Culmea, nesimtirii, hotiei, prostiei, smecheriei - Culmea culmilor la Primaria Turnu Magurele.

15 Octombrie 2019, 06:15 | 3974 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

O parte dintre magureni au cotizat 500 de lei si 100 lei  de motorina pentru ca Primaria Turnu Magurele sa le introduca apa. Strada Mihai Viteazu era prevazuta doar sa fie asfaltata, fara apa si canalizare. Danul Cuclea a declarat ca: "Nu prevede in proiect". Pentru interesele mafiei Teldrum este prevazut totul. Cand vine vorba de amarasteni nu se gasesc bani. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
UNU pe 17 Octombrie 2019, 23:38
#12
su e o
asta de e cu votati votati USR, esti fumat sau doar prost?

Alooooo RISE PROJECT

Barna ala a facut si el jmecherii cu fondurile .UE si tu USR USR

Si inca ceva-Nicule,las o asa tongue wink
Rătăcit Împrăștiatu pe 17 Octombrie 2019, 12:42
#11
și io, să mă aflu n treabă
Că e Alună, că e Sergiu Iordan, tot aia ! Unu se vrea primar, ălălalt se vrea om de afaceri, sef, opinie publică, vai mama lor !
. pe 16 Octombrie 2019, 12:34
#10
.
Anti PSD e Iordan Sergiu
Nebunul din coceni pe 16 Octombrie 2019, 08:13
#9
INS-ului
Dacă se ajunge la două tururi de scrutin pentru alegerea primarului ați belit-o! Oricum ați belit-o!
alt ins pe 16 Octombrie 2019, 08:03
#8
mai exact


Anti PSD ... NU ESTE CUMVA alună ?
Alex Dima pe 15 Octombrie 2019, 23:30
#7
Votați masiv USR-PLUS la urmatoarele alegeri pentru a distruge Cancerul PSD


DACĂ VREȚI O SCHIMBARE, IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT ȘI NU MAI VOTAȚI CIUMA ROȘIE CARE NE-A DISTRUS: PSD+ALDE, Pro-România sau PMP !



Votați USR-PLUS !
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 15 Octombrie 2019, 23:10
#6
Pentru Retardul/a "Un INS" = orc postac PeSeDist
Plăngi cu lacrimi de crocodil zdreanțo ce ești că a căzut Guvernul Analfabetei Dăncilă, vin Alegerile și iar o s-o luați la MU.E PSD Ciuma Roșie
Un INS. pe 15 Octombrie 2019, 18:08
#5
O parere.
A veti rabdare! Dupa ce se va instala c*rvernul Ludovic Orbete, va ajunge si Cracea primar si-o sa va asfalteze si c*rtile si cotetele pasarilor, va trage apa in toate vilele si va executa si o canalizare ecologica. Pentru cartierul Magarele va fi pus vice primar idiotul Anti-PSD Ciuma Rosie.
Vatasescu stelian pe 15 Octombrie 2019, 12:07
#4
Mafia politica post decembrista
Ma identific ca fiind o persoana care a suferit fizic si psihic la revolutia din dec 1989..am fost ranit prin impuscare...ca atare in toti acesti ani am suferit foarte mult...am sperat la mai bine dar am constat caci toata clasa politica a fost si este corupta si mafiota...absolut toti au furat statul cu totii....singura varianta sa se confiste totii banii din conturi si averile ilicite si apoi condamnatii pentru abuzurile de putere si de serviciu...nu mai am incredere in absolut nimeni....situatia este foarte grea pentru toata suflarea romaneasca si aici ma refer la cei care nu au facut si nu fac parte din aparatul administrativ si politic al statului roman...ca atare mergeti la vot cu totii si votati dupa constinta propie si nu dupa interesele politico-mafiote.....iubesc romania si pe toti romani cinstiti si muncitori ..asa sa na ajute dumnezeu..
Marian pe 15 Octombrie 2019, 10:49
#3
Dumnezeu vă dă și după fapte,adormiților!
Toți cei care locuiesc pe str.Mihai Viteazul își merită soarta,dar toți.Cum vin alegerile,stau ca popândăii la poartă și așteaptă câte un pix,un chibrit,un calendar cu moaca unui hoț prost,o geacă sau o șapcă de la răspândacii PSD.În loc să belească ochii la realitatea din jurul lor,și să îi ia la pietre,spun mulțumiți în prostia lor,”ăștia ne-a dat ceva”.Și uite-așa,mai trec 4 ani de sărăcie și mizerie acceptată de o categorie de spălați pe creieri și fără școală.Nu mi-aș fi dorit să spun asta dar,peste următorii 4 ani,sperăm ca marea majoritate a acestor votanți,să fie înrămați și cu panglică neagră,bine așezați la streașina caselor.Iar străzi ca Mihai Viteazul,sunt destule.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 15 Octombrie 2019, 10:10
#2
Votați masiv USR-PLUS la urmatoarele alegeri pentru a distruge Cancerul PSD
DACĂ VREȚI O SCHIMBARE, IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT ȘI NU MAI VOTAȚI CIUMA ROȘIE CARE NE-A DISTRUS: PSD+ALDE, Pro-România sau PMP !



Votați USR-PLUS !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.