Coruptia PSD: Norman vine de la norme facute cu cronometrul in mana. ITM-ul este ocupat de oamenii partidului.

7 Octombrie 2019, 08:51 | 2.558 | 12
Textile.

Comentariul zilei - Sa vina ITM la Norman si sa vada ce nereguli sunt, cum isi bate joc de muncitoare si cum le plateste Roxana salariile, cand are ea chef, iar Mariana cum tipa la ele ca dorm in masini si nu-si fac norma, si au mai adus si o inginera care a facut turu la toate fabricile din oras nu face decat sa stea cu cronometrul in mana si sa urmareasca femeile ce fac ca sa mearga sa toarne la Roxana. Le pleaca muncitorele pe capete ca s-au saturat de ele . Un sfat pentru Minculeasa Roxana: apreciaza-ti oameni ca dupa urma lor castigi banii si faci turul continentelor si dupa urma lor umpli conturile, nu dupa urma trantorilor care stau prin curtea fabrici.

12 comentarii Comentează

 • #12
  Puşa pe 17 Octombrie 2019, 19:58
  Cucuvelele NORMAN
  Mariana să-l pună la muncă pe trîntor nu să țipe la fete şi să azmută pe putoarea de Ingineră sau are nevoie de un gigolo .
 • #11
  Cucu pe 17 Octombrie 2019, 19:50
  Jigodia de Mariana şi paguba de Roxana
  Aceste proaste agresează verbal angajatele zilnic si le forteaza sa scoata marfa peste puterile lor. Se normeaza in fiecare zi ca poate le mai creste cate o mana peste noapte, iar banii se dau cand vor proastele de ele mai precis o data pe luna
 • #10
  Florina pe 17 Octombrie 2019, 09:03
  Haos la Norman S.R.L
  Păi,duduia Floarea Popa are tratament de la psihiatru,dar ori nu prea îl ia,ori nu își mai face efectul și ar trebui să-l schimbe...Noile angajate care vor să se ducă la norman să evite tura ăștia,dacă nu vor să fie terminate psihic! Este haos în fabrică de când BBG a gonit-o pe balena de ingineră,Camelia,și s-a adăpostit la norman.Încercă să facă pe deșteapta și ațâță pe celelalte șefe sa certe angajatele,că deh,așa se proceda la BBG..Ce scoală ai duduie ingineră,că nu stii nimic să faci?
 • #9
  Anonim pe 16 Octombrie 2019, 13:40
  Bătaie de joc
  Să nu uităm de "doamna" Popa,doamna intre ghilimele,este o mahalagioacă,jignește fetele și țipă zici că este scăpată de la spitul de nebuni.Fetelor,nu vă mai lăsați calcate în picioare,faceți ceva,faceți grevă!!! Trebuie să le aduceți aminte la toate șefele astea de la norman,in frunte cu d-na Mariana și d-na Roxana,că datorită vouă le intră banii in cont! Rușine Mariana Costea că nu vă apreciați angajatele!!
 • #8
  Ioana pe 15 Octombrie 2019, 04:54
  La moda servis angajate sînt pipaitr
  De cind a venit marocana.avem un marocan sef care interesul lui e sa ne pipăie.
 • #7
  Magazia pe 11 Octombrie 2019, 12:32
  Bătaie de joc
  Cred ca e cea m ai jalnica conducere la Norman,bătaie de joc pe fata,cand i se face rau unei angajate,Mariana si Roxana,d au ochii peste cap,zic ca se preface,ca ce daca ti e rau nu poti sa d ai din mâini, normele peste mie ....
 • #6
  Mădălina pe 10 Octombrie 2019, 14:09
  Pușcărie
  Sa vorbim si despre,,d.ra,,Bosneagu,care e maistra...cum jigneste fetele,si cum se poartă cu ele,si Mariana m ai rau... din proaste,imbecile nu le scoate,acolo sunt sefi peste sefi,deh...gradul de rudenie ...isi spune cuvantul!
 • #5
  Anonim pe 8 Octombrie 2019, 18:47
  Bătaie de joc la Norman SRL
  O liota de hoți și corupți.Isi bat joc de fetele din fabrică pe față.Norme enorm de mari,peste puterile lor, ce cred că le mai cresc două mâini peste noapte? A-ți adus nespălata-ia de ing.care a luat toate fabricile din oraș la rând și s-a alivenit la Norman,de când a venit v-a întors împotriva femeilor după urma cărora vă umpleți conturile și lor le dați un salariu de rahat și pe ăla când vrea Roxana.Toate fabricile din oraș plătesc salariile de două ori pe lună, pe 10 și 25 ale lunii n
 • #4
  Jeee pe 7 Octombrie 2019, 21:24
  Puscarie
  Le pleaca toata lumea.e puscarie c*rata ce este acolo.munca multa si bani in bataie de joc si multa bataie de joc toata lumea care lucreaza ea salariul minim.cate o data sau mai multe ori nici pe alla nu il vad.asta e orasul lui dragnea.
 • #3
  Cetatean pe 7 Octombrie 2019, 21:12
  Usr
  La Turnu pe cine sa votăm de la USR, pe Sergiu Iordan?Vai mama noastra!
 • #2
  Angi pe 7 Octombrie 2019, 15:26
  Asta e când ajunge proasta sef
  Nu știu cât e de vina Roxana aia,dar daca voi nu mergeați să munciți acolo,trebuia să stea ea in masina
 • #1
  Anti-PSD Ciuma Rosie pe 7 Octombrie 2019, 10:18
  Votați masiv USR-PLUS la urmatoarele alegeri pentru a distruge Cancerul PSD
  DACĂ VREȚI O SCHIMBARE, IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT ȘI NU MAI VOTAȚI CIUMA ROȘIE CARE NE-A DISTRUS: PSD+ALDE, Pro-România sau PMP !

  Votați USR-PLUS !

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.