Ultima ora: Incompetentii de la APASERV vor majora pretul apei. Gurban si Cosma urmaresc angajatii pentru a vedea ce site-uri viziteaza.

23 Septembrie 2019, 14:51 | 2951 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Theodor Cosma.

Comentariul zilei: GURBAN ȘI COSMA, doi incompetenți, anunță că vor majora prețul apei cu 20% după ce prețul apei s-a dublat din 2016 până în prezent de când PSD este la guvernare. Păi cum să nu mărească prețul atâta timp cât nu sunt buni de nimic și nu sunt în stare să eficientizeze o activitate simplă. Pe ei nu-i interesează decât prezența la serviciu și să urmărească angajații ce site-uri vizitează pe internet, având program de supraveghere al internetului. Urmăresc angajații ca securiștii iar ei umblă toată ziua făcând politica PSD. Nu știu cum pot să susțină primarii din județ acești analfabeți funcționali pe aceste funcții. Doar i-ati văzut cum s-au prezentat la emisiunea de la Pro tv. COSMA și VOINILĂ sunt pensionari, în loc să lase locul unora mai tineri și mai competenți. Asta este politica de cadre a PSD-ului doar ați văzut ce prim ministru avem. Într-o zonă atât de săracă să ai prețul apei cel mai mare din țară .

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Muianu Peneleanu. pe 26 Septembrie 2019, 16:18
#4
Ei si ?
Daca nu va convine beti fratilor vin, bere, tuica ca tot lichide sunt. Doar se spune si in reclame: "beti minimum 2 litri de lichide pe zi!" Vreti mai mult, nimeni nu va opreste, bani aveti, v-a dat Dragnea destui!
BOGDAN pe 24 Septembrie 2019, 10:25
#3
SUNT CELE MAI CONSTANTE SLUGI ALE PSD
ACEST UMFLAT BUHĂIT,ÎȘI BATE JOC DE MII DE CETĂȚENI,ASIGURÂNDU-ȘI VENITURILE NESIMȚITE ȘI NEMERITATE,SFIDÂND ORICE METODE LOGICE ȘI DE BUN SIMȚ,ALE ECONOMIEI DE PIAȚĂ.DACĂ VOTAȚI ÎN CONTINUARE PSD,VĂ VEȚI SPĂLA MAI IEFTIN,CU APĂ MINERALĂ.ÎNTOTDEAUNA,IGNORANȚA ȘI PROSTIA UNORA FAȚĂ DE COMPORTAMENTUL UNOR LICHELE DIN PSD,NU VA FACE ALTCEVA DECÂT SĂ NE SĂRĂCEASCĂ ȘI SĂ NE UMILEASCĂ ÎN FIECARE ZI,PRIN TOT CEEA CE FAC.
Ghigi pe 23 Septembrie 2019, 19:23
#2
Au prea multi angajati!
Cred ca au prea multi angajati; oare de ce mai exista casierii in 2019?! S-au inventat conturile la banci si facturile cu cod de bare pe care le platesti din fotoliu sau la automate si puncte de plata. De ce nu poti trimite indexul online sau telefonic?! N-au nici macar un email de contact! Sunt firme mult mai mici care au cele mai sus mentionate.
Auslender pe 23 Septembrie 2019, 16:57
#1
Pt cei doi
Voinila du-te acasa ca avem multi tineri fara loc de munca.Ai furat destul .Si tu Cosma,bosorogule,vezi de batranetile tale.Mars la p..ă mă!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.