Ene Ion, Robi de Turnu Magurele, este derutat de caderea PSD.

13 Octombrie 2019 | 3764 vizualizări | 24 comentarii
Ene Ion, Robi de Turnu Magurele.
Ene Ion, Robi de Turnu Magurele.

Seful Politiei Turnu Magurele este una dintre uneltele prin care PSD isi face mendrele. Robi asculta comenzile primite de la cativa potentati locali si de la partid. Trebuie mentionat ca in declaratia de avere si-a acoperit rubrica destinata venitului din Politie. Si Ene Laura, sotia lui Robi, tine venitul la secret. Nu trebuie sa stie orice amarat cat castiga un politist care nu isi face datoria. Salariul politistilor este platit de la bugetul de stat. Ene nu produce nimic ca sa se intretina. Politistii sunt niste trantori pusi sa apere stupul. 

Comentarii (24) Adaugă comentariu
C pe 14 Octombrie 2019, 21:16
#24
C
Mama cum se balacaresc milițienii aici,nu au minte,nu au caracter,nu au onoare,vai de mama voastră!
T pe 14 Octombrie 2019, 21:12
#23
M
Punctule,multa m**e tie! Esti un je**s sibfru

. pe 14 Octombrie 2019, 18:16
#22
.
De luat aminte. Ion Ene a fost NUMIT sef in 2012 INAINTE de preluarea puterii de catre PSD.Ii era frica sa nu fie schimbat.Nu a fost. Rau. Ca politest a fost nul-fricos, pupinc*rist, las.Nu este PSD-ist, este pupinc*rist.A simpatizat cu PD-L si a fost mentinut in functie . NICIODATA nu poate fi asimilat cu ideea de POLITISt, cu atat mai putin cu aceea de SEF. In rest, m**e Iohannis.
XYZ pe 14 Octombrie 2019, 13:37
#21
"
Nu vreau să jignesc crescătorii de animale, dar...mai bine cioban decât jurnalist !
Cetatean platitor de taxe si impozite. pe 14 Octombrie 2019, 10:08
#20
Mariusică,nu pot să mă abțin
Cum poți să o ții langa cu articolul și cu cei ce postează ca și tine,cu îndemnul de a da în judecată un ziarist,un ins care postează pe un site,și care își spune opinia despre unii care nu respectă legile țării?Din câte știu,și știu bine,că oricine este plătit de la bugetul statului TREBUIE SĂ RESPECTE ARTICOLUL 1 alineatul 1,punctul 36 din legea nr.176/2010.Vă repeziți să faceți observații și să faceți pe deștepții fără să cunoașteți legile,și mai comic,și fără cunoștințe de gramatică.Vă place cum arată orașul,este viața cetățenilor una asemănătoare cu cea din a țărilor europene,Europă din care facem și noi parte?Cam la asta m-am referit.Puneți mâna pe carte și fiți mai responsabili.
Ilie de la scularie pe 13 Octombrie 2019, 21:11
#19
Milițienii
Vedeți cum se apără milițienii între ei ? LUTER care se autofute este de la circulație. Circuli prin toată țara și prin toată Europa și nu te oprește nimeni până când ajungi în Turnu Măgurele când te opresc niște cacaciosi de la circulație făcuți la apelul de seară. Domnul ENE le semnează ordinul de serviciu ca acești cacaciosi să stea la pândă la Central unde este semnul oprirea interzisă sau la autogara unde sunt limitatoare de viteză. Vi se pare normal ca acești milițieni să primească pensii speciale pentru această muncă "foarte grea "? Jegosii dracului bagă mâna în buzunarul oamenilor stând la pândă. Nu se ocupă de infractori.
Eu pe 13 Octombrie 2019, 20:09
#18
Fiti seriosi
Se cunoaște ca cei care-i protejați pe domnii polițiști sunt domnii milițieni! La salariile voastre și pensii nesimtite,normal ca țineți cu clanul mafiot !
Marius pe 13 Octombrie 2019, 19:52
#17
Tot ptr plătitor...
In afara milițienilor, gabori sau cum mai sunt numiți sunt și alte instituții de apărarea legii, de ce nu va adresați ?
Marius pe 13 Octombrie 2019, 19:48
#16
Pentru plătitorul de taxe și impozite
Nu am făcut referire la articolul cu milițianului. Am spus in general de articolele de toată jena, dacă ar fi adus dovezi, argumente era totul in regula, dar sa arunci pe “ piata” niște scorneli nu mi se pare ok. Asta nu ați înțeles domnule plătitor de taxe și impozite
Cetatean platitor de taxe si impozite. pe 13 Octombrie 2019, 17:51
#15
În primul rând vreau să-i răspund lui Marius
Băi,băiatule,nu aruncă nimeni cu ”nămol” în nimeni.Noi doar constatăm anumite stări de fapt,evenimente și încălcări ale legii,chiar de către cei ce trebuie să mențină ordinea,și să aplice legea.Din păcate,se vede limpede felul în care își face Poliția Tr. Măgurele treaba pentru care sunt fff bine plătiți.Țiganii își fac de cap,sfidează orice normă de bun simț și conviețuire cu ceilalți cetățeni,PROXENETISMUL a atins cote nemaiîntâlnite până azi.Zgomotele făcute de această etnie oripilează orice om cu o oarecare educație,iar autoritățile parcă sunt legate la ochi,dar nu și la buzunare.Un singur lucru nu ați înțeles,voi,ăștia care aruncați invective și gândiți cu dosul,ARTICOLUL 30 DIN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI.Vorbiți de dat în judecată,de aflarea identității celor ce își spun onest opinia dar,voi,sunteți corecți,v-ați făcut datoria?România se afundă pe zi ce trece în sărăcie și mizerie,iar VOI vorbiți de reputația unui milițian care trăiește într-o prmiscuitate maximă?
Marius pe 13 Octombrie 2019, 16:35
#14
O idee
Dacă se găsesc câteva persoane sa dea in judecată acest site “ de știri” poate ar cobori cu picioarele pe pământ și ar publica știri, unde s ar folosi mai ales un limbaj urban, civilizat, decent. Dacă nu ai înțeles ultimele cuvinte domnule ziaris intrebi un prieten
Luter pe 13 Octombrie 2019, 15:35
#13
uuuu
Bai Odaia, esti un militian prost si frustat.Nu te gîndești că la o adica,in cazul in care saitul va fi dat în judecată,se vor afla toti care scrieti aici ? Cacatule,potolestete,milițian scîrbos, ca puti de la o posta.
Luter pe 13 Octombrie 2019, 15:28
#12
Trasca
Patati reputatia unui om dlor si nu e bine așa. Aveti ceva concret ?
Luter pe 13 Octombrie 2019, 15:26
#11
R
Am rămas cracit de o asa stire. Cine vi le scrie mă, aluna, berete, zarlaianu ?
Luter pe 13 Octombrie 2019, 15:21
#10
Nica
Oare pe voi nu va da nimeni in judecată ?
Luter pe 13 Octombrie 2019, 15:20
#9
Trasca
Să-i sugeti p**a ba, voi din redacția pizdii...
Luter pe 13 Octombrie 2019, 15:17
#8
E
E atît de derutat încît se pisa pe voi...
Luter pe 13 Octombrie 2019, 15:14
#7
Muistu
Vai de capul tau, vai de articolul tau... Soc si groază ! Ma pis pe voi cloaca liberală care o sa faceti ca si pînă acuma, adi
Odaia pe 13 Octombrie 2019, 15:13
#6
Marioneta
O marioneta de comandant care nu este in stare de nimic nu are gram de atitudine fata de subalternii sai toti se pisa pa el
Marius pe 13 Octombrie 2019, 10:54
#5
O știre “bomba”
O știre de “senzație”!Domnule redactor sau ce ești dumneata in afara de a arunca un nămol in stânga și dreapta fără sa aduci argumente, in afara de a jigni pe cine nu îți convine dumitale, ce sti sa faci?Nu este vorba de acest articol, așa in general. In locul celor pa care ii jignești și ii denigrezi te as fi lasă și fără indispensabili, in instanța bineînțeles.ca de bătut te a bătut destul soarta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.