Exclusiv - Eurofrutas Temporar, Ministerul Muncii, Stefan Valentin Dragnea - reteta succesului.

9 Octombrie 2019, 06:19 | 2.627 | 8
Stefan Valentin Dragnea.

Printul Teleormanului este unul dintre cei mai mari intermediari de forta de munca din Romania. Prietenia cu fratii Codrea porneste de la acest gen de afaceri. Bineinteles, Stefan Dragnea a pus  Guvernul la dispozitia firmelor care se ocupa de gasirea unui loc de munca pentru beneficiarii legii 416/2001( venitul minim garantat). Primarii pesediste din Moldova si Oltenia au primit adrese de la Ministerul Muncii pentru a ajuta firma Eurofrutas Temporar in gasirea de forta de munca. Printul se foloseste de interpusi la fel ca puscariasul numarul 1 al Romaniei. 

Mai mult aici pentru a vedea dovada succesului lui Stefan Dragnea. 

8 comentarii Comentează

 • #8
  suly pe 10 Octombrie 2019, 20:42
  BOSSHIT
  PAPITOII SE SIMT SUPERIORI
 • #7
  Anti-PSD Ciuma Rosie pe 9 Octombrie 2019, 21:35
  Votați masiv USR-PLUS la urmatoarele alegeri pentru a distruge Cancerul PSD

  PSD E CANCERUL ROMÂNIEI !!!!!
  DACĂ VREȚI O SCHIMBARE, IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT ȘI NU MAI VOTAȚI CIUMA ROȘIE CARE NE-A DISTRUS: PSD+ALDE, Pro-România sau PMP !

  Votați USR-PLUS !
 • #6
  R pe 9 Octombrie 2019, 17:55
  G
  Au capusat toate instituțiile statului-primarie,politie;parchet local,DIICOT(se stie cine este),judecatorie,tribunal (se stie cine este),IGP,....toți sînt la mina lor,nu mai e nicio speranță...
 • #5
  Alex Dima pe 9 Octombrie 2019, 16:33
  FRAȚII CODREA AU PĂCĂLIT 300 FEMEI DE LA ENCULESCU ȘI NU LE-A MAI DAT BANII

  ACEȘTI NENOROCIȚI ORDINARI AU PĂCĂLIT PESTE 300 DE FEMEI DE LA ENCULESCU SĂ MEARGĂ LA CULES DE FRUCTE ÎN VALENCIA ȘI NU AU MAI FOST PLĂTITE PENTRU MUNCA LOR !
 • #4
  Guta pe 9 Octombrie 2019, 16:29
  Salam
  Eu nu pot sa stiu cum de nu s a aflat până acum ca fratii Codrea aduc droguri din Spania cu tirurile din c*rte de la geanta. Fac importuri cică de legume dar principala lor activitate este traficul de droguri. Se pare ca si nasul Geanta ii ajuta ca de d-aia a ajuns si el unde a ajuns,tot datorita fraților și a lui dragnea.
 • #3
  Gegel pe 9 Octombrie 2019, 13:11
  Fratii Codrea
  Amandoi au facut puscarie pt "manevre" in Spania, si vor sa faca si in.tara ! Sa le ajute Cel de Sus !!
 • #2
  Valencia pe 9 Octombrie 2019, 12:51
  Combinații și afaceri de tip mafiot
  Băieții ăștia daca nu găseau să facă niște nenorocite de afaceri pe spatele fraierilor săraci și disperați,nu găseau de muncă nici paznici la combinat.Iar"prințișorul",fiul pușcăriașului Dragnea,nu știa și nu avea cum să facă vreuna de un leu.Deh,a furat tăticu cu toată forța.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.