Magazinele second-hand, ultima moda la Turnu Magurele.

11 Septembrie 2019, 21:58 | 4517 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Magazin second-hand.

Comerciantii din Turnu Magurele se adapteaza in functie de puterea de cumparare. In ultimul timp s-au inmultit magazinele second-hand. Marea majoritate a turnenilor traiesc de pe o zi pe alta si nu isi permit ca cumpere haine noi. Saracia si nevoile au facut din locuitorii acestei zone clienti second-hand. Cei care isi cumpara din aceste magazine sunt multumiti de preturile facute pentru buzunarul lor. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Pt diego pe 13 Septembrie 2019, 08:46
#5
Sh
Pt diego și eu o știu pe fata este de la beciu dar sa știi ca este de apreciat ca a lăsat puful cum spui tu nu contează ce a fost important este ca a ales un lucru demn sa faca
LIVIU OLTEANU. pe 12 Septembrie 2019, 16:53
#4
Gand la gand cu "floridor"
M-ai scutit de o pierdere de timp pentru a scrie cam la fel! Nu ma pot socoti sarac, dar nici prea avut, insa de exemplu, pantofii cumparati ca noi tin, vorba aceea, de joi pana mai apoi, pe cand cei luati de la ti**ni dureaza mai multi ani. ( scuzati potriveala de rime, dar n-am inentia sa ma exprim in versuri!) Concret: la sandalele si pantofii noi talpile se duc dracului rapid, pe cand fetele arata inca bine. O FI VREO LEGE A ECONOMIEI DE CONSUM?
floridor pe 12 Septembrie 2019, 09:11
#3
Despra SH-uri.
Aci nu conc*reaza saracia ci mai de graba diversitatea si nu in ultimul rand calitatea.Tot Praporgescu,si nu numai,comercializeaza produse made in China,scumpe,de proasta calitate,si toate la fel.Aceiasi pantaloni ii gasesti si in piata si la G-uri.La SH gasesti marfa indubitabil mai buna,mai de calitate,mai moderna si nu in ultimul rand mai ieftina.Candva credeam ca saracia ii impinge in magazine pe cumparatori,ma inselam,vad doamne de o conditie sociala de nepus la indoiala,cu bratul plin de produse,la casa,pe care nu de saracie poti sa le acuzi,ci mai degreba ca vor altceva,mai calitativ,mai diversificat,mai modern.Asa ca fiecare e liber sa se imbrace, in ce,si cum doreste.
Diego pe 12 Septembrie 2019, 07:40
#2
Super tare
Se fac bani frumoși di mag sh dacă una din vânzătoarele de la sh de lângă Victor a preferat sa lase puful din Germania și sa vândă la turnu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.