Florin Bratu, noul antrenor al echipei Turris Turnu Magurele.

04 Octombrie 2019, 10:14 | 2660 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Florin Bratu.

Dupa demisia lui Erik Lincar, conducerea celor de la Turris s-a reorientat rapid si au gasit inlocuitor pentru acesta in persoana lui Florin Bratu. Fostul dinamovist in vârsta de 39 de ani a antrenat ultimata data la Aerostar Bacau, fara un CV impresionant.În scurta sa carieră de antrenor, Florin Bratu a mai pregătit echipele Dinamo II, CS Tunari şi Dinamo, cât şi naţionala Under 19 a României. Turris joacă următorul meci în campionat tocmai marţi, de la ora 19:30, pe teren propriu, cu SCM Gloria Buzău, în etapa a 10-a a Ligii 2.

sursa: teresport.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Unu pe 07 Octombrie 2019, 08:52
#6
Oras
Mai oameni buni,ce legatura are fotbalul si echipa asta cu strazile sparte si praful din oras? Chiar ati inebunut cu politica asta . Dementa avanseaza forte repede in Turnu Magurele dupa disparitia Doctorului Munteanu Valentin .
. pe 07 Octombrie 2019, 07:57
#5
.
Pai,cum p***da ma-tii sa se repare fara sa se sparga,bai,boule? Ai vazut tu santier fara praf, zgomot si utilaje ? Prostu dracu, mai bine platiti-va, dracu, facturile la timp si lasati politica pentru aia cu scoala si cu minte. Toti rahatii si ratatii orasului care nu stiu decat sa injure fac comentarii anti.Mai duceti-va in p**a mea de aurolaci, v-a luat neamtul si mintea aia putina pe care o aveati. Ragabeja, se apropie momentul intalnirii.
M..e psd pe 06 Octombrie 2019, 19:46
#4
M..e psd
Zace prostia in voi!asta se zbate pentru oras?nu mai ai unde să muncești și pe unde sa mergi că au rupt orașul și voi vedeți că asta se zbate.mult mult m..e PSD și toate partidele că sunteți numai pe furat

. pe 05 Octombrie 2019, 12:34
#3
.
Forta Turris, m**e Bratu si dinamo !!!

Adita pe 04 Octombrie 2019, 19:58
#2
boier
Cel mai tare Madalin Ionita,,sunt Fan,,se zbate mult ptr. orasul asta
Galeria pe 04 Octombrie 2019, 11:46
#1
Mda
Si acum ce facem,il facem si pe sta cetățean de onoare?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.