Se scumpeste apa. De ce?!

3 Octombrie 2019, 06:03 | 1.965 | 8
Apa.
Car Universal

CUCLEA a convocat consiliul local în data de 1 octombrie pentru a-l împuternici pe Badita Stancu să voteze la Alexandria mărirea prețului apei cu 20%. Reprezentanții Apaserv își ascund incompetența prin mărirea prețului apei. Este a nu știu câta oară când măresc prețul apei de când PSD este la guvernare din 2016. Prețul apei s-a dublat. Halal primar, halal consiliul local!!!

8 comentarii Comentează

 • #8
  22,22,22 pe 5 Octombrie 2019, 18:05
  Apa scumpa???
  Scumpirea apei are o explicatie. .pierderile si consumul necontorizat trebuiesc scoase intrun fel.(exemplu baipasurile facute de Voinila la votantii psd(aici avem cateva adrese).Si irigarea terenului de antrenament de la unitatea militara (proprietate privata)
 • #7
  Ilie de la scularie pe 3 Octombrie 2019, 20:04
  PSIHOPATUL
  Anti-PSD Ciuma Roșie,nu al de gând să te oprești?Cu sloganul ăsta virusezi toate comentariile de pe acest site. Cred că ai probleme grave la mansardă. Du-te să te internezi de urgență la Poroschia!
 • #6
  tepes pe 3 Octombrie 2019, 18:49
  usr=usl=psd
  Cel mai ciudat partid ei spun ca nu vrea guvernarea acuma petru ca ar pierde la generale voturi..dar de unde au ei atatea bani ..cumva de la omv.. Toti sefi usr sunt patroni peste noapte..sec*risti vechi la fel ca pesedisti.

  .
 • #5
  Anti-PSD Ciuma Rosie pe 3 Octombrie 2019, 18:01
  SCLAVILOR CARE CONDUCEȚI SITE-UL, DE CE NU-MI POSTAȚI MESAJELE?
  DACĂ VREȚI O SCHIMBARE, IEȘIȚI LA VOT ȘI NU MAI VOTAȚI PSD+ALDE, PRO-ROMÂNIA SAU PMP!

  VOTAȚI USR-PLUS !
 • #4
  Gunoi aruncat in parcul Pilicninicii pe 3 Octombrie 2019, 17:09
  Comerciantii arunca gunoiul in parcul Policlinicii
  Ce cu magazine de pe strada Praporgescu isi arunca nestingheriti gunoaiele....oare din cauza ca nu au contracte de colectare!!!!
  Prinaria ce face???????
  Cine c*rata gunoaiele?????
  Cucleo vin alegerile.....nici in al 12 a ceas nu faci nimic!?
 • #3
  Vali pe 3 Octombrie 2019, 16:15
  Legi pentru prosti
  Daca nici acum nu mergem la Primărie peste ei,ne merităm soarte.Stai ceva urmează c*rentul,gazele și alte utilități,și să vedeți atunci.
 • #2
  Ancheta pe 3 Octombrie 2019, 12:34
  Judecata
  Sa se faca sesizari la organele abilitate pentru ca acesti hoti sa ajunga unde le este locul.
  Ne vedem la vot!!!!!
 • #1
  Dna pe 3 Octombrie 2019, 06:46
  Nejustificat
  Pretul este dublu fata de occidet iar la Bulgari 020 leva adica mai putin de 2 lei metru.. Parca am fi in sahara..o sa vina si randul lor sa plateasca ..hoti la puscarie.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.