Foto Dragnea a fost tradat de unul dintre finii lui.

1 Octombrie 2019, 22:31 | 2.942 | 2
Nasul si finul - 2011. Nasul, la puscarie. Finul il tradeaza.

Emanoil Savin, fostul primar al orasului Busteni, actual senator PSD, a semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului. 

Liviu Dragnea este nasul de cununie la nunta de argint a primarului Savin. De fapt, primele imagini cu Bombonica Dragnea, făcute publice de o revistă centrală, sunt de la nunta de argint, organizată în 2011, de primarul Busteniului. În imaginea alăturată, se observă cum Liviu Dragnea şi Bombonica Dragnea, îi incadreaza în biserica din Buşteni pe cei doi sărbătoriţi. L.Dragnea are un teren în oraşul Buşteni, primit de la finul său.

2 comentarii Comentează

 • #2
  Ilie de la scularie pe 2 Octombrie 2019, 13:32
  Bun pentru ospiciu
  Băi "Anti-PSD Ciuma Roșie" nu crezi că lumea s-a plictisit de sloganul ăsta al tău pe care îl plasezi la toate comentariile de pe acest site. Le faci un deserviciu la USR-PLUS.Parcă ești un obsedat sexual.
 • #1
  Anti-PSD Ciuma Rosie pe 2 Octombrie 2019, 08:48
  Votați masiv USR-PLUS la Alegerile Prezidențiale pt a distruge Cancerul PSD
  REGLARE DE CONTURI ÎNTRE CLANURILE MAFIOTE CHIAR ÎN FAȚA PARLAMENTULUI:

  https://m.youtube.com/watch?v=wcjSDvLvLXA

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.