Proxenetii din Turnu Magurele racoleaza fetite din scolile gimnaziale.

25 Septembrie 2019, 08:18 | 5565 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Prostitutie.

Prostitutia a devenit o adevarata industrie la Turnu Magurele. Proxenetii sunt din ce in ce mai pregatiti. Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Turris pe 26 Septembrie 2019, 23:55
#12
.
Bai idiotule ce legatura are faptul ca sunt alea c*rve sau nu? Prostitutia e ilegala.punct. cand se practia trebuie luate masuri.

Nu e de mirare ca suntem o tara de rahat atata timp cat e la moda virba "bravo lor ca fac bani,nu conteaza cum,e smecher omu"
Anonim pe 26 Septembrie 2019, 13:25
#11
Bravo lor
Bă dacă ele nu erau c*rve nu plecau la produs, nu mai vorbiți voi in plm Den proxeneți oamenii sunt șmecherii, dacă voi nu aveți sa le dați bani la fetele voastre nu trebui sa și facă singure? Și dacă Știați sa le educați se ajungea aici . Și cu poliția ce vreți ? Pai voi nu sunteți in stare sa va educații copii care stări cu ei in casa și trebui sa stea poliția sa vi le păzească ? Exista o anumită plângere pentru așa ceva împotriva cuiva și poliția nu a acționat . Abtinetiva bă fraierilor la comentarii ca sunteți vai de capul vostru nu aveți o chifla in stomac și stați pe net
Bran pe 26 Septembrie 2019, 10:46
#10
lui Stan prostitul
Și cum ai ajuns la concluzia că 98% sunt profesioniști??Nu cumva ai apucat pe mâna celor 2%,din moment ce ești încă liber??Terminați odată cu linsul și periatul unora care nu știu pntru ce își iau salariile grase,și urmăriți statisticele cu infrcționalitatea la care a ajuns proxenetismul,violența și nerespectarea ordinii publice.
Turris pe 26 Septembrie 2019, 09:32
#9
.
Pai si care e faza daca sunt ele sparte deja? Asta nu e ilegal

Proxenetismul in schim eate ilegal. Comenteaza lumea uneori fara sa gandeasca dar asa ceva e normal ca pan ala urma suntem in tara in care toti suntem buni l a datul cu parerea...nu cumva sa si favem ceva
Stan pe 25 Septembrie 2019, 17:34
#8
Patitul
Un procent de 98 % din polițiștii turneni sunt profesionisti, va spun eu care am avut dea face cu ei !
Un cetățean pe 25 Septembrie 2019, 17:03
#7
Niște frustrați!
Cei din sistem, care faceți tot felul de afirmații răutăcioase la adresa colegilor voștri, nu sunteti decât niște frustrați! Si mai mult ca sigur activitatea voastră este zero! Mai bine ați înțelege care este menirea voastră si v-ați face datoria cum trebuie!
Galceava pe 25 Septembrie 2019, 15:44
#6
Mâncători de căcat
Scrieți și fără anonim sa va vadă mitienii ăștia pe care ii înjurați smile))
Pai pe 25 Septembrie 2019, 13:01
#5
Noi
Pai noi avem Politie in Tr Magurele? Sau avem Jandarmerie? Stiu ei ce e aia preventie? Cum sa intelegeti ca ei asteapta doar salariul si pensionarea? Ii chemi la caz de turburare a linistii si doar ca nu i pupa pe cei reclamati! Aa si sa nu uitam de intrebarea cine a sunat la 112? Ca pentru ei ala e cel mai important lucru...sunt de tot rahatul tovarasii militieni...
Lute pe 25 Septembrie 2019, 12:19
#4
G
Pai cum sa se vadă politistii ordine publica cînd seful lor ia băgat pe toți sa patruleze cu masinile ? Mai vezi vreo patrulă pe jos ? R.R., băiatu mami, cîte ore de patrulare pedestră are anul asta, ca e

Nu puteți ascunde la nesfârșit pe 25 Septembrie 2019, 09:53
#3
Poliția e complice cu infractorii proxeneți
Ce activitate are Serviciul de Ordine Publică al Poliției Turnu Măgurele?Nu mai sunt văzuți pe străzile orașului,așa cum erau odată.Aceste fapte sunt frecvente,iar poliția nu poate spune că nu cunoaște acest fenomen,dar și pe cei se ocupă cu astfel de lucruri.Zilnic,în fața liceelor sunt copii de rromi,minori.Să vă dau câteva indicii???Uitați-vă la mașinile extrem de scumpe care circulă prin oraș,la casele care se construiesc,și la apartamentele cumpărate de către țigani,acolo unde stau cazate viitoarele victime ce sunt sau urmează să fie traficate.Curând vor ieși la suprafață și nume,numai că odată cu dezvăluiri,vor urma și destituiri sau dosare pentru tăinuitori.SRI,DIICOT știu și au informații despre aceste practici,și au chiar destule indicii.Urmează și rezultatele.
Guritza pe 25 Septembrie 2019, 08:43
#2
Asa ceva...
...
Maria pe 25 Septembrie 2019, 08:35
#1
Zis 'fetițe '
Ar trebui sa stiti probabil ca fetițele acelea sunt sparte deja .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.