Video Un procuror si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs pe DN65A, Turnu Magurele - Putineiu.

16 Octombrie 2019, 10:00 | 3761 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Accident rutier.

O persoană și-a pierdut viața pe drumul care leagă localitatea Putineiu de Turnu Măgurele. Șoferul unui autoturism nu a observat la timp un tractor și a intrat cu autoturismul sub remorca acestuia.

O remorcă nesemnalizată i-a fost fatală unui fost procuror. Nenorocirea s-a produs pe DN65A, Turnu Măgurele – Putineiu. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism nu a observat că pe banda lui de deplasare se afla un tractor cu remorcă și s-a lovit de acesta. Autoturismul a intrat sub remorcă.

”În timp ce o femeie în vârstă de 40 de ani din municipiul Roșiori de Vede conducea un autoturism pe DN 65A, din direcția Turnu Măgurele către comuna Putineiu, a intrat în coliziune față-spate cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un tractor și o platformă pentru transport baloți, neînregistrate, ambele nefiind prevăzute cu dispozitive de iluminat, ansamblu care se deplasa în aceeași direcție de mers și era condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Salcia, care nu poseda permis de conducere”, spun polițiștii din Teleorman.

Potrivit anchetatorilor victima este Silviu Paraschiv, fost șef al Parchetului Roșiorii de Vede. În mașină, alături de fostul procuror se afla și soția acestuia care a fost transportată la spital, fiind rănită.

După producerea evenimentului conducătorul ansamblului de vehicule a părăsit locul accidentului, fiind identificat la domiciliul său.

Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost negativ în ambele cazuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Vasile pe 18 Octombrie 2019, 12:50
#2
Lui .
Futu-ți morții mă-tii pentru violarea gramaticii limbii române!
. pe 16 Octombrie 2019, 12:32
#1
.
Fututi morții mati cu stirea ta de acum 3 zile....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.