Ordin de protecție provizoriu, împotriva unui bărbat din comuna Saelele ce și-a amenințat cu moartea soția și fiul.

23 Septembrie 2019, 20:12 | 2775 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

Oamenii legii au emis, sâmbătă, un mandat de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din Saelele, după ce acesta și-a amenințat cu moartea soția și fiul.

Potrivit IPJ Teleorman, sâmbătă, 21 septembrie, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca au fost sesizaţi telefonic de către o femeie în vârstă de 50 de ani din, comuna Saelele, cu privire la faptul că soțul său provoacă scandal.

Deplasați la fața locului, oamenii legii au constatat că, în timp ce se aflau în locuința comună, bărbatul în vârstă de 51 de ani, pe fondul consumului de alcool și certurilor conjugale, și-a amenințat cu moartea soția și fiul.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a rezultat faptul că există un risc iminent, femeia fiind de acord cu emiterea ordinului de protecție provizoriu pe o durată de 5 zile.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.