Soferul care foloseste telefonul, la volan, este amendat. Ce pateste politistul daca butoneaza telefonul in timpul serviciului?

24 Septembrie 2019, 21:51 | 2121 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Telefon.

Politistii din Turnu Magurele sunt vazuti foarte des cum butoneaza telefoanele in timpul programului. Fara niciun pic de jena, asa-zisii politisti isi omoara timpul pe telefon. Turnenii ar trebui sa amendeze politistii care isi bat joc de ordinea si siguranta din aceasta urbe. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Praporgescu pe 25 Septembrie 2019, 11:17
#3
Sai mutați la tara....la post
Atentie intra in licee cu masina poliției noaptea oare ce fac in c*rtea școlii 2-3 ore de ce stau in fata magazinelor cu masina parcata se conectează la wifi si cu tableta si...uite asa fac ei serviciu....filmați tot ce puteti si puneti pe site ministerului de interne și pe facebook sa fie văzuți...acestia
Participant la traficul rutier pe 25 Septembrie 2019, 10:09
#2
Politistii de la rutiera au voie?!
Tinereii de pe masinile de politie au alte preocupari,nicidecum verificarea actelor celor ce conduc masini inmatriculate in strainatate ori conduse de cetateni fara scoala.Cred ca stiu la ce ma refer,dar acolo dispare c*rajul si profesionalismul lor.
Radoi grasu pe 25 Septembrie 2019, 00:15
#1
Imi pasa
Eu stau toata ziua pe telefon si mi am pus cele mai infecte folii pe fata si ma joc candy crush in timp ce conduc
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.