Păi si ce nevastasa are carnet? Are permisul suspendat pentru depășire pe linie continuă. Dar la noi merge si fara ca de.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.