Alexandra Dragnea nu poate sa-si urmeze visul. Fiica jupanului nu a inceput scoala.

11 Septembrie 2019, 17:30 | 2692 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Clanul Dragnea.

Alexandra Maria Dragnea, fiica fostului lider PSD Liviu Dragnea, se afla în România în momentul în care joi, 5 septembrie, secretarul de stat american Mike Pompeo a anunțat interdicția de a intra în SUA pentru fostul lider PSD și cei doi copii ai lui, Alexandra și Valentin, au explicat pentru G4media surse din anturajul familiei Dragnea.

 

”Alexandra nu a fost expulzată din SUA așa cum s-a scris în presă. Pur și simplu se afla în România în momentul anunțului și urma să plece sâmbătă în California, avea bilete de avion. Ea este anul 2 la o școală de muzică acolo. Și pur și simplu nu a mai plecat”, au explicat sursele G4media.

Alexandra Dragnea (24 de ani) se stabilise de anul trecut în California cu iubitul ei, cântărețul Alex Mațaev, fost concurent la X Factor.

Pe de altă parte, surse politice au explicat G4media că interdicția aplicată de Guvernul american familiei Dragnea de a intra în SUA, ”din cauza implicării în acte de corupție semnificative”, ar avea legătură, pe lângă condamarea în dosarul angajărilor fictive, inclusiv cu noul dosar Broidy-vizita în SUA. În acest dosar a fost audiat ieri la DNA, ca martor, ambasadorul României la Washington, George Maior.

Primul care a furnizat informații despre noul dosar în care este vizat Liviu Dragnea a fost chiar el. În decembrie 2018, fostul lider PSD vorbea despre o nouă investigație DNA.

“Apropo, Călin, știi că ne-a mai făcut un dosar? O veste tristă, așa, de ziua Vioricăi. La mine e legat de vizita în SUA de anul trecut. Eu îi spun domnului Uncheșelu (procurorul DNA Jean Uncheşelu – n.r.) să meargă în continuare, dar îi spun și unde ajunge – la un ambasador. Și să văd dacă îl țin genunchii, că, dacă nu, are o mare problemă”, a declarat Dragnea în ședința Consiliului Național al PSD din decembrie 2018.

Potrivit unor surse judiciare, există 2 dosare privind vizita lui Dragnea în SUA, alături de fostul premier, Sorin Grindeanu, în ianuarie 2017, la ceremonia de inaugurare a președintelui Trump. Cei doi au fost invitați atunci de Elliot Broidy, un sponsor al campaniei lui Trump și vice-președinte al Comitetului prezidențial de inaugurare.

surse: g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Bistrițeanu pe 12 Septembrie 2019, 06:57
#2
Comentați la articol
Nu mai bateți câmpii comentând tot felul de prostii,atunci când articolul este despre altceva.Hoții care au jefuit România trebuie pedepsiți și confiscarea a tot ce au furat ei sau părinții lor.Mai puțină diversiune și mai mult adevăr.
Fan ADEVAR pe 11 Septembrie 2019, 17:46
#1
Un VIOLATOR DIRECTOR DE SCOALA
Se numeste Haralambie BRATCOVEANU, a fost exmatriculat din C.N. "ANASTASESCU", impreuna cu ex-primarul P.S.D., Cristian DUICA si defunctul Aurelian Tartea, pentru viol si perversiuni sexuale, se poate dovedi in arhiva C.N."ANASTASESCU". Este pus directorector la Licelul Tehnologic A.SALIGNY Rosiori de Vede, de guvernul P.S.D., AFARA cu el! Cerificat de integritate morala????I.S.J., RUGAM ANCHETA, URGENTT!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.