Smecherie marca Stefan Dragnea.

13 Septembrie 2019, 22:56 | 2.739 | 7
Stefan Valentin Dragnea.
Car Universal

Cand nu vrea sa dea banii taranilor, Stefan Dragnea pune urmatorul anunt: "Se fac programari pana in data de.....". Acest anunt este la ferma din comuna Lita. S-a platit arenda o perioada, dupa care s-a luat pauza. Trecem la programari. Pur si simplu se amana pentru a folosi banii la altceva. 

7 comentarii Comentează

 • #7
  Felie pe 15 Septembrie 2019, 20:01
  Titlu de cacat
  Alt cacat ca si taso .
  Anulati contractele cu el .
  Dati foc la avère sa o ia un mina
 • #6
  Vijai Universalu pe 14 Septembrie 2019, 23:28
  Pentru turnu cu stiri
  Ajutatima vă rog din tot sufletul meu mi-a disparut nevasta a fost răpită de luni din data de 9 Am 3 copii minori sunt disperat am făcut și plângere la poliție am dat-o dispărută și la ziare am fost și la televiziunea media sud ofer recompensă ches 10 mii de euro am 28 de ani și locuiesc în comuna traian fata are 27 de ani și o cheamă oprea ramona copii plâng întruna sunt trecut pe fb Vijai Universalu sunt în românia în concediu eu lucrez în franța soția a dispărut din Orașul Turnu Măgurele Județul Teleorman noi bănuim că e răpită Oprea Ramona
 • #5
  Theo pe 14 Septembrie 2019, 22:26
  Pesedist Kretin
  Toti pesedeii sunt ori hoti, ori kretini, Dragnea number one.
 • #4
  Macavei pe 14 Septembrie 2019, 18:20
  Ăla cu botul mare și urat este...
  Ăla cu botul mare și urat este un pupa n c*r .sclavul lui codrea pe numele de Robert mscavei de nevasta sa numai de bine
 • #3
  Tinel pe 14 Septembrie 2019, 14:34
  Gură mare și cap sec
  Dragnea jr.face exact ca ta-su,s-a înconjurat numai de proști și secături.Un prost conectat bine la c*rul lui Codrea,pe numele lui,Macavei.O să-i iasă șmecheriile pe nas și pe toate găurile,așa cum i-au ieșit și-i vor ieși și infractorului de la Rahova.
 • #2
  Coji pe 14 Septembrie 2019, 10:24
  Gură mare
  Cine este ăla cu botul mare din spatele lui Stefan?
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.