In loc sa aduca investitori, PSDragnea ne aduce o solutie de gonit investitori. Teleormanul e asociat cu hotii.

04 Octombrie 2019, 09:22 | 1853 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Teleormanul e asociat cu hotii.

Aplicaţia financiară Revolut a început să întrebe anumiţi utilizatori dacă sunt membri ai PSD sau au ocupat funcţii publice în Teleorman sau în Guvern. Mai precis, un utilizator a realizat o captură de ecran cu o întrebare în acest sens adresată de Revolut, în timp ce încerca să îşi creeze un cont în aplicaţie, potrivit blogger-ului Costin Cocioabă. Întrebarea era următoarea: „Aţi deţinut vreodată oricare dintre următoarele poziţii? Membru – al unei comisii specializate din cadrul Guvernului Local, Justiţie, Apărare, Ordine Publică, Drepturi şi Libertăţi Cetăţeneşti Consilier – în judeţul Teleorman (din iulie 2012) Membru – Partidul Social Democrat”.
Revolut a explicat ulterior că aceasta este o măsură cerută de reglementările bancare, prin care compania trebuie să îşi cunoască clienţii şi să identifice afilierea lor politică sau legătura lor cu persoane expuse politic sau persoane implicate în anchete privind spălarea banilor. „Utilizatorii trebuie să îşi dovedească şi să îşi verifice identitatea pentru a putea utiliza un cont Revolut. Această politică este în concordanţă cu o reglementare bancară cunoscută drept «Know Your Customer» (KYC - «cunoaşterea clientelei») şi face parte din procesul prin care o companie verifică identitatea clienţilor săi. Este o simplă măsură anti-corupţie şi anti-fraudă”, au transmis reprezentanţii Revolut, la solicitarea Start-up.ro.

Mai mult, aici>>adevarul.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.