Bomba!! Trei licee din Teleorman au primit ce meritau.

19 Septembrie 2019, 22:09 | 5.226 | 4
Mitroi.

Trei licee din Teleorman nu mai pot înființa clase de a IX-a anul viitor. Această măsură a fost luată după ce la examenul de Bacalaureat din acest an niciun elev nu a promovat.

Lipsa performanței atrage și sancțiuni. Ministerul Educației a decis că liceele cu zero promovabilitate la examenul ”maturității” în acest an nu vor mai putea trimite propuneri pentru cifra de școlarizare pentru clasa a IX-a.

În Teleorman, vizate de această măsură sunt: Liceul Tehnologic ”Andrei Șaguna” din Botoroaga; Liceul Tehnologic ”Emil Racoviță” Roșiori de Vede și Liceul Tehnologic ”General David Praporgescu” Turnu Măgurele.

4 comentarii Comentează

 • #4
  Ana pe 21 Septembrie 2019, 17:29
  Cine a scris articolul este un tembel
  Ha,ha ha
 • #3
  Ana pe 20 Septembrie 2019, 21:53
  Liceul Botoroaga
  Dacă Directorul și-ar face datoria nu sa stea in birou sa cânte la mandolia si cu sacoșa plină de bere daca nu ar aduce toate lichelele de profesorii care au cate 3000 de lei pe cateva ore si jumatate din bani se duc la Director poate ca si amaratii aia de copii ar lua bacul concluzia .......
 • #2
  Coca pe 20 Septembrie 2019, 14:27
  Liceul analfabeților
  Rămâne koorvarul de MITROI fără "material didactic ".Ce va mai face el? Va fi un psd-ist de frunte și va tăia frunze la câini la fel cum face fratiso în policlinică. Băieți deștepți!!! Votați PSD în continuare!!!
 • #1
  Floridor pe 20 Septembrie 2019, 04:44
  Scoala si nu prea..
  Era si timpul,la nivelul orasului patru licee este deja prea mult,de prea mult timp.Daca numarul elevilor s-a injumatatit,este cazul ca si institutiile de invatamant sa aiba aceiasi soarta.Putem sa inchidem jumatate din scolile din mediu rural,si nu numai,insa liceele nu,de ce nu.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.