Pompa de la Victoria este defecta de cateva saptamani. Primaria Turnu Magurele trateaza cu dosul aceasta problema.

06 Octombrie 2019, 10:24 | 2023 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Pompa.

De cateva saptamani, apa a devenit o problema pentru o buna parte a locuitorilor orasului. Pompa de la Victoria reprezenta sursa de apa pentru foarte multi turneni. De cand specialistii Primariei se ocupa de pompa s-a ales prafu si de pompa si de apa. Trebuie luate masuri urgente pentru a se fora cateva puturi in oras. Daca stadionul a primit o suma considerabila pentru doua puturi, turnenii nu merita acelasi tratament?!

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
UNUL...ALTUL... pe 09 Octombrie 2019, 14:28
#14
Mai, Silviule, esti cazut in Cap??
Despre cine vorbesti: #11-#12, sau #12-#11? Oricum, comentariul tau nu are nici o legatura cu nici unul dintre cele doua, si nici cu subiectul care a intaratat niste javre lesinate de sete! Bati campii, asa cum faci deobicei, iar epitetele culte pe care le folosesti ti se potrivesc de minune si ca epitafuri! Ia mai du-te-n p**a mea!

SI ACUM PARTEA PRINCIPALA: POMPA NU-I DEFECTA, CI DOAR SCOASA DIN FUNCTIUNE INTRUCAT APA NU MAI ESTE POTABILA. DIN CAUZA LIPSEI PRECIPITATIILOR NIVELUL PANZEI APEI FREATICE A SCAZUT MULT, IAR PROCENTUL DE NITRITI A DEPASIT LIMITELE ADMISIBILE. PUNCT!
Silviu pe 09 Octombrie 2019, 06:25
#13
11 lui 12
Dobitoci să-i faci pe aia care te-au făcut așa prost,fiindcă nu știi despre cine vorbesti.La Te Măgurele,datul cu părerea și mâncatul de rahat sunt activitățile obișnuite ale unor limitări și semianalfabeti.In rest,bezna și prostie in capul multora de acolo.
UNUL...ALTUL... pe 08 Octombrie 2019, 15:05
#12
Lui #11.
Esti un dobitoc si-un escroc ordinar, care ai trait ca un parazit pe spinarea societatii,avand acum o pensie cu mult mai mare decat cea care ti s-ar cuveni pentru munca si "studiile" facute si fata de contributia la fondul de pensii, beneficiezi de asistenta medicala gratuita, medicamente compensate integral. Singura ta "activitate" este frecangeala pe centru, impreuna cu lepadaturi de teapa ta. HAI SICTIR!
Un om pe 07 Octombrie 2019, 18:54
#11
Mai insule,de ce nu-ți vezi de treabă ta?
Indiferent de unde ai fost "adus", și unde lucrezi sau ai lucrat,tot dovada prostiei o arăți..Și a nemerniciei fata de niste oameni sărăciți și batjocoriți de o gașcă de hoți și prosti din PSD.
Un pensionar CIC. pe 07 Octombrie 2019, 18:13
#10
Domnule "INS"
Sunt sigur ca stii, dar nu vrei sa spui: TOATE POMPELE DINTRE BLOCURI NU AU FOST FACUTE PE BANII LOCATARILOR, CI AU FOST CONSTRUITE LA INTREPRINDERILE DIN ORAS CARE AVEAU UTILAJELE NECESARE: C.I.C.- IUC, etc, pe blat, nu pe comanda. Puturile nu mai stiu cum au fost forate, dar mi se pare ca costurile lor au fost suportate dr catre Asociatiile de locatari.
Un INS.(=Mos Ion Roata.) pe 07 Octombrie 2019, 15:53
#9
Lui Paul G.
Daca luam cuvantul "paul", prin anagramare iese cuvantul "p**a", care tie ti se potriveste de minune! Litera G..nu stiu de la care nume vine, dar cel mai nimerit nume este GAGAUTA,SAU GAOAZA, SAU GUGUSTUC. Bai, cretinul dracului, si eu am luat mult timp apa de la aceasta pompa -si de la altele_ dar acum NU MAI ESTE CORESPUNZATOARE-ASA CUM AM SCRIS CLAR (clar pentru un om normal, care stie sa citeasca). Si sa mai stiti, bai zevzecilor, ca aceste puturi nu au fost opera Primariei, ci au fost executate pe banii unor cetateni de la asociatiile de locatari. Iar controlul calitatii apei nu-l face DSP DECAT PE BANI (II DOARE DIRECT IN CUR DE VIATA OAMENILOR! NU-I ASA DOMNULE INSPECTOR MARIN CUNE?) UNELE POMPE AU FOST SCOASE DIN FUNCTIUNE (de la F-uri, str HCC,de la M4 str Portului) la cererea locatarilor vecini din cauza derbedeilor si betivilor care faceau scandal noaptea. Eu nu lucrez si nu am lucrat nici in Primarie nici la APA SERV, sunt adus din Ardeal pentru CIC, AM FACUT CEVA IN ORAS
Renato pe 07 Octombrie 2019, 10:20
#8
Infractorii trebuie sa taca
Daca tu ești chiar Cuclea,futu-ti morții ma-tii de rahat.Respectati legea,veniți cu proiecte viabile și în sprijinul vieții de rahat al comunității și orașului,și lasti-o mai moale cu furatul din bani publici
Cuclea pe 07 Octombrie 2019, 00:27
#7
Ordin
Potolitiva ma cu comentariile si luati va apa de la supermarket ca d-aia i am adus în oras sau beți de la robinet ca nu muriti. S a terminat cu apa gratis
Paul G. pe 06 Octombrie 2019, 17:29
#6
Prostia nu doare,dar se vede
Mai,insule,daca ar durea prostia te-am auzit de pe luna.Pai,mai băiatule,care poate lucrezi prin primărie ori Apaserv,apa asta este verificata la o anumită perioadă de timp,și din punct de vedere organoleptic este f.buna.De aici beau apa copii tineri și bătrâni,de peste 30 de ani,și nu au fost semnalate cazuri de îmbolnăviri.Dar atunci când vrei sa găsești motive puturoșenie și

nesimțirii,te scremi și scoți pe gură ceea ce trebuie să scoți pe fund.
Un INS. pe 06 Octombrie 2019, 16:44
#5
O precizare si cateva observatii.
-APA DE LA ACEASTA POMPA NU MAI ESTE POTABILA! INAINTE DE A SCRIE PENTRU AFLAT IN TREABA, INTERESATI-VA LA SANEPID-DSP (POLICLINICA) VINA PRIMARIEI SI A DSP ESTE CA NU PUN O TABLITA DE AVERTIZARE IN ACEL LOC.

-NU ESTE SINGURA POMPA DIN ORAS.

- NU MAI SCRIETI PROSTII CA NU ARE ORASUL APA. ACEASTA INSA ESTE FOARTE PROASTA LA GUST SI COMPOZITIA EI NU RESPECTA STANDARDELE DE CALITATE

.-FOARTE MULTI CETATENI CUMPARA DE LA SUPERMARCHETURI APA PLATA, CARE NICI EA NU PREZINTA GARANTII.
Adi pe 06 Octombrie 2019, 14:34
#4
Pompa Victoria
Si asa apa nu era potabila!
Mediensis pe 06 Octombrie 2019, 14:06
#3
Ohne worthe
Super logica.
Locuitor din oras pe 06 Octombrie 2019, 13:29
#2
Niste incapabili puși în frunte
Niste sc*rsuri ale societății care nu sunt in stare sa repari ceea ce au făcut o mana de pensionari acum 35-40 de ani.Ei sunt doar preocupați de jefuirea banului public pe prosperitatea lor și ai familiilor lor.De ce?Simplu,sunt pe ultima suta.
Voinila pe 06 Octombrie 2019, 12:42
#1
Decizie
Da mai proștilor, am luat decizia sa nu o mai facem,de ce sa luati apa moca de la pompă cand aveti la robinet. Vreti sa aveți apa luati si platiti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.