Stefan Dragnea a furat meserie de la un infractor.

16 Septembrie 2019, 23:18 | 2586 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Stefan Valentin Dragnea.

Liviu Dragnea, infractor cu acte in regula, si-a invatat fiul sa lucreze prin interpusi. Ciocoii vechi si noi sau ce naste din pisica tot soareci mananca. Doi dintre oamenii de paie sunt in aceasta fotografie. Bineinteles, interpusii sunt alesi pe spranceana dintre geniile acestor locuri. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Vijai Universalu pe 17 Septembrie 2019, 22:21
#2
Vă rog din tot sufletul meu ajutatima
Ofer recompensă 10 mii de euro vă rog din tot sufletul meu ajutatima mi-a dispărut soția de acasă în vârstă de 27 de ani pe nume Oprea Ramona luni pe data de 9 eu am 28 de ani avem 11 de ani căsătorie și 3 copii mici minori avea la ia în ziua dispariției la ia un telefon 3 sute de lei și o pereche de cercei în valoare de 500 de euro a plecat din Turnu Măgurele la magazin să ia un pachet de țigări și nu sa mai întors acasă e fata lu Adi A Lu Dacian am fost peste tot la poliție la ziare la televiziune și nimic telefonul soției e închis nu am nici o datorie față de nimeni sunt trecut pe fb Vijai Universalu
Țuțuianu pe 17 Septembrie 2019, 07:25
#1
Prostia stă la masă cu hoția
Un îmbuibat care nu ajungea nici controlor pe mașinile lui Geantă,s-a înconjurat de toți cretinii care își închipuie că au făcut ceva în viața lor,plini de-atâta suficiență,vor să pară superiori și să arate ceea ce au realizat.Totul este efemer,și nimic și nimeni nu dăinuie la nesfârșit.Se vor trezi cu toții atunci când vor fi colegi de suferință cu Dragnea senior.E bine să nu se uite că pe lumea asta totul se plătește,mai devreme ori mai târziu.Mă mir că nu se blochează site-ul atunci când apare poza cu Macavei(Geani de TR).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.