Manea si Pruna vor sa-i vanda Piata de la G-euri lui Victor. Biciu Constantin, experienta si un luptator pentru oras.

16 Septembrie 2019, 07:16 | 3084 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Cititi in procesul-verbal al sedintei de CL dialogul dintre cei care sustin vanzarea catre Victor si Biciu Constantin.

 

Citeste aici PV sedinta CL.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
UNU pe 23 Septembrie 2019, 22:46
#14
Nicolae fara
C-AE.

1-Te aberezi deoarece tu nu ai acces la actele de la OCPI(date care nu se pot publica fara acordul titularului de drept)

2-In cel mai rau caz acea piata este ADMINISTRATA de cine zici tu DAR NU ESTE PROPIETAR.

3-cred sincer ca esti prost cand crezi ca tu esti detinatorul adevarului suprem si ameninti cu puscaria.

4- asta de are site ul ii place sa lase prosti ca tine sa se abereze aici

5- Mu -E Baciu
NICOLAE pe 23 Septembrie 2019, 10:44
#13
DOCUMENTE PRIN CARE VRE PRIMARIA SA VINDA MICRO PIATA DIN STR G-RAL PRAPORGESCU NR 23
AS DORI SA ADAUG SI CEVA DOCUMENTE LA CELE AFIMATE DE MINE SA DOVEDESC LA CEEA CE AM SCRIS
NICOLAE pe 23 Septembrie 2019, 10:40
#12
VINDE PE DRACU....PUSCARIE SCRIE PE CEI CE APROBA CEL CE CUMPARA ARE SURPRIZE MARII
NU ARE CUM SA VINDA..... MICRO PIATA SE AFLA IN PROPIETATEA FIRMEI SELECT SA BUCURESTI ....A SE CERE EXTRAS DE CARTE FUNCIARA DE LA OCPI ALEXANDRIA SI VETI RAMINE CRUCITI DE MAGARIILE FACUTE DE ILIE DE LA PRIMATIE IN ANUL 1997 PRIMARIA INPROPIETARESTE FIRMA SELECT PRIN LEGEA 18/1991 CONTRA UNEI FRUMOSE SUME DE DOLARI ,LEGEA A FOST VALABILA 90 DEZILE PENTRU DEPUNEREA CERERILOR DE RETROCEDARE A SE CITI LEGEA IN MONITORL NR 37 DIN 1991 ART 9,10 PRIMARIA TREBUIA SA RESPINGA CEREREA DAR DOLAREII LEA LUAT OCHI CUM SA ALICI LEGEA DUPA 6 ANI SI IN PRMUL RIND TERENUL DEPE STR G-RAL PRAPORGESCU NR 23 NU ESTE TEREN AGRICOL CINE ARE CURAJUL SA VINDA ? ASE CITI SI CUM A AJUNS MICRO PIATA IN PROPIETATEA PRIMARIEI,OARE PRIN HOTARIRE DE CONSILIU LOCALPOTI LUA PRPIETATEA CIVA ? ASA A HOTARIT D-L PRESDINTE DE SEDINTA PETCULESCU MARIAN PRIN VOT UNANIM DOAR CINE ERA LA PUTERE SI HOTARA TOT IN ORAS SUNT MULTE DE SPUS DAR MA OPRESC
Un INS. pe 19 Septembrie 2019, 07:55
#11
Revin.
In sfarsit, am reusit sa citesc P.V.,dar, din pacate, mare lucru nu se intelege din el. La sedintele C.L. este o lalaiala ca la carciuma! Despre Victor si afacerile lui se pot discuta multe, dar piateta trebuie desfintata, nu are nici un rost in afara de cel de depozit de gunoaie. Ce se face acolo si cui se da, trebuie hatarat in mod legal si cu folos pentru cetateni.
. pe 17 Septembrie 2019, 17:19
#10
.
Baciu Constantin este un idiot senil si increzut, nu da lumea doua cepe putrede pe el. Cred ca nu mai e pe lista.
Un INS. pe 17 Septembrie 2019, 15:14
#9
Nu-i nevoie de titlu.
1- Cum mama dracului se citeste acel proces verbal? Eu nu reusesc.2-Unii postaci scriu sa se afle-n treaba, habar nu au de realitate si de componenta C.L. Cat a fost Biciu director la UVCP fabrica functiona si oamenii isi luau banii. Dupa el a venit Nastasescu(PDL pentru care am toata stima nu mai stiu pe unde este)sifabrica a fost pusa pe butuci DEOARECE DL MINISTRU RADU BRCEANU A REFUZAT SA-I MAI ALOCE FONDURI DE MEDIU DESI CENUSE MAI ERA DESTULA. 3- Ing Biciu nu este deloc senil dar nu are nici o putere pe dl CRACEA il doare direct in fund de oras si de oameni el vrea sa parvina si sa plece din Turnu.(era mai bun turnatorul idiot Duma?) 4-PSD nu are nici o treaba cu dezastrul de la UVCP, CIC, si toate celelalte etc-uri!(sau, mai precis, poarta aceeasi raspundere cu PNL) -5- Despre piateta se poate discuta altceva si anume ca trebuie desfiintata si locul vandut, dat in arenda...Nu au vrut taranii sa se duca acolo nici de-ai dracului. Ei doreau musai in centru, sa se uite dupa gagici!
v. ion. pe 17 Septembrie 2019, 12:13
#8
Primaria
ingineri din primarie ...uvcp..ul. oameni corecti cu suflet pt cetateni bravo lor ..
Vijai Universalu pe 16 Septembrie 2019, 20:05
#7
Pentru turnu cu stiri
Vă rog din tot sufletul meu ajutatima să-mi găsesc soția pe mine Oprea Ramona în vârstă de 27 de ani o săptămână azi nu mai știu nimic despre ia am fost peste tot și la poliție și nu mă bagă nimeni în seamă ofer recompensă 10 mii de euro ches am 3 copii minori cu ia și 11 ani de căsătorie a plecat să ia țigări luni seară pe data 9 din turnu de la părinți ei de acasă și nu mai știm nimic despre ia în momentul dispariției avea la ia un telefon 300 de lei și o pereche de cercei din aur în valoare de 500 de euro telefonul ei e închis și poliția spune că nu pot să-l focalizeze sunt disperat nu știu ce să mai fac eu locuiesc în comuna traian județul teleorman eu sunt trecut pe fb Vijai Universalu acolo găsiți mai multe detali
Nea GELU pe 16 Septembrie 2019, 19:39
#6
adevarat
BÎCIU CONSTANTIN ESTE SENIL ARE APROAPE 80 DE ANI!

Gasiți și voi unul mai breaz, nu mai aduceși munii în consiliul local. Cracea să facă bine să gaseasca profesori, ingineri, medici etc. intelectuali tineri maxim 55 de ani dacă vrea să se vadă primar, altfel nu are nici o șansă.
Direct pe 16 Septembrie 2019, 17:27
#5
Baciu
ESTE SENIL SI IDIOT
Vasile pe 16 Septembrie 2019, 14:55
#4
c*rcafa
biciu ăla care a fost senator PRM și a vindut uvcpul.??
Dinu pe 16 Septembrie 2019, 12:18
#3
Prună și Manea...?!
Și nu vă întrebați deloc cum au ajuns astfel de specimene să conducă și să hotărască destinele orașului și ale cetățenilor????????Voi,cei ce votați,nu citiți și listele de consilieri??E pusă în fruntea listei o conservă,un cap de porc,numiți în exclusivitate de Dragnea,și în continuare sunt listate sc*rsurile care trebuie să-i facă pe plac primului,atunci când va ajunge primar.Nu ați înțeles nici azi cât de toxic,distructiv și influent este acest PSD,și cât de mult rău a făcut României și cetățenilor ei?
Cetățean cu drept de vot pe 16 Septembrie 2019, 10:27
#2
Un oras la cheremul prostilor din PSD
Au impresia ca sunt inca puternici si nu-i opreste nimeni.Eee,sa nu creada ca lucreurile vor ramane asa,si nu vor trebui sa dea socoteala si sa raspunda intr-o zi,pentru toate hotiile si fara de legile facute.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.