Familia Rezeanu vrea sa readuca la viata fosta fabrica de conserve.

17 Septembrie 2019, 05:55 | 4490 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Conserve Turnu Magurele.

Prin oras circula zvonul referitor la fosta fabrica de conserve si familia Rezeanu din Islaz. Ar fi o gura de oxigen pentru aceasta zona.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Mari pe 06 Septembrie 2020, 00:02
#12
Angajați
As dori informati dacă angajează...asa se aude prin oras ca se fac angajări,as fi interesate si eu de un loc de muncă...astept un raspuns
Autovidanja. pe 23 Septembrie 2019, 14:31
#11
Lui sile gunoi.
Stimate domn! Va atragem atentia ca ati mestecat in gura cuvantul CACAT de opt ori. Cred ca ati rumegat suficient de mult subiectul, ar fi cazul sa-l ingurgitati. Nu de alta, dar exista pericolul sa va transformati in ceea ce ziceti.
Sile Pietroi pe 21 Septembrie 2019, 22:39
#10
Lui .
Băi boul belții, chestia cu Pirelli este adevărată, chiar dacă trepădușii PSD vor să ascundă căcatul sub covor. Adică ce boule, un investitor care nu are girul PSD nu are ce căuta în zonă? Ghinion, vorba unui clasic în viață, c*rând căcații penali de la PSD vor face coadă la Codruța. Aia pe care ați încercat voi căcaților penali ați încercat s-o reduceți la tăcere. Țeapă căcaților penali, UE știe ce și cum și a pus-o pe Codruța la butoane! Pușcăria vă mănâncă căcațilot! Cât despre investiții, cine a cerut paraândărăt căcatule? Nu Dragnea și penalii lui? Ce investiții au venit la Turnu în afară de ciloțării și italianul de la Eurosiloz pe care l-ați vânat cu controale căcaților penali? Vine scadența căcaților, și după prezidențiale, atunci când veți pierde puterea o să vă reguleze DNA per capita, adică pe cap de vită furajată. În concluzie .... ați belit belengherul!
Un CETATEAN. pe 21 Septembrie 2019, 08:12
#9
O intrebare.
De ELECTROTURRIS nu se mai pomeneste nimic, desi ar fi mult mai usor sa-si reia activitatea la un volum mult mai mare decat acum si la un nivel tehnic mult mai ridicat. Daca s-ar CAUTA un patron-investitor priceput si cu ceva bani, s-ar gasi de lucru pentru multi meseriasi cu studii superioare si medii. Ce ziceti domnilor ingineri care acum lucrati in Primarie?
. pe 20 Septembrie 2019, 05:59
#8
.
Nu raspunzi,tarane?Hai, raspunde,sa ti le spun pe toate si despre tine si despre sotioara ta,cum face ea,ce spune ea de tine.A ajuns prostul politiei sa faca politica,el si cu alt monument al orasului,Musat Tudor.Cracea,ce oameni de valoare ai, sigur iesi primar si de data asta !
Bai pe 19 Septembrie 2019, 01:09
#7
E de bine
Bravo baieti si sa va iasa treaba asta si altele care le avetin in plan( speram).
Lute pe 18 Septembrie 2019, 13:04
#6
' h
Bastoane,tu daca ai iesit la pensie tot prost ai ramas ?
Mariana pe 18 Septembrie 2019, 09:37
#5
Hoții să stea în pușcărie,și recuperarea pagubelor
Corect,e mare nevoie de investiții,de noi loc*ri de muncă.Dar sa nu uitați și modul în care a fost condusă și falimentată vechea fabrică de conserve.După care,bravul inginer siderurgist,și infractor totodată,Simionescu Adrian,director al fabricii la acea vreme,a făcut ca întraga suprafață de teren agricol,aparținând fabricii,să intre în proprietatea SC TelDrum SA.Nu trebuie o clipă să uităm cine a falimentat această zonă,și care sunt noii proprietari a tot ce a existat bun în zonă.Nu uitați trecutul,pentru că nu veți cunoaște niciodată cu adevărat,viitorul!
Eu pe 18 Septembrie 2019, 08:44
#4
Succes!
Eu admir aceasta familie, pe care o consider un model de oameni de afaceri, iar pentru ca contribuie la dezvoltarea zonei și își păstrează modestia totodată, merită tot respectul!
. pe 18 Septembrie 2019, 08:06
#3
.
Daca chiar esti Baston militianul, nu ma mira cate prostii spui. Pai, ce, ma, increzutule, tu mai crezi ca a blocat cineva investitiile in Turnu?Ai inghitit vrajeala cu Pirelli? Bine ca vine ala de la voi dela Islaz sa faca afaceri, dar ce legatura are asta cu schimbarea politica numai tu, in prostia ta unanim recunoscuta, poti sti. te-ai apucat de politica, ai terminat cu politia, mai exact cu statul pe scaun la poarta, ca aia cu dizabilitati. Mars la voi la tara, increzutuleee !
Baston Floricel pe 18 Septembrie 2019, 06:18
#2
Avem nevoie de investitii ca de aer, in zona.
Ca orice investitie in zona,este un lucru laudabil si imbuc*rator.Terenuri avem,traditie avem,forta de munca asisderea,investitori asteptam,iar daca sunt de-ai nostrii si mai bine.N-ar fi rau sa incepem sa recladim ce-au furat si vandut la fier vechi tot niste confrati de-ai nostri,nu le-am mai auzi vreodata, numele.Daca si combinatul porneste,poate ca nu totul este pierdut,un tub,doua de oxigen pentru un oras este prea putin dar este un inceput,sa ne buc*ram si sa-i sprijinim si sa-i inc*rajam.Dar ca toate astea sa se pota intampla avem neviie si de o schimbare in plan politic,din 96 tot in jos mergem de-am ajuns prin anii "60,eu m-am cam saturat de varza,haideti sa incercam si altceva si poate vor mai indraznii si altii sa vina in zona cu asemenea initiative.Succes.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.