Fabrica Imperial trece prin momente grele. Patrick trebuie sa inceteze cu bataia de joc la adresa angajatilor.

3 Octombrie 2019, 06:13 | 3.222 | 3
Textile.

Comentariul zilei - Deschiderea combinatului produce grave probleme de personal inalt
calificat in societatile comerciale din industria usoara.
De exemplu, cum va fi afectata productia Imperialului dupa plecarea celor mai buni mecanici ai sectiei tricotat, a sefului atelierului imprimat, a celui mai bun electrician si mai ales a sefului serviciului de intretinere, unicul lor specialist in electronica, software si tehnologie textila? Au ramas doar incepatorii si cei slab pregatiti profesional.

3 comentarii Comentează

 • #3
  Domine pe 4 Octombrie 2019, 06:53
  Quo vadis?
  Nu pleacă nimeni. Ăștia sunt doar niște lingăi. Cat despre profesionalismul lor, ce sa zic? Și-au cam atins limitele! Cineva ar trebui totuși sa le spună și lor. Confunda fabrica (locul de munca) cu șanțul. Toată ziua stau ascunși ca sa bârfească. Halal profesionalism! Aia bunii au plecat demult, de fapt nici nu prea au stat pe acolo. Unii spun ca Patrik nici măcar nu și-a dat seama ce a pierdut!
 • #2
  Direct pe 3 Octombrie 2019, 23:35
  D aia nu mai pot aia
  Inchid fabrica si se muta. Ce mare scofala
 • #1
  Obs. pe 3 Octombrie 2019, 20:54
  ...cel mai bun electrician!
  Este vorba de Petre S., care nu stia sa lege doua fire, daa... mare pierdere, mai ales dupa mirosul lui de nespalat.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.